.

maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikonlopun hulinat!

Lauantaina käytiin Anskun ja länderi neitojen kanssa lenkillä Murronkulmalla, ei ollakka vähään aikaan käyty lenkillä yhdessä joten oli koirilla aikas kivaa kun näkivät toisensa ja ei meinannut se meteli loppua millään!!! ;) Kiitos seurasta Ansku ja tytöt, kokeillaan jatkossa vähän useammin lenkkeillä ja nähdä!!
Iltapäivällä käytiin vielä kelkkaileen Vaulammilla Leevin kanssa. Mentiin aikas hurjaa vauhtia kun laitoin kelkan eteen Rokan, Uunon ja Oben kanssa..... Vieläkun kaikki koirat osaisi suunta käskyt niin tuo toimisi vähän paremmin!! :) No mutta kivaa oli niin mulla, Leevillä kun koirilla!! ;)

Mtt:n parkissa käytiin tokoileen ja teemana oli tunnari jossa keskityttiin tarkkuuteen ettei muut kapulat liiku. Joiduin vähän huomauttaan niin johon Uuno alkoi miettimään ja teki todella tarkasti töitä ja oma alkoi nousemaan aina vaan tarkemmin!! Liikkeiden välejä treenattiin ihan erikseen ja niitäkin vaan täytyy treenata et saa toimimaan paremmin. Palkkaamattomuus oli myös ohjelmassa ja sen kanssa ei sitten ollutkaan mitää ihmeellistä vaan meni tosi hyvin! En nyt muista tehtiinkö muuta, ehkä tehtiin ehkä ei.....

Sunnuntaina aamutuimaan käytiin Rokan ja Uunon kanssa tokoileen Kuuman maneesilla, jossa Uunolla oli ohjelmassa kaukojen ja luoksetulon jätöt. Tehtiin niitä naksun kanssa ja samoin ruudussa pysymistä ja toimi tosi hyvin. Uuno ei ole ennen ollut tuolla maneesissa mutta keskittyi hyvin mun kanssa tekemiseen eikä tullut yhtään haistelua esiin! Jääviä tehtiin häiriökentän keskelle ja siinäkin Uunon keskittyminen säilyi hyvin! Ekan osion lopussa viel muutama ruutuun juoksu, hienosti bongasi ruudun vaikka oli ihan reunassa.

Rokka treenasi ruutua ja merkkiä, jotka molemmat hyvin. Jäävät kertaalleen läpi ja ne ihan nappiin, jäävien seuraamista pitää tehdä erikseen koska siinä ennakoi stoppei. Luoksetulo liikkeenä ja se on vaan niin magee ja perään viel pari suoraa!! Sit me vaan palloiltiin kun Rokka oli todella rento ja hyväntuulinen treenikamu!!

Uuno teki tokassa setissä viel kuuntelua jossa oli mukana merkki, kaukot, nouto, luoksetulo ja ruutu ja tehtiin pari erilaista versiota ja molemmat hyvin eli noita vaan pitää tehdä et alkaa sujumaan ja mun täytyy laittaa mielikuvitus hommiin!! Suoria luoksetuloja pari joissa selvästi lähti hieman varovasti liikkeelle kun olin aikaisemmin naksutellut luoksetulon jättöä.
Loppuun pojat rinnakkain vielä istui pari minuttia ja makasi saman verran ja ne hyvin!! Kivat treenit ehti sunnuntai aamuun!! :)

Iltapäivällä sit lenkkeiltiin ihanassa aurinkoisessa säässä pitkin peltoja, kyllä kevät aurinko on vaan niin positiivinen näky tuolla taivaalla!!

Tänään ollaan pidetty lepotaukoa treeneistä ja käytiin vaan käveleen pari tuntia kevät hangilla ihanassa auringon paisteessa!! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti