.

perjantai 27. kesäkuuta 2014

Valmistautumista

Niin ne tokon sm-kisat taas vaan lähestyy, toukokuun alusta asti ole niin suunnitellut että pitää paperille kirjoittaa oikein viikko suunnitelma millä mennään, mutta eipä sitä suunnitelmaa ole vieläkään.... Hieman tunnen omantunnon tuskaa kun tuo asia jäänyt mutta nyt olen viime päivät miettinyt kovasti mitä olisi pitänyt treenata enemmän, niin en kyllä oikein keksi mitään. Ollaan viety eteenpäin niitä juttui mitä olen halunnutkin ja treeneissä ainakin tuntuu että ollaan eteenpäin mentykkin ja samalla saatu kaikkeen tekemiseen vähän lisää sitä asennetta jota olen toivonut jo pidempään... Ikinähän ei ole täydellinen ja aina löytyy parannettavaa mutta toisaalta mä olen kyllä ihan tyytyväinen tähän ratkaisuun ettei mitään tarkkaa suunnitelmaa ole paperilla vaan on tehty monipuolisesti kaikkii juttui, no viikon päästä ollaan viisaampia ja voi olla et mentiin mönkään ja pahasti tai sitten ei! Nyt vaan nautitaan ja nautitaan eikä turhaan murehdita siitä mitä on tehty tai ei ole tehty, näillä mennään ja sillä sipuli!!! :)
Uunon tyylinäyte kaukoista juhannuksena, eihän silloin parempaa tekemistä ole kuin kuvailla koiran kaukoja!!! :p

Mitäs meille sitten muuta kuuluu..... no kesälampurin ura jatkuu eli paljon ollaan paimennettu, ollaan saatu tehtyy niitä juttuja lampailla mitä olen halunnut eli kaaritreeniä joissa poistetaan ajatusta tasapainoista sekä jakoa! Molemmat onnistuneet ihan hyvin vaikka lampaat ovat liikkuvaisia eivätkään tukeudu ihmiseen yhtään, mutta tämä ollut kyllä niin opettavaista minulle ja Uunolle, itse on kyllä oppinut lukeen lampaita hurjasti vaikka edelleenkään en aina niitä ymmärrä on ne vaan niin hassui eläimii!!! ;) Paimennettu ollaan pääasiassa vallan tuolla isommalla laumalla kun se kerran tuossa lähellä on vielä muutaman päivän, omat lampaat ovat saaneet viettää oikein luksus elämää, syödä, syödä, syödä ja nauttia mukavasta laitumestaan! No kun tuo isompi lauma tuosta siirtyy muualle niin sitten tarvii alkaa enemmän noilla omillakin paimentaan, ku pitäähän sitä treenata!!! ;)

Viime viikon maanantaina aloitettiin ihan uusi harrastuskin Uunon kanssa, tää lähti liikkeelle ihan vitsissä ja kun mä kerran olen hieman yllytyshullu niin nyt on sitten jo melkein kisailmo lähetetty! Uusi laji on siis vepe, niin kivaa ja mukavaa puuhaa, ehkä yksi syy tähän et porukka todella loistava ja niin neuvovat muakin vaikka en lajista mitään tiedä ja hölmöjäni siellää kyselen vähän väliä!! Viime viikolla tosiaan aloitettiin ja nyt on käyty kaikki soven/alokasluokan liikkeet läpi ja ne aikas hyvin hanskassa, nyt jatkamme siis tutustumista niihin seuraavien luokkien liikkeisiin ja katsotaan mitä Uuno niistä sanoo!! :)
Kiitos vepe-porukalle kun huolitte mut ja Uunon mukaan!!! :)

Tiistaina käväistiin Siuntiossa Vappua katsomassa maksimaalisen hyppyvoiman asioissa ja kyllä Uuno hyppää.... Nyt pitää vähän luoda sellaista hulluutta lelulla siihen hyppäämiseen, siis pystyy suorittaan metrisen esteen ongelmitta kapulan kanssa mutta Uunossa olisi potkua vielä vähän enemmän eli sitä nyt kaivetaan esille!! Oli kyllä kiva kurssi ja paljon tuli taas uutta mitä treenata, vaikka meinasi vikalla kerralla olla vähän laiskuutta ilmassa kun lähdettiin Anskun ja länderi neitojen kanssa mutta perille kun päästiin niin johan alkoi treenaaminen maistua!!! ;)

Mitäs muille koirille sitten kuuluu, no hyvää... Ollaan lenkkeilty sateiden välissä ja hengailtu vaan pihalla! Obella tietenkin märkäihottumakin kyljessä viime viikolla mutta se nyt hyvässä kunnossa kun kyljessä karvaton kohta.... Tänä kesän taitaa Obekin saada pitää karvansa jos ei nyt isompaa ihottumaa tule, vaikka mä luulen et Obe olisi paljon tyytyväisempi jos ne ajettaisiin pois kun olis niin paljon viileämpi ja mukavampi kaivella mutakuoppia pitkin pihää ja pyöriä niissä!!! :) Rasmus ja Rokka ovat saaneet viettää täydellistä seurakoira elämää, makoilevat sohvilla ja sängyssä ja nauttivat vaan olemisesta, lenkille tietenkin lähtevät mielellään mukaan mutta muuten on vaan oltu!! :) Oli hauska kuulla et paikalliset mettämiehet olivat jo kyselleet syksyn kautta varten et onhan se jälkikoira iskussa eli taidettiin tehdä jonkinmoinen vaikutus Rapan kanssa viime syksynä haavakoiden etsinnässä!!! Tietenkin Rapa on iskussa mettähommiin, sitä nyt ei tarvi kahta kertaa kysyä ja ensi syksynä pitää ottaa myös Rokka mukaan jollekkin keikalle et pääsee sekin harjoittelemaan ja näkee miten hyvin se toimii tositilanteessa!

1 kommentti: