.

maanantai 19. marraskuuta 2012

Tottelevainen??

Viikko on jälleen vaihtunut ja viime viikko menikin ihan loistavasti mukavien uutisten ja uuden arvonimen johdosta! ;)
Kyllä meni kaikki treenitkin loistavasti kun vaan mietiskeli Uunon uutta arvonimeä ja sitä kaikkea mitä edessä on tuon tokoringin suhteen!

Perjantaina käväistiin treenaan Jaanan ja koirien kanssa Turkkuseen kivassa hallissa, uusi halli meille jotain hyvää treeniä jälleen! Tehtiin ihan perus seuraamistreeniä joka sujui mallikkaasti ja hallissa kiva peili niin näki itse myös hyvin miten homma sujuu. Hyppynoutoa katsottiin Jaanan kanssa ja todettiin et muuten hyvä mutta loppuosaa pitää vähän parannella eli sitä sivulletuloa kun nyt jättää hieman vajaaksi, joten tähän kiinnitettiin huomiota ja saatiinkiin hyviä vinkkejä ja neuvoja siihen.
Tunnari ihan vaan sen takia kun uus ympäristö ja pohja. Tunnari muutaman kerran erilaisilla versioilla ja ne hyvin ja varmasti eli on tuo meidän tunnari aikas vahvalla pohjalla!! ;)
Kyllä oli kiva käydä treenaamassa uudessa hallissa hyvässä seurassa!! Kiitos Jaana jälleen ja treenataan taas yhdessä kun ehditään!! :)

Muuten viime viikolla ollaan treenailtu lähes joka päivä jossain päin, toisinaan yksin ja joskus porukassa. Hyviä treenejä pitkin viikkoa!!

Olen sisällä innostunu taas naksutteleen ja jumppaileen koko sakin kanssa ja varsinainen energia pakkaus on Obelix, joka on ihan tohkeissaan kun huomaa et hänen vuoro koittaa!! Obe osaa ihan pian EVL kaukot ja metallinouto sujuu eli pitäiskö alkaa opettaan jotain alokasluokan liikkeitä jos vaikka joskus innostuisi kisaamaanki taas bernin kanssa vai hakisko jotain erityislupaa et pääsis EVL:än suoraan.... Obelix on kyllä niin innokas ja touhukas nykyään et sen kanssa voipi tulla jossain vaiheessa ihan oikeesti ne kokeet nenän eteen!! ;)

Jaa minusta tulossa tottelevainen vai??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti