.

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kilometrei & Titteleitä

Kyllä on parin viime viikon aikana tullut istuttua autossa ja reissattua, on käyty Siuntiossa, Sipoossa, Moleitaissa, Uddenissa ja siihen päälle viel tää kaikki "normaali" ajelu tässä lähimaisemissa!!! :) No mikäs siinä autossa istumisessa kun seura on ihan parasta, ei ehdi tulla aikakaan pitkäksi! Kiitos siis Ansku, Reijo, Annakaisa ja Salla ihan huippu reissuista tähän lähelle ja vähän kauemmas, eipä olisi hauskempia ja antoisampia reissuja olla!! :)

Toissa viikon tiistaina ajeltiin Annakaisan kanssa Sipooseen Jessicaa moikkaamaan! Uunon kanssa katsottiin hieman tunnaria joka ei ole mua miellyttänyt viime aikoina ja siihen saatiinkin muutama juttu joita kokeillaan. Seuruun hidasta tutkittiin kun siinä vähän musta focus katoaa, no kun muistaisi vähän ekhua koiraa välillä niin se olisi aika nerokasta!!!  Loppuun viel tsekattiin noudon loppua ja se sai siunauksen ja treenit jatkuu sen suhteen!! :) Kyllä oli taas mukava tunti hyvässä säässä ja upealla kentällä lähes mern rannalla, serkukset pääsivät vielä treenien jälkeen polskimaan mereenkin eli lähes täydellinen reissu!! :)

Toissa torstai iltana karavaani lähti liikekannalle Jokioisilta ja kyydissä Rasmus sekä iso kasa tavaraa! Forssasta poikettiin ottamaan kyytiin Ansku ja pari neitoa ja vielä satamassa kyytiin hyppäsi Reijo ja kolme koiraa eli auto täynnä ja reissu kohti Liettuaa Moletait alkoi! Eka yö ajettiin läpi balttian ja aamulla oltiin perillä näyttelypailalla vanhalla lentokentällä keskellä ei mitään! Näyttelyyn oli eksynyt muutama muukin koiraihminen mutta saatiin hyvin meidän teltta kooikerikehän reunalle ja ländereidenkin kehä ihan siinä lähellä. Kooikerit kehässä Rasmus roppi veteraani ja Didille myös tarvittava sertti eli hyvin alkoi reissu. Lauantaina hyvin nukutun jälkeen palasimme näyttelypaikalle ja jälleen teltta hyvälle paikalle ja koirat kehiin. Rasmus jälleen roppi veteraani ja Balttian veteraani voittaja 2014 titteli, sekä samalla Liettuan veteraani valio!!! :) Lauantaina muut koirat saivat myös kaiken mitä tarvitaan eli koti matka saattoi alkaa vuorokausi etuajassa, kun ei ollut mitään tarvetta jäädä enään sunnuntain näyttelyyn niin päädyimme lähtemään kohti kotia ja vuorokautta suunniteltua aikasemmin! Illalla ehdittiin viel viimeiseen laivaan hyvin ja yöllä vähän ennen kolmea kotona, pitkä mutta antoisa ja mukava reissu!! Kiitos reissu toverit, tuli nähtyy haikaroita, hevosia kyntöaurojen edessä ja vaikka mitä muutakin!! :)

Viime viikolla käytiin tiistaina Siuntiossa tapaamanssa Vappua maksimaalisen hyppyvoiman kurssin merkeissä, hypittiin tai koirat hyppi jälleen isoi esteitä. Uunon hyppäämisessä pienenä miinuksena alastulot mutta kyllä nekin kuntoon saadaan, muuten hyppääminen todella loistavaa ja hyvää! Nyt vaan niitä hypitään ja hypitään!!! :)

Torstaina käväistiin Uunon kanssa Rengossa tokokokeessa, vieras hiekkakenttä eli hyvä koe ennen sm-kisoi ja hyvinhän se meni..... Muutama sellainen pikku juttu jotka pitää kyllä saada viel kuntoon ennen heinäkuun alkua mutta muuten meno oli kivaa ja tasaisen varmaa.
Perjantaina sitten pakattiin taas reput täyteen tavaraa ja lastattiin autoon, mutta tällä kertaa auton nokka käännettiin Turkuun josta haettiin kyytiin Salla & Alli ja sitten laivaan! Aamulla Ruottinmaalla kaahattiin kylään nimeltä Borlänge jossa oltiinkin aika ilmestys!!! :P Siellä oli kaikki ihan ihmeissään et mitä suomalaisia eukkoja sieltä koiriensa kanssa tulee ja miten ne on eksyneet tänne.... no he sopeutuivat meihin nopeasti ja meillä oli ihan kivaakin yhdessä!!! Käväistiin siis Uunon kanssa vähän katsastamassa miltä se TOKOkoe näyttää tuolla naapurimaassa ja aikalailla samanlaillahan se siellä menee kuin täällä meilläkin, mitä nyt muutamia pikku juttuja lukuun ottamatta!!! Siellä tuo touhu ei ollut mitenkään kovin vakavaa ja pilkun tarkkaa vaan yehtiin vähän sinne päin ja kun kaikki oli tyytyväisiä niin se oli pääasia!! En varmaan ole ennen kokeen aikana niin paljoa nauranut kun siellä, sillä käännyin varmaan seuraamisessakin 10 kertaa väärään suuntaan kun ihana liikkuri ystävämme Lars käskytti milloin ruotsiksi, milloin englanniksi ja milloin jollain kielellä jota en todellakaan ymmärtänyt!!! =D Lars oli kyllä hyvin avulias ja näytteli myös aina kansainvälistä käsimerkkiä kun homma meni hyvin, no eipä se tuomarikaan niin noista ollut moksiskaan vaan hyvin hymyilevä oli hänkin ja mukava!!! :)
Kaikesta sählingistä huolimatta voi todeta että kyllä kannatti mennä ja nauraa siellä kehässä, EVL1, 284.5pist, luokkavoitto ja SE TVA!!!! :)

Matka Ruottinmaalla jatkui tokokisojen jälkeen shoppailulla ja illalla vielä suunnattiin Uddeniin jossa yövyttiin seuraavat pari yötä ja päivät vietettiin pellolla aurinkoa ottaen ja Derek sedän paimennusoppeja kuunnellen!! Uunokin pääsi tietenkin paimentaan ja katsottiin läpi sisäflänkit ja kaarenloppu osa jossa hidastaa, nyt taas neuvoi ja ohjeita miten lähteä jatkamaan ja työstämään paria pientä kauneusvirhettä paremmaksi! On hauska olla sellaisen kouluttajan opissa jonka ajatusmaailmaa sopii hyvin omaan ajatteluun ja opettamiseen ja tulipa vahvistettua sekin ettei itse mikään ihan mäntti ole kun on noita paimennusjuttui miettinyt ja omat ajatukset on ihan oikeaan suuntaan eli pitää vaan luottaa ja uskoa itseensä vahvasti ja jatkaa täydellisyyden tavoittelua!!! :)
Välillä kannattaa lähteä merta edemmäksi hakemaan niitä oppeja ja kuulemaan toisen ajatuksia omasta toiminnasta ja ajatuksista!!! Oli kyllä niin onnistunut reissu kaikenkaikkiaan, KIITOS Salla ja Alli matkaseurasta ja mitäköhän seuraavavksi keksitään!! ;)

Sillä aikaa kun mä reissasin pitkin pohjolaa niin Rasmus käväisi spanieleiden erikoisnäyttelyssä Mustialassa ja herra oli pyörähtänyt kehässä veteraaniluokassa, jälkeläisluokassa ja junior handler kisassa ihanan Annin kanssa joka piti huolta papparaisesti erinomaisen hyvin!!! Veteraaneissa Rapa ottanut kolmospallin erillä, jälkeläisryhmä toinen ja JH kehässä BIS voitto!!!! :) Paljon onnea Anni ja kiitos tuhannesti Rapan esittämisestä ja Marjalle kiitos kaikesta kuskaamisesta!!!! ;)


 Black Amiikos kasvattaja ryhmä
 Black Amiikos Delfinus Dis jälkeläisryhmä


No mutta nyt ollaan kotona ja tämä viikko vielä kesälomalla!! No ohjelmaa tuntuu riittävän ihan kiitettävästi joka suuntaan kaiken aikaa mutta eiköhän se siitä sitten taas rauhoitu kun syksyyn päästään!! :) Nyt pitää ottaa itseä ihan niskasta kiinni ja alkaa vähän useammin päivittään blogia ettei kerralla tarvi kirjoittaa näin paljoa sillä eihän kukaan jaksa tätä edes lukea..... :)


1 kommentti: