torstai 19. syyskuuta 2013

Mestaruus tuli puskista!!! :)

Tiistaina oli vuorossa Pukon agimestaruuskisat karkkipussi kisojen merkeissä ja sinnehän sitä sitten suunnattiin ihan kolmen koiran voimin!!! Oli todella kiva hyvässä porukassa, tuollaisii "tapahtumia" lisää sillä oli todella kivaa ja koirat nauttivat hauskanpidosta!!!
Rasmus pääsi monen vuoden tauon jälkeen aksaamaan veteraaniluokkaan ja se paineli kuin mikäkin rusakko menemään radalla!!! Ihana Rasmus oli niin onnellinen ja iloinen, tällä hienolla suorituksella veteraaniluokan hopeaa, vau!!!! :)
Uuno ja Rokka kävivät mölliluokassa epävirallisina kisaajina, tekivät hyvät radat molemmat ja aksa tuntui niin mukavalta!!
Kisaavien radalla ensi Rokka jolla oli ihan omat kuviot koko radan ajan.... Eipä siitä kyllä sitten sen enempää, Rokalla taisi olla ainakin kivaa!!! :) Uuno pisteli sitten ihan parastaab vaativalla radalla ja menoa ei haitannut kuin huono ohjaaja!!! No mutta tuolla suorituksella napsahti kotiin kisaavien agimestaruus 2013!!!! VAU!!!! :) Uunon kanssa aksaaminen oli kyllä kivaa vaikka nyt jouduttiin vähän säätämään ja pitämään tiukassa hallinnassa koko ajan, no mutta kun tuosta selvittiin hengissä niin voipi olettaa et kyllä ne ykkösen radat onnistuu ku vaan menis kokeilemaan!!! Kontaktit oli keinua lukuun ottamatta oikein hyvät, keinulla vähän epävarmuutta, mutta muut kontaktit niin hienot!!! :) Olipa kiva aksata, pitäisköhän se lisenssi oikein hommata???

Eilen vaan huilattiin ja ihmeteltiin kotona sohvalla, sama meno jatkunut oikeastaan tänää... Huomenna sitten matkaamme Rantasalmelle paimennuskisoihin, mitään kisafiilistä ei oikein ole eli sen näkee sitten paikan päällä et kävelenkö tolpalle vai en.... Kaipa sinne kävelen kun kerran sinne asti mennään ihmettelemään ja katsomaan kisoja joissa paljon tuttui!!! Kiva vkoloppu siis tiedossa!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti