.

maanantai 26. tammikuuta 2015

EVL1 x 2!! :)

Viikonloppuna kisattiin Vuokkoset areenalla tokon maajoukkuekarsintojen merkeissä peräti kaksi kisaa! Vähän etukäteen mietitytti et miten mahdetaan Uunon kanssa jaksaa kun ei olla kisattu kuin kerran aikaisemmin kaksi päivää putkeen mutta olen erittäin tyytyväinen herra Turhapuroon, taas se koira näytti vaan miten mahtava ja hieno kisakumppani on!! :) Uunon kanssa on kyllä ilo olla yhdessä kehässä ja molemmat siitä nautittiin!

Lauantaina suoritettiin ensin yksilöliikkeet kahdessa kehässä silleen että ykkös kehästä sai suoraan kävellä kakkos kehään ja matkalla ei saanut palkata koiraa kuin sosiaalisesti, tämä olikin ihan uus juttu meille ja jota ei olla tehty.... No nyt on tehty parikin kertaa!! :)
Ekassa kehässä aloitettiin luoksetulolla joka hieman voimaton ja selvästi Uuno ennakoi hieman maahanmenoa, laukalla kuitenkin kaikki välit. Ruutu ihan perus siisti setti, hieman vilkaisi ympärilleen ruutuun juoksessaan. Seuruu tuntui vähän voimattomalta mutta katsomosta kuulin että oli ollut todella siistin ja tasaisen näköistä eli se oli vissiin ollut oikein hyvää! Vikana ekassa kehässä ohjattu jossa hyvä merkki ja nosto mutta paluussa voisi olla inan lisää voimaa ja vauhtia!
Toisessa kehässä aloitettiin tunnarilla, joka todella hieno ja varma, ei yhtään maan haistelua!!! :) Hyppynouto perussiisti vaikka ensin ei meinannut Uuno kapulaa nähdäkkään! Kaukot Uuno teki niin hyvin kun osaa eli S-I vaihdossa hieman eteen, mutta kivat ja terävät vaihdot! Vikana vielä zeta jossa asenne ihan kohdallaan ja kaikki asennot nappiin, voi miten onnellinen olin tuon zetan onnistumiseen!!! JEE!! :)
Parin tunnin odottelun jälkeen paikalla olot myös kahdessa kehässä ja ne molemmat hyvin, Uuno rento makuun alussa joka tietää hyvää maahanmenoa eli nyt ei mitään makuu mörköä näkynyt missään, hyvä hyvä!!! :)
Päivän saldoksi kerättiin evl1 ja 266pistettä!! Kiva setti kokonaisuutena, fiilis oli hyvä molemmilla ja moni asia mennyt eteenpäin joita on viime viikot työstetty!!! :)

Sunnuntaina jälleen aamusta kisapaikalle ja nyt aloitettiin aamu paikallaoloilla kahdessa kehässä. Molemmat paikkikset taas oikein hyvin ja rennosti!
Yksilöliikkeitä saatiin sitten odotella lähes neljä tuntia mutta kyllä sinne kehään sitten vihdoin päästiin. Ekassa kehässä aloitettiin ruudulla joka voimaton ja vähän Uunon pää pyöri juostessa ruutuun. Perään luoksetulo jossa päätin ottaa riskin ja kutsua seisomisesta eteenpäin kierrä käskyllä ja se toimikin hyvin, mutta heti alussa kun jätin Uunon oli noussut istumaan.... Muuten luoksetulo oikein kiva ja oli voimaa enemmän! Ohjattu kanssa vähän voimaton, mutta muuten siisti. Viimeisenä ekassa kehässä seuruu joka voimatonta ja vähän laiskaa musta.... Kokonaisuutena eka kehä siis kauttaaltaan hieman voimaton, ei mitään parasta Uunoa ollenkaan...
Toiseen kehään sitten suoraan odotusalueen kautta ja siellä olikin ihan erilainen fiilis ja tekemisen meininki, ekaksi tunnari joka siisti ja varma jälleen! Hyppynouto nätti, hieman paluu hitaampi mutta muuten kiva. Zetassa kaikki asennot taas ihan nappiin, koko liikkeen ajan fiilis hyvä ja häntä heilui!!! JEE!!! :) Lopuksi vielä kaukot jotka todella terävät ja kivan näköiset!!!!
Toinen kehä tuntui paljon paremmalle ja näytti myös, nyt mietityttää mikä siihen ekaan kehään niin vaikutti kun siellä kuitenkin Uunon lempiliikkeitä..... No ehkä pitää kokeilla jatkossa tehdä jotain muuta juuri ennen kehään menoa jos sillä vaikka saisi muutosta aikaan, pitää oikein tarkkaan nyt miettiä asiaa!! :)
Päivän saldoksi muodostui 257.5pist ja evl1 tulos!! :)

Olipa kyllä kivat kisat molempina päivinä, oikein hyvin järjestetyt ja kaikki toimi saumattomasti!! :) Itselle jäi todella hyvä fiilis, vaikka paljonhan parannettavaa on mutta enemmän oli kuitenkin niitä eteenpäin menneeitä asioita ja onnistumisia siellä suorituksissa!!! :) Uunon kanssa on vaan niin ihanaa olla yhdessä siellä kehässä ja kisoissa, on niin helppo kisakumppani ettei toista varmaan ole! Kiitos Uuno!! :)
Ens vkoloppuna kutsuu sitten Oulu ja uus koitos, nyt viikko vaan fiilistellään ja kokeillaan saada hieman potkua lisää luoksetuloon ja ruutuun juoksuun! Eihän tässä nyt mitään ihmeitä tehdä, mutta vähän hengaillaan ja fiilistellään, sen sitten näkee Oulussa miten käy!!! :)

1 kommentti: