.

torstai 18. kesäkuuta 2015

Tallinnaan Tallinnaan!!! :)

Toukokuun viimeisenä vkoloppuna tehtiin ykkösluokan reissu etelään eli Tallinnaan Annakaisan ja Taijan kanssa, niin ja taisihan meillä muutama koirakin olla mukana!!! :)
Perjantaina pakattiin mun ja Annakaisan koirat ja kamat autoon ja lähdettiin hakemaan Taija kyytiin Halikosta, josta matka jatkui länsiterminaaliin ja sieltä laivalla Tallinnaan!!
Tätä ykkösluokan reissua oltiin suunniteltu pitkään ja hartaasti ja kyllä se vaan oli sen arvoinenkin!!!! :)

Vkoloppuun mahtui paljon naurua, hyvää ruokaa, väsymystä, mansikoita ja pussi siideriä meren rannassa!!! :) Siis ihan parhautta hyvässä seurassa!!! :) Ainiin olihan meillä mukana ne neljä koiraakin ja kaikille tessuille varattuna kaksi näyttelyä!
Rasmus aloitti komeena olemisen jo perjantaina 8 ryhmän erkkarissa, herrä esiintyi hyvin ollen Rop & Rop veteraani, isoissa kehissä ei sitten enempää menestystä!

Lauantaina kehissä pyörähtivät Annakaisan ja Taijan koirat ja melkeimpä koko päivä siellä näyttelypaikalla jälleen vierähti! Sunnuntaina kehissä olikin kaikki tessut joten ohjelmaa riitti koko päivälle kivasti, Rasmus kirmasi jälleen hienosti kehässä ollen jälleen Rop & Rop veteraani saaden nimensä eteen Viron voittaja 2015 & Viron veteraani voittaja 2015 tittelit! Isoihin kehiin ei sunnuntaina ehditty jäämään vaan satama ja kotimatka odotti heti dalmis kehän jälkeen matkaajia!!! ;)

Suuret kiitokset Annakaisa ja Taija hienosta reissusta, onneksi on uusia jo suunnitteilla et on taas jotain mitä odottaa!!! :)
 Perjantain poseeraamiset isossa kehässä!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti