.

lauantai 28. syyskuuta 2013

Syksy saapuu


Tuohon kuvaan nyt ei ole paljoa lisättävää, treenit talvea varten on aloitettu ja menoa ja meininkiä riitti!!! :) Mentiin kyllä aikas kyytiä ja kaikilla oli niin kivaa, nyt vaan lunta maahan niin saa kaivaa potkukelkan esiin ja pääsee kunnolla vedättämään!!! ;)

Viikko jälleen mennyt ja se on mennyt aikalailla palautuessa viime vkolopun ohjelmista eli ollaan paljon huilattu ja lenkkeilty, syyssäät edelleen vaan suosii meitä ja mikä sen ihanampaa kuin kävellä iltaauringossa pitkin sänkipeltoja! Viikolla uskaltauduttiin jo kerran metsäänkin kun oli ollut yöpakkasta, mutta nyt taas ilmat hieman läpesi niin taidetaan hetki viel pysyä poissa metistä ettei vaan nähdä mitään ikäviä lieroja siellä!

Torstai iltaa vietettiin Somerolla Woollandina talkooporukan illanvietossa, ohjelmassa tietenkin paimennusta, hyvää ruokaa ja ennenkaikkea hyvää seuraa!! Uunon kanssa paimennukset meni kyllä ihan nappiin, ensin vähän sisäflänkkejä pikku aitauksessa.... Välillä vaan pitää tehdä sitä perustreeniä ja se kyllä tekee niin hyvää. Toisella kierroksella pitkiä hakuja molemmilta puolilta ja tässä suurimman yllätyksen tuotti Uuno joka totteli pilliä kuin unelma!! Se on varmaan salaa harjoitellut, voi vitsi kun oli niin hienoa! Eli nyt vaan pilli käyttöön sinne hakuikin, olen tähän asti ihan luullu et se ei osaa niitä viel tarpeeksi hyvin niin en ole sen takia käyttänyt mutta nyt täytyy alkaa vaan käyttämään! Haut muutenkin todella hienot ja rauhalliset!!!
Kiitoksia Woollandian isäntä parille mukavasta illasta!!! :)

Tänään aamutuimaan suunnattiin Saloon ja aloitettiin talven kestävä agi projekti... Tänään oltiin Aneten opissa ja voi kun oli kivaa ja Uuno meni aikas hyvin, menis paljon paremmin jos kartturi osais ohjata sitä taitavammin!! Tässäkin lajissa selvästi tehnyt hyvää nää tauot koska Uuno sisäistänyt monen monta juttua ja nyt sen kanssa voi tehdä jo vaikka mitä vääntöä eli enenmmän tää on sellaista ohjaajan opettemista kuin Uunon!! :) No saatiinhan me läksyjäkin eli päällejuoksut ja välistävedot, täytyy niitä käydä tekemässä koku ilta kun siihen ei montaa estettä tarvita kun saadaan jo hyvä treeni aikaan! Katsottiin myös puomin ylösmenoa yhdessä ja se nyt ok, vähän Uuno himmaili kun oli uus pohja esteellä mutta nyt vaan hankitaan kokemusta erilaisista kontakti este pohjista ja ei tehdä mitään ohgelmaa siitä ylösmenosta vaan katsotaan vähän mihin se muodostuu!! Todella kiva aamupäivä hyvässä seurassa ja sitten vielä Salon markkinoille Taijan kanssa hengaileen!!! :)

Loppuun vielä kuva Uunon "uudesta" huvista eli Uuno huomasi että paljussa on vettä.... No siellähän tuo mustavalkoinen on sitten polskinut ja lillunut, saattaa olla siellä tunninkin putkeen vaan uiden ja polskien.... On se vaan niin hassu eläin!!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti