sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Fitdog kuulumia

Eipä ole tullut pitkään aikaan kirjoiteltua Fitdog kuulumisia mutta nyt ryhdistäydyn ja vähän kirjoittelen!!
Uuno siis kuuluu fitdogin "talliin" ja kokeillaan olla esimerkkeinä tuolla paimennus puolella muille koirakoille kuinka voi saada koirasta vielä vähän enemmän irti kun sen nesteyttää hyvin ennen raskasta suoritusta ja kuinka tärkeää se palauttelu on sitten suorituksen jälkeen.

Energia juomaa olen tarjoillu Uunolle lähes tulkoon aina ennenkuin mennään paimentaan ja välillä myös ennen aksaa tai jälkeä kun on alle tehty jotain muuta tai on todella kuuma päivä tai muuten vaan koirat tehneet jo aikasemmin samana päivänä paljon hommia.
Energia jauheen ansiosta Uuno sekä Rokka juovat paremmin koska aikaisemmin molemmat ovat olleet vähän huonoja juomaan. Uuno myös mun mielestä jaksaa todella hyvin esim jos paimennuksessa tehdään kuumassa säässä pitkä pätkä putkeen tai jotenki haastavaa juttua. Paimennuksessa treenien välissä myös olen antanut vähän energiaa niin saan Uunon juomaan kunnolla.
Energiassa ehkä itselle yllätyksenä on tullut se kuinka paljon koirat kusee kun juovat sitä, mutta eipä se mikään ongelma ole kun muistaa vaan käyttää koiransa kunnolla kävelyllä juottamisen jälkeen!!

Palautusjuomaa ovat juoneet Rokka ja Uuno aina raskaamman treenin jälkeen ja se maistuu molemmilla todella hyvin. En tiedä kuvittelenko vai onko totta mutta Rokka ja Uuno venyttelevät seuraavana päivänä oikein kunnolla ja eivätkä vaikuta yhtään väsyneiltä vaikka edellisenä päivnä ollaan tehty raskas treeni illalla. Virtaa siis riittää ja koirat vaikuttaa tyytyväisiltä ja sehän se pääasia on!!! :)

Käväistiin Kotin Tanjan käsittelyssä toissa viikolla ja Rokka ja Uuno myös hyvässä kunnossa eli eipä ole isoja jumeja ja jäykkyyttä missään eli kyllä se venyttely siihenkin varmasti auttaa ja pitää pojat vetreinä!!! :)

Mulla ei ole siis kuin positiivista sanottavaa Fitdogin tuotteista ja ne on tuonneet mun koiriin lisää potkua ja energiaa tehdä hommia eikä väsymyksen merkkejä näy!!! :)
Kiitos Laura kun saadaan olla mukana tässä!!! :) Meidät löytää myös Fitdogin uusilta sivuilta, käykäähän kurkkaamassa: FITDOG


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti