.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vanhuusko?

Onkohan itselle vanhuus tulossa kun on tullut niin mukavuuden haluiseksi ettei kyllä kolmea iltaa enempää  voi olla viikossa poissa kotoa vaan ne loput illat pitää maata sohvalla ja tuijottaa telkkaria tai naamakirjaa tekemättä yhtään mitään vai onko musta vaan tullut mukavuuden haluinen? Tiedä sitten mikä tämän ihmeellisen ilmiön takana on mutta mukavaa se on!!! :) Aikaa itselle ja saa vaan olla ja ihmetellä maailman menoa, empä tästä kyllä enään luovu kun tähän olen päässyt tutustuun!!! :)

No viime päivinä ollaan sohvalla makailun lisäksi ajeltu hurjamäärä kilometrejä koirien kanssa ja ilman eli keskiviikkona oltiin kotosalla lähes koko ilta, äkkiä poikkesin illansuussa Forssassa kavereita tapaamasssa, torstaina huristeltiin Anskun ja Loten kanssa Siuntioon vähän tekemään nuppijumppaa Vapun johdolla. Nuppijumppa oli jälleen todella hyödyllinen ja tuli taas paljon ajateltavaa ja kotiläksyjäkin, nyt osaa varmasti paremmin taas valmistautua tuleviin koitoksiin ja osaa itse koota itsensä jokaiseen tilanteeseen paremmin!! Kiitos loistaville matkaseuralaisille ja kiitos Vappu!!! :) Perjantaina ajeltiin puolestaan ensin Hämeenlinnaan ja sieltä Pasilaan ja illalla myöhään kotiin, oli vuorossa laatuaikaa Leevin ja Saken kanssa, välillä tuollainenkin tekee niin hyvää vaikka vähän väsyttäis!!! :)

Tämän ajelun lisäksi ollaan tietenkin lenkkeilty lähes päivittäin jossain metsässä tai pelloilla. Tänään saatiin lenkkikavereiksi Ansku ja länderi neidot ja voi kun oli pojilla ja tytöillä kivaa yhdessä!!! Kiitos mukavasta lenkkiseurasta!! <3
No eipä voi unohtaa treenejä, sillä joka päivä ollaan tehty jotain vaikka nyt treeneissä pääpaino on ollut sisällä tekemisessä kun aikaa ei vaan ole ollut hallille lähtemiseen tai haluja ulos treenaamiseen. No mutta kotona sisällä voi tehdä kaikki evl:n liikkeet niin mikäs hätä sitä on keittiössä treenatessa!
Uunon kanssa ollaan sisällä hiottu niitä pikku juttui joihin haluun muutosta ja niiden treenaamiseen tuo keitttiö onkin maailman paras paikka, ollaan myös rakennettu vähän uutta asennetta ja tekemisen meininkiä muutamiin juttuihin, noiden asenteiden muuttaminen vie aikaa ja vaatii paljon toistoja ja paljon palkkaa, sen näkee sitten aikanaan kuinka hyvin niissä onnistutaan!

Nyt me taas jatketaan tässä sohvalla lähöilyä ja suunnitellaan tulevaa, sillä hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti