.

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulun aikaa, joulun taikaa.....

Ne kenen tuntee mua yhtään niin tietää varsin hyvin kuinka paljon tykkään joulusta ja kaikista joulu järjestelyistä ja ne alkaa jo yleensä marraskuun alussa..... Tänä vuonna oli vähän rankka syksy mutta kyllä joulu silti saatiin järjesteltyä vaikka jossain vaiheessa tuntui siltä ettei se joulu fiilis tule ikinä.... No onneksi se sitten tuli kuitenkin!! :)

Joulun aika ollaan nautittu yhdessä olemisesta, hyvästä ruuasta ja herkuista sekä tietenki vähän tehty töitä mutta pääasia ollut rentoutuminen!! ;) Koirat ovat saaneet myös herkutella jouluherkkuja ja ollaan kävelty pitkiä lenkkejä metsissä ja pelloissa nauttien ihanista talvi ilmoista!!
Vähän ollaan tokoiltu  mutta se on ollut aika vähäistä, mutta kaikki treenit olvat onnistuneet hyvin ja kaikilla ollut hyvä mieli oikein kunnon joulu mieli!!

Koirat olivat myös olleet todella kilttejä tai ainakin ne sai monta pakettia aattona ja kyllä oli hauskaa seurailla kun yrittivät avata kääröjään, ihan kuin olisivat kilpailleet et kuka ehtii ensin!! ;)
 Obe ja jouluilme!!! ;)
 Uunon tarvii viel vähän harjoitella tuota avaamis tekniikkaa!! ;)
 Rapa tyytyväisenä pakettiinsa!!
Rokan jouluhymy!! :)

Eilen saatiin mukavaa postia Uunon kanssa eli mahduttiin mukaan Lempäälän tokon edustusjoukkue karsintaan johon kaikki eivät edes mahtuneet mukaan, no mutta me mahduttiin Uunon kanssa mukaan!! JEE JEE!!! Tie kohti menestystä on avoinna!! ;)

Tänään käväistiin Tiian ja Eijan kanssa treenaamassa Mtt:n parkkiksella ja Uunon kanssa tehtiin EVL kokonaisuudessaa läpi ihan sen takia et tietää mitä ens viikolla treenataan. 
Seuraaminen: tehtiin vikana ja oli nyt aika kivan tuntuista, parantunut kyllä hurjasti tässä loppu vuoden aikana!
Luoksetulo: ennakoi maahanmenon melkein heti seisomisen jälkeen eli nyt paljon suoria et saadaan Uunon päähän mielikuva juosta vaan lujaa mun luo.
Zeta: seuraaminen nyt hyvää samoin seisominen ja istuminen mutta maahan menossa jäi istumaan..... olisko liian paljon treenattu istumista.
Ruutu: todella hieno, mutta vähän enneakoi maahanmenon. Varsinki sivulletulo oli nyt nätti.
Ohjattu: tehtiin molemmat puolet ja ne hienot.
Tunnari: tehtiin ekana ja siinä oli hätäinen ja hermostunut eli sitä pitää treenata ekana jatkossa, siis toi kyllä oman mutta ei yhtään niin siist kun Uunolla yleensä.
Kaukot: Nätit ja tekniikka pysyi hyvin kasassa!!
Hyppynoutoa ei voitu tehdä kun ei ollu hyppyä mukana. Kokonaisuutena ihan kivaa tekemistä, pientä viilaamista on monessa jutussa mutta kun muistaa et Uuno täyttää vasta kohta kaks vuotta niin voi olla kyllä todella tyytyväinen herran osaamiseen!! Nyt pidetään viikko vain hauskaa ja ens lauantaina mennään katsomaan Lempäälään gurujen joukkoon miten meidän käy ja missä mennään!! :)

Rokka pääsi treenaamaan kanssa ja taas tuli esiin se et Rokan kanssa pitäisi tehdä paljon häiriötreeniä eripaikoissa ja ihan vaan siis ympäristön häiriöö eli mennä tekeen ihan perusjuttui vaan eripaikkoihin ihmisten joukkoon..... Rokan on joskus vaan niin vaikea keskittyä ja varsinki jos treenipaikalle tulee kesken treenien joku niin sitten menee ihan pasmat sekaisin.... Olen tuosta varmasti itse vähän lintsannu ja varsinki Uunon tulon jälkeen ku sen kanssa kaikki on ollut niin helppoa.... No mutta nyt me otetaan Rokan kanssa ihan tehokuuri häiriöö ja katsotaan jos se auttaisi asiaan!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti