.

tiistai 7. tammikuuta 2014

Vauhdin hurmaa

Vuosi se vaihtui mutta arki jo palasi meille kun mä menin töihin takaisin lauantaina ja voi miten ihanaa kun elämään tuli jokin rytmi taas, ei voi nukkua miten sattuu vaikka vähän aluksi unibelka painoi mutta kyllä se tästä jo taas helpottaa ja saanut työrytmin siirrettyö myös nukkumisiin!!! :)

Uunon kanssa ollaan treenattu ahkerasti tokoa, on käyty hallilla Forssassa ja ulkona on pystynyt hyvin treenaamaan kun kaikki kentät on sulina niin mikäs siellä telmiessä ja käytiin me yks päivä treenaamassa oikein nurtsillakin, nurtsi treenit tammikuun alussa ulkona, sekin nyt koettu ja nähty mutta mielummin mä ottaisin sen pakkasen ja lumen!
Ollaan edelleen keskitytty kokonaisuuteen ja pakka onkin kivasti kasassa, sen lisäksi ollaan viilattu ja hiottu pikku juttui kuntoon. Forssassa hallilla oli möllitokokin viime viikolla ja siellä tietenkin käytiin ja sieltä tuli taas paljon arvokasta tietoa mikä mennyt eteenpäin ja mikä junnaa paikoillaan ja vaatii ajattelutyötä miten lähdetään työstämään eteenpäin!
Sen olen nyt taas jälleen kerran huomannut että ilman hyvää suunnitelmaa ei kyllä kannata lähtee viilaamaan tai hiomaan mitään pikku juttui kuntoon, jos ei tiedä miltä sen jutun haluaa näyttävän tulevaisuudessa tai miten sitä voisi työstää niin siitä treenaamisesta ei vaan ole mitään hyötyä, miksei tätäkin vaan voi aina muistaa....

Ollaan ajeltu myös ahkerasti kickbiken kanssa ja voi sitä vauhdin hurmaa, se on kyllä niin ihana vekotin ettei uskoiskaan mun ja Uunon yhteinen rakkaus!!! :) Tänäänkin käytiin sateessa vähän päästeleen niin voi sitä riemua ja huutoa kun lähdettiin liikkeelle mutta kun tasaiseen vauhtiin päästään alku spurtin jälkeen niin meno on niin mahtavaa ja ihanaa.... Hauskanpito tuon ihana vempeleen kanssa jatkuu ja jos lumi tulee maahan niin sitten kaivetaan kelkka esille ja mennään sen kanssa mutta sillä ei vaan pääse ihan yhtä lujaa kun tuolla pyörällisellä versiolla mutta saa keltavat talven ajan!

Muut koirat ovat viettäneet aika hiljaiseloa, hieman niiden kanssa treenailtu kotosalla ja hassuteltu, mutta siinä se on sitten oikeastaan ollut! Lenkkeilty ollaan ahkerasti vaikka kuraa tuleekin koirien mukana sisälle paljon enemmän mitä laki sallii.... kaiken aikaa saa olla imuroimassa hiekkaa lattialta pois...
Eipä meidän alkuvuoteen oikeastaan muuta kuulu, paljon ajatuksia ja unelmia on mielessä mutta niistä aina sitten lisää sitä mukaan kun niitä kohden matkataan ja saadaan joku etappi tehtyä!

1 kommentti:

  1. KickkBike on ihan paras. Hankin oma crossarin joskus 2006 ja mukavasti sillä sai vauhtia. En uskaltanut valjastaa kuin 2 beussia vetopuuhiin, sillä vauhti oli niin valtava, ettei käsissä meinannut voima riittaa pitää tangosta kiinni. Sen vuoksi koirat eivät olleet koskaan kickbikessä kiinni vaan vetovyöllä minussa. Tottakai kypärä päässä jne.

    VastaaPoista