.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Terveet silmät x3 & kisakunnon tarkistus

Tiistaina heti töiden jälkeen pakattiin kaikki koirat autoon ja mentiin Vihtiin tarkistuttamaan kooikereiden ja Uunon silmät, Obelix oli vaan maskottina mukana!!! Tohtorilla oli hyviä uutisia sillä kaikkien kolmen koiruuden silmät edelleen priimaa!! Rasmuksen silmiä ei tarvikka enään katsoa jos ei mitään ihmeellistä tule eteen mutta nuorempien silmät ehkä vielä jossain vaiheessa katsotaan, mutta joskus sitten parin kolmen vuoden päästä aikasintaan!! Kiitos Sarille kun jaksat järjestää näitä joukkotarkkeja!!

Tänään käytiin Halikossa tokokokeessa Uunon kanssa katsomassa missä mennään ja mitä nyt seuraavat neljä/viisi viikkoa touhutaan!
Aloitettiin paikalla oloilla, jossa juuri ennen istumisen alkua Uuno astui terävän muovin palan päälle ja alkoi nostelemaan toista etutassuaan ylös eikä suostunut laskemaan sitä alas, putsasin tassun äkkiä ja se selvästi auttoi sillä sen jälkeen Uuno astu tassulle normaalisti eli pääsimme aloittamaan paikalla olot vaikka itsellä siinä meni vähän pasmat sekaisin.
Paikalla istuminen 10: Uuno istunut ihan paikoillaan, ei ollut tassutkaan liikkuneet!!! :)
Paikalla makuu 10: Hyvin maahan ja ylös, maannut kuin patsas paikoillaan!!

Yksilöliikeet tehtiin kahdessa setissä ja mä olin ajatellut et kerkiän rauhassa valmistautua omaan suoritukseeni kun mua ennen oli yks koira, mutta paikalla olojen jälkeen tämä koira keskeytti, joten mentiin hieman kylmiltään kehään. Musta tuntui et mun pakka oli sekaisin ekassa setissä, mutta hyvin Uuno hoiti homman kotiin vaikka mamma ei ihan kasassa ollutkaan!! ;)
Kaukot 10: Kivat vaihdot, hieman toinen takatassu ainakin eteni S-I vaihdossa, muuten pysyi hyvin paikoillaan eli kauko treeni toimii!
Luoksetulo 9: Tasainen koko matkan, mä olisin toivonut hieman lisää voimaa joka osuudelle. Selkeästi Uuno lähti ehkä vähän tahmeasti liikkeelle, en tiedä johtuiko siitä et samalta viivalta oltiin tehty kaukot juuri ennen...
Zeta S-I-M 9: Voi vitsi mä oon niin onnellinen tästä!!! :) Tuntui kivalta ja hyvät asennot, seuruu ei yhtään painanut ja Uuno tuntui ainakin rennolta!!!
Hyppis 9.5: Vähän hidas paluu muuten siisti.

Toinen setti
Tunnari 10: Hieman tarkistelua ja kerran nuuskaisi maata kapuloiden välissä.
Seuruu 9: Mä olin huono jalkojeni kanssa ja kääntyilin jotenkin oudosti itse tai siltä musta ainakin tuntui. Vähän täyskäännökset väljii, muuten kivaa seuruuta!
Ruutu 10: Kiva merkki ja hyvä ruutu. Loppuosan seuraamaan tuleminen voisi olla tiiviimpi.
Ohjattu 9.5: Kiva merkki, hyvä nosta, paluun fokus parempi kuin ennen mutta hieman voisi olla ajatus vielä enemmän sivulle!!
 EVL 1, 307pist, Kp ja sijoitus 1/7!

Kokonaisuutena kivaa tekemistä, mua itseäni haittas vähän mun huono keskittyminen ekassa setissä, toinen oli jo paljon parempi. Uuno teki kyllä hyvin hommii ja moni asia mennyt eteenpäin taas hurjasti, vaikka paljon vielä on tehtävääkin!!! Kiitos Uuno taas, olet kyllä vaan niin mahtava kumppani tuolla kehässä, niin luotettava ja varma!!! :)
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti kesäkuun alkua ja Tamperetta! Nyt neljä viikkoa treenataan ahkerasti ja kokeillaan saada muutama juttu viel vietyä hieman eteenpäin ja sitten vaan nautitaan yhdessä tekemisestä ja heitellään palloa!!! ;)

Tänään iltasella käytiin viel ulkoiluttaan kikkaria mäkitreenin merkeissä, Uuno ja Rokka kyllä pinkoivat kovaa kyytiä rinnettä ylös monta kertaa. Uunon kanssa kävin tekemään muutaman ohitustreeninkin kun sopivasti elonkiertoon ilmaantui koirien ulkoiluttajia. Ohjaajan ja koiran pääkopan nollausta, ei tuon tehokkaampaa tapaa varmaan olekkaan kuin kikkarointi ilta auringossa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti