perjantai 22. maaliskuuta 2013

Uunolle kukkii!!! :)

Viikko taas vierähtänyt ja ollaan viikon aikana lenkkeilty ahkerasti kun ilmat ovat kyllä suosineet. Lähes joka päivä on saanut tehdä lenkin ihanassa auringon paisteessa, kyllä se aurinko jo lämmittää vaan kummasti, ei haittaa hyinen tuulikaan yhtään!! :)

Uunon kanssa ollaan tokoiltu vähän joka päivä, ollaan lähdetty sisäänajamaan uutta luoksetulo käskyä ja sillä saatukkin uutta ilmettä koko liikkeeseen eli mennään oikeaan suuntaan ihan varmasti. Tunnareissa ollaan tehyt vaikeita treenejä ja Uuno kyllä tekee hyvin, muutaman kerran olen huomauttanut possuilusta ja se on tehonnut eli uskon myös et näillä treeneillä mennään eteenpäin ja saadaan tunnariin tarkkuutta. Kaikki liikkeitä ollaan jossain määrin treenattu eikä nyt mitään ihan ihmeellistä tule ainakaan mieleen eli treenit menneet hyvin ja iloisesti!! :)
 Uunon keskiviikon tunnaritreeni, ruokakipossa lihapullia ja ne oli siellä vie treenin päätyttyäkin!!  ;)

Palkattomuuteen olen tässä jo parin viime viikon aikana panostanut ja tehnyt joka treenissä jotain eli joskus kaksi liikettä ja joskus vähän enemmän, mutta eilen musta tuntui et palkattomuus meni jotenki todella vaivatta.... Uunon kanssa tuon asian suhteen ei ole ollut ikinä mitään ongelmia mutta nyt vaan välit ja kaikki tuntui helpommilta ja mukavammilta eli niidenki kanssa ollaan siis varmaan menty eteenpäin!!
Nyt ei olla paljoa tehty mitään tarkkaa tekniikkaa vaan ollaan juostu ja hulluteltu, pääsiäisen jälkeen sitten alkaa tarkka treeni kesää kohden ja suunnitelma sitä varten täytyisi saada paperille asti, mutta nyt me vaan hullutellaan ja pidetään hauskaa pääsiäiseen asti ja sen jälkeen siirretään katseet kohti SM-kisaa!! ;)

Tiistaina käytiin paimentamassa ja eka kierros ulkona, voi kuinka ihanaa!! Tehtiin poispäin ajoa ja poikittais ajoa, molemmat sujui aikas kivasti. Huomasi että Uuno pää kasvanut viime syksystä sillä keskittyi hyvin eikä tapahtunut mitään räjäytyksiä!! Ensi kesän kisoja siis vaan kalenteriin ylös, täältä me tullaan!! :)
Sisällä Uuno pyöri muutama kierroksen häkissä lampaiden kanssa ja se oikein hvyin, loppuun vielä pillikäskyi, jotka ei nyt llu niin vahvoi kun edellisellä kerralla, mutta lisää treeniä niin hyvä tulee!!

Tänään mä käväisin Loimaalla hakemassa mun ja Uunon vuoden 2012 harrastuskoira palkinnon, jonka ojensi Loimaan seudunkennelkerho!! Kiitos kiitos ihanista kukista ja komeasta pystistä!! :)
Muutamia kuvia viikon varrelta:

Rokka harjoittelee etutassuilla kävelyä!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti