.

torstai 24. tammikuuta 2013

Kohti lauantaita

Koko viikon treenit Uunon osalta on suunniteltu tarkkaan ja harkitusti että ne palvelisin mahdollisimman hyvin tulevaa lauantaita ja toista isojen poikien koetta!! ;) Treenit ovat kyllä menneet tosi hyvin ja Uuno osaa kaikki liikkeet todella vahvasti, ainahan voi vaikka mitä sattua mutta ainakin jos onnistutaan kaikessa niin tietää et on mahdollista saada hyvä tulos aikaiseksi jälleen! Rokka on nyt vähän lomaillu tokosta kun aika on mennyt Uunon kanssa ja olen tarkoituksella halunnut keskittyä Uunon kanssa touhuamiseen nyt paremmin! No Rokan kanssa alkaa tehotreenit kun saadaan nää karsintakisat pois alta!

Maanantaina käytiin koko sakin kanssa ammutuimaan lenkillä metsässä, mutta tällä kertaa ei onneksi törmätty arkoihin metsästäjiin, ainut mitä nähtiin oli pari metsuria. Kyllä koirat juoksi ja juoksi vaan, taisi olla vähän virtaa taas!! ;)
Iltasella töiden jälkeen vähän tokoiltiin omassa pihassa eli aloitettiin hyppynoudolla ja asenne treenillä, asenne kyllä paranee kaiken aikaa ja kohta ei varmaan irrota ollenkaan kapulasta vaan roikkuu siinä mukana kun yritän saada sen itselleni! Suoria luoksetuloja pari ja niissä vauhti ok, luoksetulon stopit erillisenä kiertämisen kautta ja ne hienot, jarruttaa nyt tehokkaasti oitis kun kuulee/näkee käskyn. Kaukojen tekniikkaa viel vähän sisällä ja se paranee kaiken aikaa, kun kaukot kesällä sm-kisoissa valmiit niin olen tyytyväinen!! ;)

Tiistaina olikin vauhdikas päivä eli kun töistä pääsin niin suunnattiin Uunon kanssa suoraan Somerolle paimentaan, vähän muutakin kun tokoa tälle viikolle! Ekalla kierroksella pilliä ja nyt alkaa selvästi hahmottaan suunnat, mutta maahan ja aja tarvii viel paljon vahvistusta ja treeniä. Toisella kierroksella vähän poispäin ajoa ja suuntia ilman pilliä. Uuno pää on kyllä kasvanut huimasti ja kestää jo nykyään hyvin vaikka lampaat vähän jäpittää vastaanki ja eivät tahdo liikkua kunnolla eteenpäin!!
Olipa kiva käydä paimentamassa, olikin ollu taas parin viikon tauko!

Eilen keskiviikkona kelkkailtiin Rokan ja Uunon kanssa Vaulammille eli se reilu 8km lenkki ja sitten viel Oben, Rapan ja Uunon kanssa parin kilsan lenkki et Obe pääse harjoittelemaan vätämistä. Vetäminen kyllä sujui hyvin Oben kanssa, harjoittelua vaan lisää nyt kun on hyvät kelitkin!

Kävin Mtt:n pihassa viel tokoileen Uunon kanssa eli tunnari pari kertaa ja oikein hienot ja varmat tunnarit. Seuraamista ja siinä erityisesti tempomuutoksia ilman käskyi ja kyllä Uuno nätisti mukana pysyy. Ruutua muutama kerta merkin kautta ja sit ihan keskikohta treeniä eriskeen, siinä Uuno kyllä aika haka kun on vähän harjoiteltu.
Loppuun viel ohjatun molemmat puolet jotka ensin meinasi tuottaa ongelmia kun ruutu ihan vieressä mutta vähän autoin niin Uuno pystyi hienosti tekemään ohjatut! Jäävät vaan kertaalleen läpi kun kaikki kerrasta täydelliset niin miksi niitä sitten hinkkaamaan.

Tänään  käväisin Forssassa kouluttamassa ja samalla tietenkin treenasin myös Uunon kanssa viel viimeistely treenit ennen lauantaita eli tunnari pari kertaa ja molemmat todella hienot. suoria luoksetuloja muutama suoraan leluun ja niissä oli kyllä vauhtia, vahvistin myös luoksetulon stopeista liikkeelle lähtöä pariin otteeseen ja tulee lujaa. Kapulan kanssa kierrettiin autoa eli sivulletuloi tehtiin myös ilman kapulaakin ja ne ihan vauhdikkaat ja tiiviit. Loppuun vielä seuraamista ja siinä vähän kaikkea ja palkkailin vaan paljon, kyllä oli oikein hyvän mielentreenit kokonaisuudessaan tai oikeastaan on ollu hyvän mielen treenit koko viikon!! Nyt sitten vaan odotellaan lauantaita et päästään Vantaalle kisaamaan ja harjoittelemaan taas niitä isojen poikein areenoita!! ;)

 Muutamia kuvia viikon varrelta lenkeiltä, ilmat ovat kyllä suosineet....Loppuun vielä loistavat uutiset eli pojat pääsi mukaan FitDogin testiryhmään ja nyt odotellaan pakettia kotiin jossa tuotteet joita testailemme ja kirjoittelemme sitten tarinoita ja kokemuksia tänne ahkerasti tässä kevään mittaan!! Kiva päästä mukaan testiryhmään ja päästä kokeilemaan tuotteita nyt kevään ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti