.

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Treeniä siellä, täällä ja tuolla....

Viikon mittaan on päästy treenaan kolmeen eri halliin ja se on aina hyvä et tulee sitä halli kokemusta ja tietenkin se myös auttaa treenaamista kun ympärillä on ihania ihmisii joiden kanssa treenit sujuu!! :) Kiitos siis kaikille kamuille mukavaista treeneistä tässä viikon mittaan ja toivottavasti päästään pian treenaan taas uudestaankin!! :)

Maanantaina vietettiin vaapapäivää ja käytiin Forssassa hallilla vähän puuhastelemassa Uunon kanssa kaksistaan ja jouduttiinkin oikein kunnolla vääntämään jäävien kanssa kun herra oli sitä mieltä ettei zetan asentoja voi kuunnella kunnolla jos samalla pitää vähän läähättää. No kyllä alkoi kuulo pelaamaan paremmin kun vaan jatkettiin ja jatkettiin ja muutaman kerran hieman huomautin kuuntelemisesta eli loppu hyvin kaikki hyvin!!! :) Kyllä lopuksi tehtiin niin hienoja asentoja kun meni ymmärrykseen ettei sillä voita mitään jos arpoo vaan sinne ja tänne niitä menmään. Mä olen niin tyytyväinen itseeni kun vein tuon asian nyt loppuun asti ja niitä asentoja tehtiin vaikka vähän oliskin ollut hiksa ja tuota "mokaa" noissa asennoissa onkin odotettu et siihen pääsee puuttumaan. Tämän pienen kuuntelu session lisäksi muut treenit meni todella hyvin ja Uuno teki hyvin hommia!!

Tiistaina käytiin ekaa kertaa tänä talvena kelkan kanssa metsätiellä ja mentiinkin aika kyytiä muutamaan otteeseenkin, voi sitä vauhdin hurmaa ja kuinka paljon Uuno siitä nautti kun pääsi vetämään ja juokseen lujaa! Tää talvi on vaan niin huono ollut noiden kelkkakelien suhteen mutta toivotaan et päästään vielä edes pari kertaa hurjastelemaan tai sitten toinen vaihtoehto et kaikki lumi sulaisi pois niin pääsisi kickbiken kanssa eli tässä vaihtoehdot mutta paljon mielummin otan kyllä kunnon talven!! :)
Iltasella käytiin Forssan hallilla meidän oman häirikköporukan kanssa, kehiteltiin itsellemme tuollainen häiriöryhmä ja nyt ainakin näyttää siltä et ihan loistava juttu! Tehdään siis pelkkii häiriöjuttui eli meidän koirat kyllä keväällä kestää vaikka minkä häiriön!!! Tehtiin ruutuun ja paikallaoloihin sekä ihan perusasentoon häiriöö ja oli kyllä todella hyvät treenit, näitä lisää ja paljon kiitos!!! :) Uuno oli kyllä todella pätevä noissa häiriöissä ja keskittyi hyvin ja pystyi tekemään hommia oikein kivasti!

Keskiviikkona käväistiin iltasella Loimaalla hallilla treenaan ja puuhasteltiin keskenämme kaikkee kivaa ja mukavaa.Treenit sujui hyvin ja eipä niistä sitten sen enempää mainittavaa.

Perjantaina matkattiin Lempäälään best in areenalle MM-tiimin porukan kanssa, aikaa oli runsaasti joten ehdittiin treenaamaan monta kierrosta ja juuri niin paljon kuin halusi. Uunon kanssa tein kaksi ekaa kierrosta kisanomaista ja siellä yllätyksinä palkka aina jossain liikkeessä, nää meni tosi hyvin eikä niissä isoja yllätyksiä tullut vatsaan. Kolmannella kierroksella tein vielä vähän luoksetuloa kun oli pallonpitäjiä, ruutua ja kehään meno treeniä ja nekin todella hyvin eli kyllä voi todeta taas sen vanhan lauseen et treenaaminen kannattaa! Tehtiin tietenkin paikalla olotkin porukalla ja niissä Uunon maahanmeno ja istumaan nousu oli nyt todella hyvät eli tuo keittiötreeni kyllä tuottanut tulosta, keittiö treenit siis jatkuu ja siellä hiotaan kaikki pikku asiat kuntoon ja sit ne siirretään vaan liikkeisiin!!! Kiitos MM-tiimin porukka mukavasta iltapäivästä ja näitä me myös Uunon kanssa toivotaan lisää ja paljon!!! :)

Eipä olisi viikkoon paljoo enempää treenejä voinut mahtua kun pitää kuitenkin muistaa ne koiran vapaapäivät ja lepotauotkin! Kotosalla ollaan tietenkin tehty niitä arvokkaita keittiötreenejä lähes päivittäin ja moneen kertaan, sillä eipä siihen mene kuin minuuttii korkeintaan kun teet vaikka monta toistoo kaukojen tekniikkaa tai jotain muuta juttua joka vaatii sellaista tarkkaa hiomista! Keittiötreenit siis kunniaan ja isommassa tilassa sitten taas treenataan niitä suurempia juttui ja kokonaisuuksia joita ei keittiössä mahdu tekemään!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti