.

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tassu halki ja pyörtynyt koira

No jos viimeksi kirjoitin että Rasmus ja Obe sairastelleet no nyt sitten Rokan oikea takatassu halki.... Ei hajuakaan missä mennyt tai koska, toissa päivänä sen havaitsin kun koirien tassuja pesin, epäilen että tullut vkoloppuna kun kirmanneet pihalla ja metsässä. Ei varmastikkaan ole vuotanut paljoa verta kun sitä ei missään näkyvissä. No onneksi haava on siisti vaikka ihan kunnon kokoinen onkin, nyt vaan putsaillaan ja kokeillaan hoitaa hyvin et lähtee paraneen eikä tulehdu.
Jotta elämä ei olisi mitenkään tylsää niin viikko sitten sunnuntaina Obelix "pyörtyi" aivan yllättäen... Oli palamaassa naapurista vierailulta kun yht äkkiä makasi maassa kyljellään ihan elottoman näköisenä, hengitti kyllä kaiken aikaa tasaisesti ja virkosi ihan yhtä nopeasti kun oli tippunutkin siihen maahan. Mystistä ei voi muuta sanoa, no tämän ihmeellisen tapaturman jälkeen Obe ollut ihan entisensä ja eipä ole meno yhtään hidastunut tai kepposet vähentyneet! Nyt seuraillaan vointia ja jos tulee uusia oireita niin sitten suunnataan tohtoriin tutkimuksiin että missä vika.
Rasmuksen jalka on parantunut hyvin ja ei revähdyksestä ole enään tietoakaan, papparainen on yhtä virkeä ja pirteä kuin ennenkin ja juoksee sellaista vauhtia lenkeillä ja pihalla ettei meinaa nuoremmat pysyä perässä!!! :)

Viime viikon tiistaina käytiin Jessicaa moikkaamassa Sipoossa, Uunon kanssa katsottiin missä mennään seuraamisen osalta kun olen tehnyt paljon asennetta viime aikoina. Seuraaminen näytti kuulemma hyvältä eli asenne treeni auttanut ja sitä nyt jatketaan koska haluisin kyseiseen liikkeeseen vähän sellaista asennetta ja ryhtiä lisää jonka uskon saavani tuon asenne treenin kautta. Luoksetulon keskipätkää mietittiin ja sen käskyä kun nyt olen käyttänyt kierrä käskyä ja se ei toimi kun Uuno singahtaa sillä hieman sivulle vaikka lähteekin mua kohti. No nyt uusia ajatuksia siihen ja niitä lähdetään myös työstämään ja katsomaan mihin ne johtaa. Kolmentena juttuna vielä uusi kiertämisliike ja voi kun se tuotti harmaita hiuksia kun lisättiin liikkeeseen liikkuri..... Kaikki palikat toimii erillään nyt hyvin mutta kun ne laitetaan nippuun ja lisätään siihen vielä liikkuri niin kyllähän alkaa kummasti hypyt ja kapulat vetämään puoleensä ja tapahtui kaikkee muutakin! Jessica kyllä teki hyvän huomion että kiertäminen pitää olla todella vahva ja koiran pitää uskoa et siitä saa super palkan eli sitä nyt vahvistetaan kun ilman sitä tuo liike ei kyllä toimi! Kiitos Jessica jälleen hyvistä neuvoista ja vinkeistä joilla päästään taas varmasti eteenpäin.
Häiriköiden kanssa vietettiin perjantaina hallikauden päättäjäisii kisojen merkeissä, hyvät treenit ja paljon hyviä huomioita jotka muut toverit kirjoitti kisaajalle paperille sekä tietenkin vielä videoitiin! Talvikausi meni taas jotenkin todella nopeasti, mutta onneksi sunnuntaina saatiin kesäkauden suunnitelma pakettiin hyvän ruuan äärellä.... Hyvii treenei siis tulossa koko kesän ajan!!! :) Kiitos häiriköt talvikaudesta ja tulevasta jo etukäteen!!! :)

Viime lauantai meni Tampereella liikkeenohjaajien koulutuksessa, käytiin uusia sääntöjä läpi ja niiden mukanaan tuomia uusia toimintatapoja ja juttuja. Jotenkin vaan itseä ihmetytti joidenkin liikkureiden kovin negatiivinen suhtautuminen uusiin juttuihin..... Kivaahan ja haastavaa se on koirille sekä ohjaajille, mutta tuo varmasti paljon mukanaan hyvää ja uusia juttuja, onhan niitä sääntöjä ennenkin muutettu ja niistä muutoksista on selvitty hengissä. Hyvä koulutuspäivä kokonaisuudessaan ja hyvää ruokaa ja seuraa, kyllä kului lauantai äkkiä!!

Tänään on sitten koottu treenisuunnitelmaa seuraavaksi 9 viikoksi.... Mä en ollenkaan ymmärtänytkään et ne sm-kisat on jo niin lähellä, no nyt on suunnitelma kunnossa ja sen mukaan mennään eteenpäin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti