.

perjantai 10. huhtikuuta 2015

Ihana olla vaan!! :)

Ompa ollut mukavii päivii tässä viime aikoina, oli pääsiäinen ja monta ihanaa vapaapäivää ilman mitään ihmeellisempää ohjelmaa. Kyllä ihminen vaan tarvitsee niitä vapaapäivii ja omaa aikaa aina sillon tällön, voi tehdä mitä huvittaa tai sit olla tekemättä mitään jos ei huvita. Mullakin muutama vuosi sitten viel oli joka illalle jotain ohjelmaa/menoa sovittuna ja kalenteri muutenkin ihan täynnä ohjelmaa mutta nytkun on vähän karsinut sitä ohjelmien/menojen määrää ja tekee oikeasti vaan sitä mitä itse haluaa ja mistä itse nauttii niin kyllä jaksaakin paljon paremmin. Mulla tietenkin tässä muutaman vuoden sisällä vaihtunut työ pariin kertaan ja ennen oli paljon ita- ja yövuoroi kun nyt pääsääntöisesti teen pelkkää aamua niin sekin varmasti vaikuttaa ja rytmittää elämää taas ihan erilailla. Kyllä mä vaan nautin siitä ajasta kun saa vaan olla tekemättä mitään ihmeellistä ja se jotenkin myös antaa voimaa ja auttaa jaksamaan taas kun tulee kiireempi ajanjakso eteen.

Pääsiäisperjantaina Taija tuli koiriensa kanssa meille pääsiäisen viettoon ja käytiin Tampereella koirauimalassa vähän uittaa koirii, Uuno oli jälleen innoissaan ja ei meinannut nahassaan pysyä kun pääsi uimaan ja vielä Leevi oli mukana heittämässä hänelle leluja sinne veteen, voi mustavalkoisen riemua!!! :) Otin myös Rasmuksen mukaan mutta hän nyt ei varmaan ihan niin paljoa tuosta uimisesta nauttinut..... Mutta kuntoilu mielessä uitiin pariin kertaan ja kyllähän herra veteraani polskii kun hänelle ei muita vaihtoehtoja anna, huomaa hyvin ettei Rasmus oikein ymmärrä tuollaisen uimalan tarkoitusta tai iloa vaan hänen mielestä on paljon kivempi polskia ulkona sitten kesällä ja siitä hän kyllä nauttiikin. No jokatapauksessa tuli molempien koirien uitua hyvät lenkit kuitenkin!!

Muuten pääsiäisen vietto oli rentoa ja rauhallista, hieman nautittiin Taijan kanssa siideriä ja laitettiin tanssijalalla koreasti. Käytiin kokeileen tietenkin kuinka kikkarit kulkee ja mentiinkin aika vauhtia kun ajettiin vähän niinku kilpaa keskenään!!! :) Kyllä löytyi koirista vielä yksi vaihde lisää kun ajatteiin peräkkäin ja välillä vierekkäinkin pitkin Vaulammin hiekkateitä!! Tuota pitäisi päästä useammin harrastaan porukassa kun se antaa koirille kyllä vähän lisäpotkua!!!
Tietenkin tokoiltiin ja lenkkeiltiin jotka kuuluu vähän niinku jokapäiväiseen ohjelmaan tällä hetkellä!! :)

Nyt viikolla on vaan lenkkeilty pitkii lenkkei koirien kanssa töiden jälkeen. Lisäksi tietenkin tokoiltu, maanataina Lennun ja Annakaisan kanssa Ypäjällä hyvät treenit, keskiviikkona aamusta Tiian kanssa kartanonpuistossa oikein hyvät tokotukset ja eilen häiriöporukan kanssa Forssassa hyvä setti jossa teemana kisamaisuus ja pieni häiriötreeni perään! Noi ennalta suunnitellut treenit kyllä vaan on hyvii ja nyt otettiin kesän ajaksi häiriön lisäksi teemaksi kisamaisuus joka treeniin niin on pakko treenata sitäkin ja ajatuksella. Kisamaisuus on nimittäin asia mikä multa kyllä usein jää vähän treenaamatta, mutta nyt ei ole sitä pelkoo kun vaan häirikköporukan treeneihin marssii!!! :)

Mitäs sitten muuta, Obe on pysynyt jaloillaan ja ei ole pyörtyillyt, on muutenkin ihan entisellään eli toivottavasti se pyörtyminen oli vaan se yksi kerta ja ei enään toistu. Rokan tassu parantunut hyvää vauhtia ja varmaan tänään pääsee mukaan kikkarilenkillekkin jo juokseen ja irrotteleen. Rasmus nauttii auringosta ja lämmöstä ja pitää muuta laumaa aisoissa ja kurissa!!! :)
Kovasti odotellaan et piha vähän kuivuisi ja pääsisi sinne haravoimaan ja kuokkimaan kukkapenkkeihin jne.... Kyllä tää kevätkin on vaan ihanaa aikaa kun kaikki herää henkiin ja alkaa kukoistamaan ja loistamaan!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti