.

torstai 22. marraskuuta 2012

Rokkakin treenaa!

Tiistaina käväistiin Uunon ja Rokan kanssa tokoileen feeniksillä kun kerranki ehti päivän valolla. Rokka on nyt aloittanut kanssa treenaamisen pienen tauon jälkeen ja ens keväänä olis tarkoitus kisaamaan mennä eli nyt treenataan ja hiotaan liikkeet kunton ja sitten ens kesänä haetaan ne puuttuvat ykköstulokset!! Suunnitelmia pitää olla!! :)

Rokan kanssa aloitetiinn seuraamisella ja temmon muutoksilla, kylläpä oli kivaa seuraamista ja innokas pikku kooikeri!! ;) Tauko tekee siis näköjään todella hyvää!! Toisena juttuna ruutua ja sinne juoksua ja se myös merkin kautta oikein mallikelpoinen suoritu!! Enempää ei Rokan kanssa touhuttu kun olen ajatellu treenata sen kanssa aika vähän kerralla et motivaatio pysyy ja et Rokka olis aina ihan super innokas!! Olipa kiva tokoilla Rokan kanssa!! :)

Uunon kanssa tehtiin myös seuraamisen tempimuutoksia ja ne paranee kaiken aikaa kun ikää tulee lisää!! Ruutu löytyi myös ilman ongelmia, ruudussa maahanmeno sekä sieltä seuraamaan tuleminen kaikka ihan nappiin! Tehtiin myös ruudussa liikuttelua ja se meni hyvin. Noutokapulan kanssa sivulletuloja ja kyllä se takaosan käyttö paranee kun vaan vaatii et takapuoli laitetaan kunnolla sinne sivulle!! Olipa kyllä kivat treenit Uunonki kanssa!!

Eilen piti kanssa käydä treenaan mutta mä makasin koko päivän sängyssä kun iski vatsatauti ja ei paljoa huvittanut liikkua mihinkään suuntaan.... No koiratkin sai kunnon huilipäivän kun nukkuivat koko päivän mun kanssa sängyssä! Omat sairaanhoitajat mulle!! :)

Tänään vointi sitten helpottui ja lähdettiin kentälle tokoileen, Uunon kanssa aloitetiin hyppynoudolla ja siinä nyt sellaista vauhtia ja ilmettä kun olen siihen toivonut, meni vähän jopa raivolla kapulalle ja se meille sopii!! Ohajtun suuntia alustoilla ja vähän Uuno selvästi ihmeissään kun ollaan tehty viime ajat vaan kapuloilla mutta hyvin alkoi sujua muutaman toiston jälkeen.
Rokka pääsi treenaan välillä ja tehtiin hyppynoutoa joka todella hyvä, samoinku ohjattu oikea puoli!! Hyvin Rokalla kaikki liikeet muistissa vaikka kunnon treenaamisesta jo vähän aikaa!! Loppuun vielä luoksetulon stoppeja ja suora luoksetulo ja sit se oli siinä!
Uunon kanssa viel jatkettiin ja nyt ohjatun oikea kapuloilla ja se oikein nätti. Jääviä suorapalkalla mutta istuminen hieman hukassa kun ei olla pariin päivään niitä tehty mutta muutamalla toistolla musitui mieleen, muuten jäävät hyvät!! Loppuun vielä luoksetulon seisomista kiertämisen avulla ja ne mukavat treenit oli siinä!! :)

Tän vapaapäivän kruunasi kunnon lenkki koko lauman kanssa ja kaikki sai juosta niin paljon kun jaksoivat! Ihana katsella onnellisia koiria!! <3
Ainiin meinasi ihan unohtua, nyt on kaivettu paimennuspilli esiin ja siihen aloitettu puhaltelu treeni ja siitä kuuluu jo ääniäkin!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti