perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hyppyjumppaa, tokoa, paimennusta ja tietenki lenkkeilyä

Tiistaina pääsin vähän karkaamaan töistä ja suunnattiin Uunon kanssa Somerolle paimentaan ja mikä ihana "yllätys" päästiin ulos paimentaan kun oli niin valoista! Ihanaa paimentaa ulkona auringon paisteessa pitkästä aikaa!! Tehtiin vähän hakuja ja poispäin ajoa, Uunokin selvästi vähän ihmeissään kun oltiin ulkona mutta meni ihan ok. Cindi ja Uuno siirsivät yhteispelillä lampaat sitten takaisin treenihalliin ja se menikin loistavasti kun meillä oli kerranki toimintasuunnitelma!!! ;)
Hallissa tehtiin toisella kierroksella pysähdyksii ja mä jouduin muutaman kerran muistuttamaan mitä se pysähdyskäsky mahtoi tarkoittaa mutta sitten tulikin hyvii stoppei!! Nyt vaan pitää muistaa itse pitää kiinni noista stopeista ja säännöistä siellä lampailla, se on vaan välillä niin vaikeaa nimittäin mulle itselle ku vois vaan fiilistellä ja antaa Uunon mennä!! ;)

Keskiviikkona reippailtiin Anskun ja lauman kanssa Elonkierrossa, siellä on vaan vähän huonosti polkuja kun joka puolella on latuja mutta saatiin silti mukava lenkki auringon paisteessa tehtyä!! Ihanaa, kiitos jälleen!! :)
Lenkin jälkeen tokoiltiin mtt:n parkissa ja Uunon kanssa tehtiin ohjatun kaaria niin et olin vienyt kapulat valmiiksi. Eka ihan ok mutta toko kun otettiin toinen puoli niin Uuno sikaili ihan jotain omaa ja meinas mennä keskelle.... No pienen neuvon pidon jälkeen nätit ohjatut ja alkoi oikeasti katsomaan mihin sitä ohjaan!! Zetan seuraamista joka kyllä paranee hurjasti kun sitä vaan treenaa. Luoksetulon stopeista liikkeelle lähtöi suoralla lelupalkalla ja niihin tullu vähän voimaa lisää, mutta vielä haluisin niihin vähän lisää voimaa ja näyttävyyttä. Nouto pitkältä matkaa ja siin oli ainakin vauhtia vaikka muille jakaa!!
Rokka pääsi myös treenaamaan muutaman merkin ja sit luoksetuloa joissa molemmissa Rokka todella hyvä. Rokan luoksetulo on vaan niin hieno, et sellaisenku sais Uunolle viel rakennettua niin olisin todella tyytyväinen ja iloinen.

Torstaina aamupäivällä ajeltiin Rokan, Uunon ja Saken kanssa Lempäälään best in areenalle josta olin varannu itselleni vähän treeniaikaa eli mentiin heiman tokoileen ja tekeen hyppyjumppaa.
Uunon kanssa aloitin ruudulla ja pääpaino nyt ruudussa makaamisessa ja ettei haistele maata ja täähän onnistui täydellisesti. Uuno ei kertaakaan haistellut vaan oli todella tarkkaavainen kaiken aikaa, luulen et tuo naksuttelu kyllä auttanut tässä koska Uuno ihan erinäköinen nyt ruudussa! Hyppynoutoa metallilla ja vauhtina, nyt huomasin et on todella paljon kiinni minkälaisella kapulalla tekee et alkaako koliseen vai ei.... Eli nyt pitää etsiä sopiva kapula ja tehdä sen kanssa paljon vauhti treeniä niin saisi otteen paranemaan ja varmaan samalla kolina myös vähenisi niillä ei niin sopivilla kapuloilla. Hyppynoudot muuten todella hienot ja vauhdikkaat.

Rokka pääsi aloittamaan oman treenivuoronsa ruudulla ja naksuttelin myös Rokan kanssa pysymistä ja kyllähän oli erinäköinen koira, miksen ole tuota ennen tajunnut..... Pari hyppynoutoa ja ne ihan ok. Sitten päästiin vähän hyppimään lisää eli hyppyjumppaa pienellä "radalla" jossa ensin perussarja siit putkeen ja heti perään kasvavasarja jonka jälkeen palkka. Rokka hyppi todella hyvin ja hyvällä temmolla eikä mitään suurempaa ongelmaan tuolla harjoituksella tullut esiin.

Uunon kanssa tehtiin samaa ratahässäkkää mutta vähän pidemmillä väleillä. Uunolla aluksi hieman ongelmia perussarjalla taisi keskittyminen vähän pettää kun putki edessä. Kasvava sarja meni joka kerta hyvin ja tasapainoisesti. Muutamalla toistolla Uuno paransi perussarjalla myös ja mun liike auttoi myös ihan selvästi koska liikkui paljon tasaisemmin sillon!!!

Rokan toisella vuorolla tehtiin korkeuden arviointi okserilla ja se muuten hyvin mutta Rokka ponnisti aika kaukaa okserille. Hyppy itsessään ok ja Rokka näytti tyytyväiseltä hypätessään!! Uunon kanssa myös korkeuden arviointi ja siinä Uuno kyllä hyvä. Uunon kanssa ei tullut eteen mitään kummallista ja hyppäsi yllättävän hyvin siihen nähden et sen kanssa tehty jumppaa viime kesänä muutamia kertoja. Nyt vaan odotellaan et tulee kevät ja saadaan omat esteet pihaan niin pääsee treenaamaan viikoittain noit hyppyjuttui!!

Loppuun naksuttelin Uunolle vielä vähän luoksetulon jättöä tai paremminki Sakke naksutteli kun Uuno oli nätisti. Uuno oli ihan super hyvin ja tarkkaavainen, ei yhtään haistelua tai muutakaan eli naksuttelu jatkuu!!!
Kyllä oli kivat treenit ja tehtiin tunnissa vaikka kuinka ja paljon kun sen oli suunnitellut hyvin ja Sakke oli laittamassa esteitä valmiiksi. Suunnataan varmaan uudestaakin viel kevään aikan Lempäälään treenaamaan kun eipä sitä tule ikinä liikaa treenattua mattopohjalla!! ;)

Tässä video hyppyjumpista:

Tänään käytiin aamulla Vaulammilla ja samalla vähän tokoilin Uunon kanssa eli ensin seuraamisen Tänään käännöksiä ja sivuaskeleita naksun kanssa ja ne paranee, kyllä tuo naksu on vaan ihme peli miksen ole sitä aikasemmin osannut hyödyntää näin paljon??
Jäävät läpi ja niissä pysyminen sekä mukaan lähtö, niissä ei mitään ihmeellistä vaan oikein hyvin. Tunnarissa tehtiin tarkkuutta mutta siinä vähän hätäilyä, Uuno teki kuitenki hyvää työtä mutta Leevi, Ville ja Sakke häiriöinä taisi olla vähän liikaa!!! Looppuun vielä kiertämisen kautta luoksetulon stoppei ja loppu osaa!! Hyvien treenien päälle metsään kunnon lenkille ja sitten töihin!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti