maanantai 23. syyskuuta 2013

Nuorten SM-4


Niin se perjantai sitten viime viikolla koitti ja äkkiä töistä kotiin, kamat kasaan, koira kyytiin ja matkaan! Ajeltiin Uunon kanssa Riihimäkeen jossa hypättiin Sallan ja Allin kyytiin ja matka jatkui kohti Rantasalmea, kyllä sitä juttua riitti ei ollu montaa hiljaista hetkeä autossa vaan pohdittiin jos monenmoista juttua ja varsinki sitä et meinaako sitä vkolopun aikana kävellä tolpalle vai ei.....

Lauantaina oli sitten kakkosten vuoro näyttää mitä osaavat ja kyllähän sinne tolpalle sit kävelin Uunon kanssa vaikka ei mitään sellaista kisafiilistä ollut ja sen takia sitä viikolla pohdinki et mahdanko ollenkaan kisata... Uuno teki aikas laajan kaaren eli vähän vähemmälläki juoksemisella selviäisi, sitten se kaikkein jännittävin tilanne eli nosta, taisi katsomossa jännittä yhtä paljon kuin mua tolpalla, ihan kädet tärisi.... Lampaat ei lähteneet liikkeelle vaan vähän jumittuivat syömään, mutta pikkuinen Turhapuro teki todella hienosti töitä ja luki lampaita hienosti, nosti ne oikein rauhallisesti ja nätisti, VAU!!! :) Kuljetus ohjaajalle olisi voinut olla hieman sujuvampi mutta siinä tarkoituksella kuljetin aika rauhassa. Poispäin ajo hyvin ja samoin muut sivut! Jaossa lampaat olivat kivoja kun ne väisti ihmistä hyvin ja niitä sai aseteltua kivasti, hieno jako ja Uuno tuli nyt aikas hyvin väliin, matkaa siihen erinomaiseen jakoon vielä on mutta oikeaan suuntaan mennään!! Sitten vielä lambit häkkiin ja se oli siinä eli saatiin kerattyä kasaan 78pistettä ja sijoitus 4!!!!
Aika huikeaa ja hienoa, kakkosia kisasi 11 ja kaikille tulos, ei yhtään diskiä eli kovatasoinen kisa ja nähtiin paljon todella hienoja ratoja joita oli ilo katsella!!! Onnea kärkikolmikolle, teitte kyllä hienoa työtä!!! :)

Sunnuntaina seurattiin ykkösten kisaa jossa nähtiin myös paljon todella hienoja suorituksia ja onnistumisia!! Kyllä tuo paimennus on vaan niin kivaa mutta samalla niin haastavaa ja vaikeaa, mutta niitä haasteita vastaan taistellaan ja päästään niistä yli eli treenaaminen jatkukoon!!! :)

Kiitoksia aivan mahtavasta vkolopusta Woollandian poppoolle ja kaikille mukana olleille, oli kyllä niin mukavaa ja kivaa yhdessä seurata kisoja, nähdä hienoja suorituksia ja viettää aikaa ilman kiirettä mainiossa porukassa! Erityis kiitokset Sallalle ja Allille matkaseurasta ja siitä kaikesta maailman parantamisesta jota ehdittiin siinä sivussa tekemään!! <3 Uuno lähettää viel Allille muutaman suukon ja jää odottelemaan seuraavia yhteisiä matkoja!!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti