.

tiistai 26. toukokuuta 2015

Touhukas toukokuu

Edellisen kirjoituksen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä, aloitetaan vaikka Obelixista joka söi kumisen puutarhahanskan x2.... Näinhän ei voi tehdä kukaan muu kuin Obe, joka syödä mutusteli saman puutarhahanskan kahteen kertaan, no onneksi oksensi sen myös kiltisti ulos molemmilla kerroilla. En ole ihan varma et tulisiko kaikille koirille mieleen syödä samaa puutarhahanskaa kahteen kertaan, vähän epäilen mutta eipä siät Obelixiksi pääsisi jos ei näitä temppujaan tekisi!!! ;)

Rokka on lenkkeilly ahkerasti ja samalla vähän kevät hormoonit hyrrää tämän miehen elimistössä.... Ei meinaa vaan nuppi kestää jos lähelläkin on juoksuisia neitoja, voi sitä ulinan ja ulvomisen määrää. On muuten ihan huippu ärsyttävää kun ei kuule eikä nää mitään, nenä vaan vie paikasta toiseen Rokkaa.

Rasmuksen kanssa käväistiin reilu viikko sitten Marttilassa spanieliliiton kakkoserkkarissa, jossa meillä tietenkin mun toiveesta esillä Rapan jälkeläisluokkakin. Tuomarina kooikereilla Markku Kipinä, ihan uusi tuttavuus meillä mutta käsitteli koiria oikein kivasti. Hassua että tuollaisessa "erikoisnäyttelyssä" kooikerit on suurin rotu!! ;)
Rasmus kävi kehässä veteraaniluokassa josta saaliiksi eri1 ja sa, heti perään pu luokka jossa vain yksi koira Rapan lisäksi, pu kehästä myös sijoitus 1 eli jäätiin odottelamaan roppi kehää! Nartuissa kävin esittämässä muutaman Rapan kauniin lapsukaisen ja nartuissakin todella kaunis veteraani Jesca ( Rapan tyttö ) vei pn kehän voiton ja näin roppi kehässä veteraanit vastakkain! Tällä kertaa Rasmukselle voitto ja menolippu Bis-veteraani kehään ja BIS-kehään!!! :)
Tytär ja iskä!!! :)
Jatkettiin vielä kehässä Black Amiikos kasvattaja luokan kanssa jolle kp ja menolippu Bis-kasvattajakehään sekä Rasmuksen jälkeläisluokalle myös kp ja menolippu Bis-jälkeläisluokkalehään!!! :)
Muutama tunti odoteltiin isojen kehien alkua mutta sillä aikaakin oli kivasti ohjelmaa kun Rapasta otettiin dopingnäyte, arpaonni oli osunut meihin! No ompa sekin nyt koettu, nyt sitten odotellaan postia kennelliitosta mutta siinä saattaa mennä kuukauden päivät ennenkuin tulokset tulee kotiin asti.
Bis kehissä hieno menestys jatkui, Rapan jälkeläisluokka BIS1, Black Amiikos kasvattajaluokka BIS2 ja Rasmus BIS4 veteraani!!! :) Todella hieno päivä ja ihana nähdä tuttuja ja suuri KIITOS kaikille mukana olleille että tulitte Marttilaan!!! <3


Turhapuro on aloittanut kesälajinsa eli vepen, pari kertaa ollaan käyty jo rannassa treenamaasaa ja kuinka voikin olla pieni mustavalkoinen niin onnellinen ja iloinen!! :) Viime kesänä harjoitellut jutut ovat pysyneet hyvin mielessä ja Uuno tekee niin tohkeissaan tehtäviä! Ekoihin vepekisoihinkin ollaan jo ilmoittauduttu tälle kaudelle eli siitä se sitten alkaa!!! :) Vepessä ehkä kaikista parasta on se mahtava porukka jonka kanssa treenataan ja touhutaan koko kesä taas yhdessä! Viime vkoloppuna kävin vepen koetoimitsija ja koulutusohjaaja kurssin ja nyt vaan suoritetaan muutama harjoittelu niin saadaan pari uutta korttia taas käteen kennelpiiriltä, mutta mikäs tässä kursseilla käydessä kun porukka on niin mahtava!!!
 
Paimennsukausikin on aloitettu Outin kesälampailla ja Turhapuro on ollut niin kiltti ja kuuntelevainen. Kun vielä saisi/ehtisi laittaa tuon oman laitumen kuntoon niin saisi siihen lampaita muutaman niin sitten olisi asiat kyllä hyvin!! Uunolla on kyllä kasvanut pää ihan hirmuisesti paimennuksessa viime kesän aikana, ei yhtään nouse höyry korvista vaan herra menee niin tasaisen rauhallisesti ja pystyy hyvin kuunteleen mitä sille sanon eikä ole kiire minnekkään!!!! Ihanaa ja niin mukavaa katsella Uunon menoa!! :)

Tokoiltu ollaan tietenkin ahkerasti kun enään on reilu viikko ja sitten ollaan Tampereella sm tunnelmissa! Uunon kanssa startataan numerolla 36 eli hyvä paikka, infoa kisoista on tullut kyllä hurjasti ja kivasti etukäteen, nyt vaan viimeiset treenit ja sitten aika näyttää miten meidän käy! Treenit on menneet kyllä todella hyvin viime aikoina ja moni asia mennyt siitä eteenpäin mitä kymmenisen viikkoa sitten treenisuunnitelmaan tein. 
Toukokuun alussa Huotarin Oili kävi meitä kouluttamassa ihan täällä Jokioisille ja olikin ihan mahtava koulutus. Ihanaa kun kouluttaja tulee tänne eikä tarvi itse matkustaa kauas!! Kiitos kaikille mukana olleille, teitte kyllä päivästä ihan loistavan!!
Oilin kanssa ehdittiin tekemään vaikka mitä ja yhdessä todettiin että hyvällä mallilla on Turhapuro sm kisoi ajatellen. Vähän hieno säädettiin paria palkkausjuttua ja mun tekemisiä että saatiin kokonais näyttämään vielä paremmalle mutta muuten oltiin Oilin kanssa molemmat tyytyväisiin Turhapuroon ja sen tekemiseen!!! :) 

Siinä varmasti meidän suurimmat kuulumiset toukokuun ajalta, nyt vkoloppuna lähdetään laatureissulle Tallinnaan Annakaisan ja Taijana kanssa ja ehkä muutama koirakin pakataan matkaan, tätä reissua on kyllä jo odotettu ja pitkään mutta onneksi se on ihan kohta!!! :) Ensi viikko valmistaudutaan sm kisoihin ja tehdään juttuja niitä silmällä pitäen! Sm kisojen jälkeisestä elämästä ei olekkaan vielä mitään tietoa mutta aika näyttää sen sitten!!! :) Oikein mukavaa kesän odotusta kaikille lukijoille!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti