.

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Seinäjoen karsinnat!

Perjantaina lähdetiin töiden jälkeen Rasmuksen ja Uunon kanssa kohti Seinäjokea ja hotelli Vaakunaa, Obe lähti jo torstaina hoitoon Hämeenlinnaan Leevin ja Jaanan luokse ja Rokka kuskattiin Vaulammille Villen hoitolaan! Olipa mukavaa palvelua hotellissa kun koirille oli oma herkkupussi ja muutenkin oikein mukava hotelli, kaiken ehkä kruunais todella hyvä aamupala lauantai aamuna!!! :)
Rasmus ja Uuno ottavat rennosti hotellissa ja odottavat herkkujaan!!! ;)

Aamupalan jälkeen ajeltiin parin kilometrin päähän Hurtta areenalle joka oli hieno paikka, kyllä siellä kelpaa treenata ja kisata!!! Tällä kertaa kyseessä oli maajoukkueen toinen karsintakoe ja tuomareina toimi Piritta Pärssinen ja Tiina Laakso. Liikkeeit oli jaettu kahteen kehään niin et ensin tehtiin paikalla olot kehässä yksi, sitten viisi liikettä kehässä kaksi ja lopuksi vielä takaisin kehään yksi tekemään kolme liikettä.

Uunon kanssa startattiin numerolla 21 ja ekana paikalla olot jotka molemmat "täydellisesti", mua vähän jännitti istumisessa vino poistuminen piiloon mutta Uuno oli silti istunut todella hyvin ja makuu sujui perään sitten myös oikein hyvin. Makussa meni myös hyvin maahan ja nousi hyvin perusasentoon!!! :)
Kakkos kehää saatiin hetki odotella mutta äkkiä se aika taas meni kun oli paljon tuttuja joiden suorituksia tuli seurailtua.
Ohjattu 8.5
Tuomarin kommentit: kaartaa merkille ja hidas seisoma-asento merkillä.
Omat huomiota: merkki hidas, hidas palautus ja siinä fokus voisi olla paremmin mussa. Hyvä kaari ja kaunis nosta, hyvä pa.
Zeta 8.5 (M-I-S)
Tuomarin kommentit: Hieman hidas maahan ja istu, istu vähän vino, seuraa vähän poikittain, hieman hidas PA.
Omat kommentit: Seuruu vähän edessä, Kaikki asennot onnistui, lopussa pysyi tarkkaavaisena ja pa ok.
Seuruu 8
Tuomarin kommentit: Hieman tehostetta peruuttamisessa, hieman hitaat PA:t pysähdyksissä, koira kääntyy hieman ohjaajan eteen, pieniä kosketuksia juoksuss koiraan, 2askelta oikealla vino.
Omat kommentit: paikka pysyi hyvin ja käännökset tuntui nyt paremmille. Sivuaskeleissa Uuno hieman "laiska".
Ruutu 8
Tuomarin kommentit: kaartaa merkille,  hidas seisoma-asento merkillä. nuuskii ruudussa, hieman hidas luoksetulo.
Omat kommentit: Ruudussa haistelua enenmmän kuin taas viime aikoina ollut, hyvä vauhti merkille ja ruutuun. Luoksetulo parempi uudella käskyllä ja lopun seuruu tiiviimpää.
Luoksetulo 8
Tuomarin kommentit:  Etenee vähän seis-käskyn jälkeen, samoin maahan käskyn jälkeen. hieman hidas sivu.
Omat kommentit: lähti voimalla liikkeelle samoin seisomisesta, loppu pätkä hidas. Seisomaan stoppi ok, maahan tipsuttaa ennenkuin menee maahan. Lopussa keskittyminen vähän herpaantui. Ilme luoksetulossa hyvä ja vauhti parantunut!!! :)

Odoteltiin välissä noin 10 minuttiia ja sitten mentiin tekemään viimeiset kolme liikettä ykkös kehään:
Hyppynouto 9
Tuomarin kommentit: Paluu vauhti hidas
Omat kommentit: paluu hidas, tulee kapulan kanssa pää alhaalla. Lopun pa hyvä.
Tunnari 8.5
Tuomarin kommentit: Vauhtia enemmän, liikutteli kapuloita
Omat kommentit: voisi olla enemmän vauhtia, hyvä haistelu ja päättäväisesti otti oman!
Kaukot 8
Tuomarin kommentit: S-I myöhäinen+etenee, S-M etenee
Omat kommentit: RENTO!!! vaihdot ei ihan puhtaita teknisesti mutta kaukojen asenne muuttunut hurjan paljon paremmaksi kuukaudessa!!!! JEEE!!! :)

Kokonaisuutena 273.5pist EVL1 ja sijoitu 12/31, olen todella tyytyväinen, pikku Turhapuro oli jälleen niin pätevä ja on taas menty eteenpäin hurjasti, nyt vaan treenit jatkuu ja lähdetään muokkaamaan taas uusia juttuja ja sitä voimaa lähdetään hakemaan vauhtiliikkeisiin koska tekniikka nyt kunnossa!!! :) Nyt on aikaa treenata kun ei ihan lähiviikkoina mitään suuria kisoja ole edessä, päässä onkin monta ideaa mitä lähdetään työstämään ja saadaan meidän suorituksesta vielä parempi!!! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti