.

lauantai 10. marraskuuta 2012

Odottelua ja treenejä

Viime viikonlopun "karsinnan" tuloksia ollaan odoteltu jännittyneenä mutta mitään ei ole vielä ainakaan kuulunu mutta kyllä sieltä tässä lähipäivinä varmasti jotain kuuluu ja toivotaan nyt et päästään Uunon kanssa mukaan! ;)

Tää viikko on tuonnut muutakin uutta mun elämään eli aloitin maanantaina uudessa työpaikassani ja tuntuu et jotenki ollut koko viikon todella väsynyt kun joutuu paljon miettimään noita työjuttuja ja muisteleen et miten mikäkin asia tehdään, joka työpaikassa aina vähän omat juttunsa vaikka se itse hoitotyö samanlaista onkin! Väsymyksestä huolimatta työt ovat alkaneet hyvin ja olen tykännyt kovasti eli hyvän ratkaisun olen varmasti tehnyt kun työpaikkaa vaihdoin!

No sitten koiratouhuihin eli ollaan treenailtu varsinkin Uunon kanssa ahkerasti ja kaikki sujunut normaaliin tapaan eli hyvin!! On kiva kun on koira joka osaa kaikki liikkeet ja nyt pystyy vähän tekemään kuuntelu harjoituksia ja vaikeuttamaan liikkeitä, oma mielikuvitus on vaan välillä vähän hukassa et keksii niitä erilaisia versioita. Uunossa huomaa vauhdissa selvästi kun on varma mitä tekee niin vauhti kasvaa niissä liikkeissä ja tekee muutenki nykyään muutenki todella varmasti ja innokkaana! Toko on niin kivaa!

Sisällä ollaan treenailtu koko sakin kanssa vähän takaosan käyttöä ja kaikkea kivaa ja hassua! Kyllä koirat ovat ihan tohkeissaan kun otetaan naksu käteen ja aletaan temppuileen, ihanaa nähdä niin innokkaita koiria! :)

Tänään käväistiin Uunon kanssa Somerolla vähän paimentamassa ja oltiin porukalla pellolla ja ajatuksena kaaret. Uunon vasen kaari todella hieno mutta oikea viel vähän tiukka, mutta kyllä se sieltä aukenee pikku hiljaa. Nyt harjoiteltiin myös sitä et mä olen rauhallinen ja kas kummaa kun annoin selkeitä käskyjä ja en huutanut montaa käskyä peräkkäin niin homma toimi paljon paremmin! On paimennus vaan niin kivaa!! :) Nyt vaan täytyy aloittaa itse ne pillitreenit koska olen päättänyt etten treena sisällä ennekuin osaan puhaltaa kunnolla siihen pilliin.... Katsotaan pääsenkö koko talvena sisälle treenaan!! ;)
Mukavan päivän pellolla kruunasi kyllä todella maukas keitto ja omanapiirakka, nam nam!! Kiitos kaikilla seurasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti