.

tiistai 28. tammikuuta 2014

Palauttelua ja Jessica!!!

Sunnuntai me vaan löhöiltiin ja lenkkeiltiin kunnon lenkki ihanassa talvisäässä ja tietenkin maailman parhaassa seurassa!! Kiitos Ansku ja tytöt tuhannesti mukavasta lenkistä ja Uuno lähettee Cimolle vielä erityis Kiitokset, kyllä oli niin mukavaa tarpoa pitkin elonkiertoa lumessa villinä kirmaavien koirien kanssa!!

Eilen käytiin Forssassa hallilla tekeen vähän palauttavaa treenii eli Suomeksi sanottuna heittelemässä palloa ja juoksemassa kilpaa!!! ;) Tehtiin vaan kaikkea kivaa ja riehuttiin yhdessä, siinä samassa testailin muutamaa juttua jolla ajattelin vähän saada voimaa lisää merkeille menoon ja ruutuun juoksuun ja näytti ainakin kokeilun jälkeen et vois vaikka toimii! Kyllä Uuno oli ihmeissään kun pingoin sen kanssa kilpaa mutta toisella kerralla jo tsemppas ja meni lujempaa eli täytyy jatkossakin vaan haastaa Uunoa kunnolla ja laittaa se töihin, musta tuntuu että tästä tulee viel hyvä!!! :)

Tänään ajeltiin Annakaisan ja Miisan kanssa moikkaamaan Jessicaa Sipooseen, mä olin tehnyt oikein listaa mihin kaikkeen haluun nyt parannusta kevään aikana ja minkä treenaamiseen keskitytään urakalla. pari asiaa saatiin vetää listalta heti yli kun niistä vähän Jessican kanssa puhuttiin, siis ymmärsin itse ettei se ole viisasta!! No mutta kyllähän me treenattiinkin eli ekaksi Zetaa ja siinä seuruuta kun se ollut vähän vallatonta ja ei aina niin tarkkaavaista. No kerran Uunolle huomautin niin sen jälkeen kiltti koulupoika teki taas niin nätisti ja yhtään virhettä!! Tehtiin pari jekkua Uunolle zetaan ja selvisi niistäkin todella hyvin, kesällä tehtiin samanlaiset jekut Uunolle Niinan kanssa ja sillon meni lankaan joka kerta mutta nyt ei saa huijattua Uunoa!!! :) Pätevä Uuno!!
Toisessa setissä katsottiin hyppynoudon palautusta kun siihen haen vähän vauhtia ja et loppu pa olisi rennompi, kahden hypyn avulla saatiin palautukseen rentoutta ja varmasti ajatus vähän pois perusasennosta. Täytyy itse kokeilla heittää kapula lähemmäs niin saadaan kokonaisuus paremman näköiseksi ja muistaa katsoa se koiran pa ennen liikkeen alkua, toi on asia johon en ole ymmärtänytkään kiinnittää huomioo kovasti aikasemmin. Loppuun tehtiin viel sivulletuloja ajatellen luoksetulon loppua ja noutojen palautusta, tähänkin saatiin hyvä vinkki jota nyt lähdetään työstämään ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi muutamassa viikossa ennekuin Jessica seuraavaksi nähdään! On ainakin eväitä taas takataskussa ja nyt lähdetään niitä työstämään ja vähän taas laitetaan ne omat kriteerit tarkkailuun sekä pallot hetkeksi kassiin luoksetulon ja noutojen osalta!!! Se sitten nähdään muutaman viikon päästä mitä saadaan aikaan!!!! :)
Kiitos Annakaisa ja Miisa matkaseurasta, pian mennään taas uudestaan ja toivotaan et vältytään niiltä välähdyksiltä vastaisuudessa!!! ;)

Iltapäivällä vielä lenkkeiltiin koko lauman voimin metsässä ja saatiin Onni&Tiia kaveriksi, kyllä meni koirilla jälleen lujaa ja ääntä riitti!! Ei se yhtään näköjään auta vaikka käy päivittäin metsässä, joka kerta ne koirat vaan meluaa ja juoksee, mutta on se niin ihana katsella kun koirilla on kivaa!!! :)

1 kommentti:

  1. Joo mä en enää halua olla kuskina... :) Kiitos sulle kun mukaan päästiin, tuli mahti ideoita ja ajatuksia jatkaa tuon kyttiksen kanssa :D

    VastaaPoista