.

perjantai 7. joulukuuta 2012

Ennenaikainen joululoma

Meillä koirat ovat viettäneet nyt ennenaikaista joululomaa, sillä mulla ollut niin kiireinen viikko töiden ja muiden asioiden parissa et ei olla ehditty kuin lenkillä käymään mutta treenattu ei olla ollenkaan tokoa...
Ens viikolla varmasti ilo irtoaa varsinkin Uunon kanssa ku taas ehditään tokoileen, sillä on alkanut vähän katseleen mua sillä silmällä et mitäs puuhaa tää oikein on kun ei treenata ollenkaan.... ;) No loma ja pään nollaus viikko tekee kyllä varmasti todella hyvää koirille ja niin mullekki vaikka välillä on ihan paha mieli kun ei ehdi tokoileen.... No ens viikolla taas ehtii!! :)

Ollaan käyty kunnon metsä ja hankilenkkeil oikein urakalla ja kylläpä nuo nelijalkaiset nauttii juoksemisesta lumessa! Obelix on myös ihan riehaantunut kun on ollut mukana, painaa menemään kuin päätön kana osaa nauttia elämästä, ei turhaan murehdi mistään!! :)
 vauhtimato Obelix!!
Muutama passikuvakin ollu pakko otaa kun ollu niin nättei päivii
ja sitten sitä juoksemisen riemua jälleen.....

Kyllä on ollut niin ihana lenkkeillä yksin ja myös kavereiden kanssa kun on lunta maassa ja pakkasta, koirat pysyy puhtaina, itsellä on hyvä mieli ja ympärillä vielä on niin kaunistakin!!
Eilen itsenäisyyspäivän kunniaksi käväistiin Uunon ja Rasmuksen kanssa Somerolla, ensi paimennettiin tovi Unskin kanssa ja kyllä se oli vaan taas niin ihanaa!! Uunon kanssa tehtiin kaaria ja sitten sitä tottelua siellä kaaren päässä ja samalla vähän kuuntelutreeniä ja nämä onnistui hyvin! Myös poispäin ajoa treenattiin ja se menee kohtuu hyvin kun ajan itsestä poispäin mutta jos Uuno ajaa musta katsottuna vähän sivuttain lampaita niin tuottaa vielä hieman ongelmaa, mutta treeniä lisää niin alkaa sekin sujumaan! Oli paimennus vaan niin kivaa taas!! :)

Paimennuksen jälkeen Rasmukselle ja Uunolle oli varattu hieronta toimivankoiran Minnalta ja kyllä pojat niin nautti!! Ensin taitavien käsien käsittelyyn pääsi Rapa joka oli hyvässä lihaskunnossa ja lihaksetkin aika kivassa kunnossa. Lantion alueella hieman kireyttä mutta ne saatiin poistettua ja lihakset pehmeämmiksi, Rapa kyllä nautti niin suunnattomasti hyvästä käsittelystä ja samalla hurmasi Minnan!! ;)
Uuno oli myös hyvässä kunnossa ja hyvässä lihassa!! Saatiin Uunon kanssa molemmat kehuja hyvistä lihaksista kylläkin Uunon lihaksista vaan!! ;) Uunolla oli vähän kireyttä etuosassa mutta tuo ei varmaan ole mikään ihme kun paljon paimennettu ja siinä liikkuu hieman etupainoitteisesti kuitenki! Muuten Unski hyvässä kunnossa ja ei mitään suurempaa häikkää. Uuno nukahti käsittelyn aikana ja ei millään olisi jaksanut/viitsinyt nousta vaan olisi halunnut vaan lisää hemmottelua!! Rasmus ja Unski lähettää molemmat pusuja hieroja-Minnalle ja kiittää hyvästä käsittelystä!! ;)

Loppuun vielä video Uunon itsenäisyyspäivän paimennustreenistä, Kiitos Marika kuvauksesta!

Viikonloppu tuleekin vietettyä Helsingissä Helsingin voittaja ja voittaja näyttelyssä ja Rapa ja Rokka tietenki mukana matkassa! Hyvää vkoloppua kaikille!! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti