sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tauko TOKOlomasta

Eilinen päivä meni mukavasti Pukon kentällä kun liikkuroin tokokokeen, olipa taas kivaa mukavassa porukassa ja hyvien koirien keskellä!! :) Välillä on kiva käydä tokokisoissa ilman omaa koiraa vaikka taas siellä kehässä ollessa tuli sellainen fiilis et vois vaikka kisata!!! :) No ehkä me sitten taas kisataan Uunon kanssa tässä jossain vaiheessa!!

Tänään oli odotettu päivä ja pidettiin pieni tauko tokolomasta eli vuorossa nuortenkoirien ringin koulutus Hämeenlinnassa upealla nurmikentällä jossa tilaa oli vaikka kuinka ja kouluttamassa meitä Niina Manner!!

Uunon kanssa aloitettiin luoksetulolla kun haluan siihen lisää voimaa ja vähän uutta ilmettä ja tekemisen mieninkiä.... Niinalta saatiin heti oiva juttu jota aletaan varmasti työstämään, siinä saa ainakin Uuno juosta kun kerran siitä tykkää!!
Toisena juttuna zeta ja siinä varsinki loppuosan seuraaminen ja mukaan lähdöt kun ei ole siinä kovin skarppi. Tehtiin muutamia jekkuja Uunolle ja kyllä oli pikku Turhapuro ihmeissään.... No saatiin sitä jekutettua Niinan kanssa aika lahjakkaasti mutta nyt on taas itsellä työkaluja mitä lähdetään tekemään ja miten eli mielikuvitus vaan rajana!!! :)
Kiitoksia Niinalle ja muille mukana olleille todella mukavasta ja antoisasta päivästä, kyllä on kiva treenata yhdessä kun kaikille on selkeät tavoitteet ja sinne mennään! Mieltä lämmitti myös Niinan palaute et Uuno on jo todella osaava ja korkeatasoinen koira tokossa, ehkä mä itsekkin alan pikku hiljaa uskomaan sen kun se tulee ilmi monessa asiassa ja paikassa!!! No mutta mä olen niin kovin kriittinen tuossa tokossa, mutta kyllä mä sen tiedän et Uuno on todella hyvä ja siitä tulee vielä loistava kun vähän hiotaan pikku juttuja kuntoon!!! :)

Iltasella tehtiin vähän pk-juttui viel ja kyllä hyvälle näyttää, täältä me tullaan Uunon kanssa yhdessä!!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti