.

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Vuoden aloitus Lahdesta!

Perjantaina iltasella ajeltiin Annakaisan ja Miisan kanssa Lahteen moikkaamaan Oilia!! Oltiin varattu 2h sessio kun kaksi kaveria tuli samalla pääkaupunkiseudulta myös Oilia moikkaamaan. Treenit oli Lahden "uudessa" koirahallissa ja olikin kiva paikka, pohja oikein mukava ja halli sopivan lämpöinen ei tullut hiki mutta ei tarvinut palellakkaan!!
Uunon kanssa tehtiin eka kisanomainen setti suora luoksetulo, ruutu, tunnari ja zeta jossa palkkasin seisomisesta. Luoksetulo muuten ok mutta jätössä vähän haisteli josta huomautin, ruutu hieman voimaton mutta muuten siisti, tunnari todella hieno vaikka vierashalli niin haisteli hyvin ja otti oman varmasti ja zetassa eka istuminen ja tokona seisominen ja se hyvin. Nyt vaan jostain syystä hieman ennakoi seisomista, ei ole tuommoistakaan ennen tehnyt eli mä varmaan jotenkin liikautin kättäni tai päätäni ja Uuno päätteli et nyt tulee seisominen....
Perään sitten jatkettiin zetan työstämistä kun siinä ollut vähän ongelmii, mutta Uuno teki tällä kertaa todella hyvät kaikki jäävät, ainut et vähän laskee kun otan mukaan sen eli niihin hieman ylläreitä mukaan jotta saadaan pysymään fiilis korkeampana koko liikkeen ajan! Mietittiin ruudun merkkiä myös ja siihen hieman uutta virittelyä ja nyt onkin muutama hyvä idea takataskussa joilla saisi koiran hieman nousemaan juuri ennen lähetystä ja sitä kautta käyttävän voimaa pikkasen enemmän siihen merkille menoon!!! Eipä nyt ennen karsintoi mitään ihmeitä tehdä mutta voipi niit juttui alkaa työstämään jo vähäsen ja sitten todelan teolla kun karsinnat ohi!!! :)
Loppuun vielä molemmat paikalla olot ja ne hyvin, kivat treenit kerrassaan ja kyllä mä vaan tykkään Oilin tyylistä kertoa asioita kun se sanoo suoraan niin et mäkin ymmärrän, varmasti kevään aikana ajellaan uudestaankin Lahteen hakemaan lisäoppia ja neuvoja!!! Kiitos kaikille mukana olleille!! :)

Tänään sitten aamusta lenkkeiltiin Tiian ja Onnin kanssa metsässä, olipa ihanaa kun yöllä satanut lunta ja koirat saivat juosta hangessa koko matkan, kyllä ne sitten nauttikin siitä juoksemisesta ja lumesta!! :) Kiitos Tiian seurasta!! :)
Heti lenkin jälkeen käytiin Uunon kanssa Forssan hallilla vähän treenaileen häiriköiden kanssa, Uunon kanssa työstin ruudun ja merkin vauhtia ja motivaatioo, hieman zetan fiilistä, kehään menoja ja seuruu tehtiin käskytettynä sekä molemmat paikalla olotkin viel!! Hyvät treenit hyvän porukan kanssa, kiitos seuratsa kaikille!! :)

Loppu päivä onkin sitten otettu vaan rennosti, nukuttu päikkärit pitkästä aikaa sekä tehty vähän lumitöitä! Pari päivää olisi lomaa viel jäljellä ja sitten töihin paluu koittaa, toisaalta tosi kiva mennä töihin kun nyt on ehtunyt kunnolla huilata ja vaan olla kotosalla kun ei ole ollut suuremmin mitään ohjelmii merkattuna kalenteriin, tälläisii lomii mä vaan tarvin että pysyy pääkoppa kasassa ja elimistö jaksaa taas painaa duunia!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti