.

torstai 17. tammikuuta 2013

Flunssaa pukkaa

Sunnuntaina Rokka ja Uuno viettivät ansaittua vapaapäivää fyssarin takia, mutta Rasmus ja Obe olivat puolestaan valmiina lenkille ja seuraksi saatiin vielä Tiia ja Onni!! :) Olipa ihana lenkkeillä heti aamusta ja sai mennä hyvillä mielin töihin kun koirat ulkoiletettu kunnolla!!

Maanantaina käytiin koko lauman kanssa metsässä lenkkeilemässä ja pelästytettiin yksi metsämieskin oikein kunnolla, hyppäsi nimittäin mua ja koiria piiloon metsään!!! ;) Jaa-a mahtoikohan olla ihan luvallisilla asioilla siellä metsässä kun noin paljon ihmistä ja koiria pelkää!! ;)
Lenkin jälkeen käytiin elonkierron parkissa tokoileen ensin pääsi Rokka tekemään ruudun keskikohdan hakua joka aluksi todella vaikeaa oli menossa vaan merkille, muutaman toiston jälkeen alkoi keskikohta hahmottuun ja saatiin onnistumisia aikaan! Tehtiin mysö kaukojen ekaa nousua ja siten ihan liikkeenä, ne molemmat todella hyvin!!
Uunon kanssa tehtiin ruudun keskikohtaa ja se oikein hyvin, samoinku ruudun loppuosa kiertämisen avulla. Kaukojen M->S oikein hyvä mutta istumaan noustessa saisi pompata vähän paremmin ylös, tehtiin sitä ihan läheltä ja parani mutta vaatii vielä työtä. Kaukot muuten oikein hyvät ja nyt peruuttaa oikein istumaan seisomisesta eli tuo on menny perille!! ;)
Kiertämisen avulla tehtiin vielä noudon palautusta ja huomasin et täytyy ottaa noutoa suoraan leluun nyt kuurina sillä sen avulla saa kivasti vauhtia noutoon, hieman alkaa hidasteleen jos paljon otan sivulle asti. Loppuun vielä jäävät ja niissä pysyminen ja ne ihan nappiin!! :)

Tiistaina aamutuimaan käytiin kelkkaileen ensin Rokan ja Uunon kanssa 7km lenkki ja sitten viel Uunon ja Oben kanssa pieni lenkki niin et Obe sai vaan vähän tuntumaa miten tuo vetäminen tapahtuu. Rokan ja Uunon kanssa mentiin ajoittain todella lujaa ja näytti siltä et siitä me kaikki nautittiin yhtä paljon, maksimivauhti taisi olla 37km/h eli aika kyytiä jo kahden koiran avulla pääsee!!
Illalla olikin vuorossa treenit sisällä ja tehtiin Uunon kanssa sivulletuloi, seuraamisen sivuaskeleita ja käännöksiä, kaukojen tekniikkaa ja kapulan ptitoa kaikki meni kyllä todella hyvin vaikka välillä tuntuu ettei tila riitä kun Uuno kaahaa kamalaa vauhtia pitkin kämppää!! :)

Eilen keskiviikkona töiden jälkeen käväistiin Vaulammilla ja treenasin siinä sivussa Uunon kanssa ja käveltiin Äidin ja kuuden koiran kanssa pieni lenkkikin vaikka olo oli aikas vetämätön.... meinaa flunssa iskeä ihan tosissaan...
Uunon kanssa treenattiin hyppynoutoa ja siihen asennetta ja nyt kivasti jopa vähän puree kapulaan ku tulee sivulle eli asenne treeni auttanut!! ;) Ohjatun molemmat puolet niin et kapulat kauempana ja klääntyy nyt hyvin merkiltä sivulle ja merkki joka kerta todella hieno.  Suoria luoksetuloja tehtiin eripituisilta matkoilta ja loppusosaa tehtiin myös siinä sivussa, kaikissa oli nyt vauhtia. Kaukoja loppuun viel muutama vaihto leikkien ja ne kyllä hyvät!!

Tänään onkin päivä menny flunssaa potiessa.... Treenit siirtyneet huomiselle kun ei vaan ole jaksanut tehdä oikein mitään, no kameran muistikortin sain tyhjennettyä viimein ja tässä muutama kuva:
 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti