.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Jessica & MM-tiimin leiri

Lauantaina oli kauan odotetty päivä kun Jessica tuli Jokioisille kouluttaan tokoa ja kyllä oli hyvä päivä, paljon tuli treenattavaa ja mietittävää mutta monessa jutussa ollaan menty hurjasti eteenpäinkin! Uunon kanssa katsottiin aamupäivällä tunnaria jossa tuppaa menmään kapuloiden yli ensin vaikka näkee ne hyvin.... Kokeiltiin pari eri juttua ja ruokakippo ja suullinen huomautus oli selvästi parhaat keinot eli niillä jatketaan, tuo yli meno on ehkä jotain keskittymistä tai itsensä kerääistä mutta se vaan täytyisi saada pois koska ei näytä hyvälle ja siitä menettää kalliita pisteitä kuitenkin.... Tehtiin ruudun sekä ohjatun merkkiä koska en ole ollut niihin ihan tyytyväinen ja luulin että ne ei ole parantuneet tän mun motivaatio "kauden" aikana mutta hah hah olin väärässä!! ;) Molemmat merkit on menneet eteenpäin ja Uuno tekee ne todella kivasti, nyt pitää vaan kokeilla häivyttää hetsaamista ja saada vihjesanat ajettua läpi niin hyvin et toimii liikkeessäkin! Pitää muistaa myös ettei ala hinkkaamaan niitä merkkei vaan tekee mielummin kaks hyvää ja jättää siihen, koska sillon koiralle jää parempi kuva koko asiasta, hyvä pointti tämäkin!!
 Tähän käännytään näin!! ;)
 Valmiina ollaan....
 Nyt tarkasti ettei mamman tarvi vaan huomauttaa täällä julkisella paikalla, se olisi niin noloakin....
 Uljas musta!! <3

Ruokatauon jälkeen vähän kaivettiin verta neneästä ja tehtiin muutama liike alle ja sitten tunnari, nyt huomautuin et paransi kapuloilla oloa sen jälkeen mutta vaati huomautuksen kyllä.... No mutta nyt tiedetään että se huomautus toimii eli täytyy vaan tehdä kisamaisii treenei silleen et pääsen huomauttamaan ja sitten myös tietenkin kehumaan hyvästä työskentelystä! Tehtiin vielä hieman luoksetulon jättöi kun siinä noussut pari kertaa seisomaan mutta nyt oli hyvin vaikka takaa tuli häiriöö, näitä tarvii tehdä vaan lisää jotta pääsee palkkaan niitä hyvii ja saamaan siihen varmuutta! Lopuksi viel vähän häiriötreenii kaikki koirakot yhdessä tehtiin paikalla olot silleen et Jessica kokeili saada koirat mokaamaan, no herra Turhapuro oikein laittoi parastaan ja ei tehnyt yhtään virhettä!!!!
Kiitos kaikille mukana olleille oikein mukavasta tokopäivästä, kyllä oli niin luksusta kun ei tarvinut matkustaa minnekkään!!! :)

Iltasella viel vähän ihmeteltiin lampaita ja paimennuksen ihmeellistä maailmaa jälleen, Uunon kanssa pystyy hyvin jo paimentamaan pillikäskyillä lähes kokonaan, sitä tarvis vaan kovasti tehdä niin tulisi itselle se homma varmaksi eikä tarvis niin miettiä sitä puhallusta, no kaikki aikanaan!!! Mutta mä olen itseeni niin tyytyväinen että nyt treeneissä olen joka kerta puhaltanut pilliin eli kyllä se siitä alkaa toimimaan kaiken aikaa paremmin!! :)

Tänään oli vuorossa MM-tiimin leiri Oripäässä, aamu aloitettiin sm-kisojen kehätreenillä ja ne meni Uunon kanssa ihan hyvin. Merkit oli hyvii ja niihin on kyllä tullut selvästi lisää vauhtia ja voimaa jota olenkin kaipaillut! Tunnarissa meni yli ja siitä huomautin, olen itseeni nyt tyytväinen et olin tilanteesta kartalla!! Muut liikkeet tehtiin tasaisen varmasti! Paikalla olot loppuun ja ne molemmat ihan super hienot vaikka poistuttiin ihan taakse, eipä olla tuolleen tehty varmaan ikinä mutta ei se mitään ongelmaakaan tuottanut, hienoa!!! :)
Lounaan jälkeen treenattiin omii juttui ja mä halusin viel tehtä kaksi kisamaista settii koska halusin tehdä niihin muutaman yllärin. Ekassa setissä ruutu, tunnari, hyppis ja luoksetulo, ruutu ok, tunnarissa vapautin ennen kapuloille menoa ja se tosi hyvä, hyppis ok ja luoksetulossa tuli hyvin ja siitä vapautus kierron kautta lelulle!!! Toisessa setissä zeta vaan yhdellä jäävällä, se ok ja ohjattu jossa vapautin noston jälkeen kiertoon mun taakse ja tämäkin ok, tuo kierto lähtenyt toimimaan hyvin ja palautukseen tullut inan lisää voimaa jota on kaivattukkin!!!
Kiva aamupäivä hyvässä porukassa ja tuli tehtyy hyvää treenii sm-kisoi ajatellen, kiitos kaikille!!! :)
Näin ne mm-tiimin koirat osaa istua!!!! ;)

Lähdettiin puolenpäivän jälkeen kotiakohden Oripäästä kun tänään piti olla suuri päivä ja lampaiden saapua kesälaitumella mutta lampurille olikin tullut vähän ylimääräisii hommii niin lampaiden siirto odottaa nyt vielä mutta tässä lähipäivinä se tehdään ja sitten pääseekin paimentaan ihan lähes tulkoon kotipihassa Uunon kanssa, voi mitä luksusta sekin!! Paimennukseen on paljon suunnitelmii tällä kesälle ja niitä lähdetäänkin heti toteuttaan ja treenaan, nyt ei voi ainakaan syksyllä sanoa että ei olla edistytty kun ei olla päästy treenaan!!! =D
Laidun odottaa kesäasukkaita!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti