.

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Askel kohti unelmaa

Eilen otettiin Uunon kanssa jälleen yksi askel kohti unelmaamme eli kisattiin Lempäälässä tokon maajoukkuekarsinnassa siellä kaikkien niiden gurujen ja huippujen joukossa. Aamulla kun hallille saavuttiin olo oli hieman epätodellinen että me mukan kisataan noiden huippujen kanssa samassa kisassa mutta kyllä siihen sitten tottui. Ilmapiiri oli aikas rento ja kaikki tuli jutteleen ja jos joltain kysy jotain niin sai kyllä hyviä vastauksia, todella mukava kokemus!! :)

Aamu aloitettiin paikallaoloilla ja ne tehtii peräkkäin ensin istuminen joka tavalliseen tapaaan oikein hyvin. Perään heti makuu, Uuno meni vähän löysästi maahan ja jäi hieman kippuralla. Takaisin tullessa Uuno makasi paremmin joten tiesin et pää on liikkunut maasta ja niinhä se olikin, Uuno oli haistellu maata hetken ja sitten asettanut pään maahan ja maannu loppuajan nätisti. Perusasentoon tarvi kaks käskyy mutta nyt ollaan tuota päätä treenattu paljon niin tää ei ollut mikään ihme. Uuno ehkä ottaa musta vähän painetta tuossa paikalla makuussa kun haistelee alkuun, ku eipä se noin treeneissä tee ja mua kyllä noi paikalla olot jännittää varmasti aina kisoissa....

Yksilöliikkeet tehtiin kahdessa kehässä ja niitä saatiin hetki odotella mutta kyllä se aika siinä kului kun katseli muiden suorituksia! Yksilöliikket alkoi Riitta Räsäsen kehässä luoksetulolla ja se ihan ok, mä pelkäsin et Uuno ennakoi maahanmenon mutta ei ennakoinut, JEE!!! Muuten luoksetulo olisi saanut olla vauhdikkaampi, kaikki osat kuitenkin nyt laukalla ja stopit hienot. Zetassa järjestys maahan, istu, seiso ja se kyllä meni ihan nappiin. Viime aikoina ollut vähän ongelmaa et löydän hyvän kävelyrytmin alusta alkaen mutta eilen se löytyi ja koko liike näytti ja tuntui hyvältä. Ruutu teknisesti todella hyvä ja nätti, itse toivoisin vähän ehkä vauhtia lisää, teki kyllä nyt kaikki pätkät samalla npeudella eli sinänsä todella hyvä!!! Ekan kehän viimeisenä seuraaminen ja se nyt tuntui oikein mukavalle, vähän ehkä Uuno edessä mutta piti kaiken aikaa saman paikan hyvin. Paikallaan käännöksissä ja askeleissa saisi paremmin käyttää takaosaansa mutta hyvää seuraamista ja vire nyt erittäin hyvä!!!

Heti kun astuin tuonne ekaan kehään koiran kanssa niin mun jännitys katosia ja me vaan Uunon kanssa aloitettiin tekemään se mitä osataan, mä nautin joka hetkestä olla siellä kehässä ja meillä oli niin kivaa yhdessä. Se tunne kun on kehässä ja siitä nauttii kun tietää et koira osaa ja kaikki menee juuri niinkun ollaan treenattu, ei sitä tunnetta voi sanoin kuvailla!!! Näin jälkikäteen kun ajattelee niin siitä onnensa ihan pakahtuu ja tulee kylmiä väreitä!!! Tästä siis voi päätellä et me oltiin Uunon kanssa yhdessä siellä ja meillä oli yhdessä todella kivaa!!! :)

Toinen satsi eli Jaana Talan kehä alkoi ohjatulla ja siinä meille arvonnassa oikea puoli joka on ollut hankalampi mutta nyt oikein hyvin. Nätti ja siisti ohjattu kokonaisuutena, kapulan kanssa sivulle tulo hieman hidas mutta ne on pikku juttui! Hyppynouto nätti ja siinä samoin kapulan kanssa sivulle tulo hieman hidas. Kaukot oli ihan super hienot, mä niitä vähän pelkäsin et miten tekniikka pysyy kasassa jne mutta hyvin meni. Istu seiso oikein hienosti, takajalat pysyi ihan paikoillaan ja samoin seiso istu, joka on ollut todella vaikea eli ollaan saatu ne hyvään kuntoon. Seiso maahan pitää ottaa nyt treeniin sillä siinä ei mene tarpeekis taakse vaan tiputtaa itsensä vähn paikoiltaan alas, mutta muuten kaukot hienot vaikka ne on vielä treeneissä tehty aika palasina. Vikana tunnari joka ihan ok, siihen saadaan varmuutta vaan tekemällä.

Kokonaisuutena ihan huikea kokemus ja koe, en olisi uskonut aamulla kun lähdettiin et pystyttäisiin tekemään Uunon kanssa noin uskomattoman hieno sarja liikkeitä ja vielä noin "isossa" kisassa. Nyt se on tehty ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, tiedän nyt itsekki mikä mua jännittää ja miten Uuno siihen reagoi ja mihin pitää kiinnittää erityisesti huomiota!! Nyt on hyvä kääntää katse seuraaviin koitoksiin ja nyt mä ainakin itse uskon siihen et me pystytään vaikka mihin kun vaan treenataan ahkerasti ja nautitaan tokosta yhdessä!!
Aika huikeaa oli lukea tuloslistaa kun moni ainakin mun mielestä konkari ja suuri tähti tokossa jäi meidän taakse, olo oli ehkä hieman epätodellinen ja uskomaton mutta kyllä se tuntui niin hyvälle ja samalla kyllä ajattelin et me ollaan tää Uunon kanssa ansaittu sillä kovasti ollaan tehty töitä. Tästä se matka sinne tähtien joukkoon alkaa!! ;)


Plussat ja miinukset sekä tietenki ne pisteet tähän samaan koontiin:
PAIKALLA ISTUMINEN 10
-oli kerraan ihan inan nostanut toista jalkaa
+varma ja siisti
PAIKALLA MAKAAMINEN 6.5
-meni maahan löysästi
-oli haistellu alussa
-istumiseen tupla käsky
+pää rauhoittui maahan
+rauhallinen makuu
SEURAAMINEN 8
-hieman edessä koko matkan
-takaosan käyttö voisi olla parempaa käännöksissä paikallaan ja askeleissa
+kontakti pysyi kaiken aikaa
+sama paikka kaiken matkaa
+vire hyvä, häntä heilui :)
+tasainen
ZETA 9.5
-istumiseen ihan pieni apu
-makuussa vähän haisteli
+mä löysin hyvän temmon heti
+asennot hyvät
+seuraaminen todella hyvää
RUUTU 10
-merkki ehkä inan vajaa
-vauhtia voisi olla lisää
-vähän haisteli ruudussa maata
+teknisesti oikein hyvä suoritus
+tasainen vauhti
+seuraaminen nättiä
+hyvin haki ruudun paikan
+nopea maahanmeno
LUOKSETULO 8
-vähän löysä koko matkan
-maahanmone hieman vino
-loppu sivulle tulo voisi olla aktiivisempi
+tasainen vauhti
+hyvät stopit
+ei ennakointia
OHJATTU 8.5
-merkki ihan vähän vajaa
-kapulan kanssa sivulletulo vähän hidas
+tasainen vauhti
+varma
METALLIHYPPY 9
-sivulletulo hieman hidas
+pito nyt aikas nätti
+hyvä vauhti
TUNNARI 8.5
-vähän epävarma kapuloilla
-palautuksessa kapula pyörähti kerran suussa
+hyvä haistelu
+hyvä vauhti molempiin suuntiin
KAUKOT 7
-seiso maahan tuli eteen hieman
-maasta istumaan nousu voisi olla parempi/terävämpi
+seiso istu hienosti
+istu seiso nätti
+kokonaisuus

yhteensä 273.5pistetta EVL1 ja sijoutus 16/40!!!

2 kommenttia:

  1. Hienolta näytti suoritus näin videolta katsottaessa!Vielä kerran paljon ONNEA ja seuraava startti liennee jo tammikuun lopussa?

    VastaaPoista
  2. Ootte kyllä semmonen pari, että oksat pois!
    Upeeta, mahtavaa!

    VastaaPoista