.

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Juhla viikonloppu

Nyt on juhlittu tän syksyn varmasti suurin tapahtuma meidän harrastusmaailmasta eli eilen juhlittiin Woollandiassa Uunon TVA arvonimeä!! Juhlat oli ihan huippu kivat ja paikalla paljon rakkaita ja ihania ihmisiä, kiitos kaikille tuhannesti!! Uuno sai myös ihania lahjoja ja kiitos myös niistä, kyl meidän nyt kelpaa!! ;)
Tottelevainen suku: pappa-Svedu, iskä-Zaggis ja Unski!!

Jotta elämä ei olisi vaan juhlaa niin mentiinhän me eilen viel sit tokoileen kun piti lähteä oikein cityyn lenkille niin samalla sitten tokoiltiinkin!! Uuno teki jääviä ja niissä pysymistä sekä vielä mukaan lähtöä ja kaikki kyllä onnistui hyvin. Tunnari kerran ja se todella mallikelpoinen, sekä kaukojen ekoja nousuja ja vähän tekniikkaa. Kaikki treenit kyllä meni iniin hyvin et sai olla ylpeä jälleen Uunosta!! :)

Tänään käytiin aamutuimaan heti Tiian kanssa parantamssa maailmaa kunnon lenkillä ja kyllä tää on taas hyvä paikka!! :)
Iltapäivällä käytiin tokoileen feeniksillä Tiian ja Kodan kanssa, Uuno aloitti seuraamisella ja teemana nyt käännökset sekä pysähdykset, seuraaminen tuntuu vaan päivä päivältä aina paremmalta ja uskon et myös näyttää!! Kiertämisen kautta tehtiin luoksetulon stopeista liikkeelle lähtöi jotka kyllä paranee muutaman toistón jälkeen eli niitä pitäis tehdä varmaan enemmän. Tunnari tehtiin todella pitkältä matkaa ja kylläpä oli vauhtia, noitakin pitäis tehdä useammin!!
Uuno käväisi hetken huilaamassa autossa ja sitten tehtiin kierron kautta sivulletuloi ja kapulan luovutusta joihin molemmiin tulle kyllä vauhtia lisää kivasti!! Kokeiltiin myös Tiian magneettipalloa ja se olikin aika kiva kapistus ja Uuno tykkäsi kun sai hypätä sen ottamaan mun takista!! Vikana viel ohjatun oikeaa puolta ja kääntyy sinne liian jyrkkään ja kun toin haettavan kapulan vähän lähemmäs niin ajautui keskikapulalle..... No sitä sit vähän treenattiin ja nyt treenilistalle kyllä tuo oikeapuoli ja sitä tarvii tehdä tehostettusti ja saada se liian jyrkkään kääntyminen pois!! Mutta saatiin pari oikein onnistunutta kaarta tehtyä loppuun kun vähän siirsin itseäni ja kapulaa!! ;)

Kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan mutta erityisesti hymyn kasvoille tuo eiliset juhlat!! <3


2 kommenttia:

  1. Kiitos juhlakaluille hienoista juhlista! :)

    VastaaPoista
  2. Lämpimät kiitokset Ihanista Juhlista :) <3

    - Jaana

    VastaaPoista