sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Vesipedot :)

Tänään iltapäivällä haettiin Leevi kyytiin ja suunnattiin Saareen uimaan kera koirien. Uuno, Obe ja Leevi uivat 1.5h tunti ihan yhteen soittoon ja kyllä oli kivaa!!! Rapa ja Rokka kävivät tekemässä muutaman uinti kierroksen mutta sen jälkeen tyytyvät haistelemaan vaan rannan tuoksuja ja ihmetteleen kuinka voi olla hajuja niin paljon!!!
Mentiin saareen ihan sen takia et saa Oben kunnolla uimaan kun ranta on loiva ja tämä kyllä onnistui, Obe oli sellainen vesipeto ettei tosikaan! Hieman jännitti viel lähteä uimaan mutta pari kertaa sen jo tänään teki ihan itse eli kyllä se siitä pikku hiljaa..... 


 Tässä päivän paras leikki, Uunolle pallo suuhun ja Leevi toiseen päähän kiinni ja menoksi!! Kyllä oli riemuissaan ja iloinen pikku lentäjä kun Uuno veti sitä pitkin rantaa!!! :) Eikö tuo ole joku vepe juttu??? Eli taasko meillä uusi laji?? :)
 
Iltasella suunnattiin vielä kentälle tekeen Tiian kanssa vähän hyppyjumppaa. Mulla Rokka ja Uuno mukana, ensin tehtiin ylipitkällä perussarjalla ja se molempien kanssa hyvin. Toisena juttuna viel korkeuden arviointia ja varsinkin Uunon kanssa sillä super isolla okserilla ihan sen pk-esteen takia. Korkeuden arviointi molemmilla myös hyvin ja Uunolla rajaksi tuli esteen korkeus säätö eli ensi kerralla pitää kehittää joku juttu sinne alle et saadaan nostettua viel lisää!!! ;)
UUnon kanssa tehtiin vähän muitakin aksajuttui mutta niistä sitten myöhemmin joskus lisää kun ne on oikeasti kunnossa!! ;)


 
Kyllä yli pääsee!!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti