perjantai 6. syyskuuta 2013

"Mestarillisen tottelevainen Uuno"

...näin kertoi Forssan lehden otsikko tänään ja etusivulla sekä vikalla aukeamalla oli komeat kuvat Uunosta ja vähän juttua hänen touhuistaan!!! Uunon juttu lehdessä liittyi Forssan lehden positiivisuus viikkoon ja tuo Uunon juttu oli se tämän päin lehdessä eli aikas positiivinen tyyppi on tuo Uuno!!! ;)

No palataampa nyt ensin vähän alkuviikon tapahtumiin ja sitten lsiää juttua meatrista ja hänen uusista saavutuksistaan.
Maanantaina käväistiin kentällä tekemässä vähäb hyppyjumppaa Uunon kanssa ja hyvinhän se hyppää ja ei ole esteen korkeudella enään mitään merkitystä vaan aina mennään yli ja komeasti. Tästä hyppyjumppa kaudesta on ollut selvästi se hyöty et Uuno ei ole enään niin etupainoinen vaan nyt ravaakin paljon nätimmin ja selvästi takaosalla siirtää painoa paremmin ja seistessäkin seisoo enemmän takajalkojen päällä kuin ennen.

Tiistaina kävin vähän kouluttamassa ja sitten treenaamanssa omat koirat kentällä, mutta kentältä tuli hieman kiire pois kun saatiin mukava kutsu Ypäjälle eli Rasmus pääsi hakemaan kolaripeuraa..... No tää jäljestysmatka ei ollut pitkä kun peura oli jäänyt lähes siihen tielle mutta me jäljestettiin se lyhyestä matkasta huolimatta. Peura pois tiensivusta ja johan soi puhelin ja tarjolla myös toinen jälkikeikka, sinnekkin lähdettiin innolla! Toinen peura kuulemma juossut kaurapellolle mutta verta ei löydetty eikä Rapa merkannut mitään kohtaa vaikka tiellä edes takaisin käveltiin eli ehkä peura oli vaan vähän kopsauttanut jalkaa autoonsa tai jotain mutta ei voitu sitä hakea sen enempää kun ei tiedetty mistä hakea!
Rapa kyllä toimi niin mallikkaasti molemmissa tilanteissa ja sen työskentelyä on ilo seurata ja kulkea luottavaisin mielin siellä liinan toisessa päässä!!! Ei voi ikinä toivoa et kolareita tulee mutta kyllähän sitä olisi kiva lähteä Rapan kanssa niitä haavakoita hakemaan tuolta metsästä ja antaa tehdä rapan sitä työtä mistä oikeasti tykkää ja minkä osaa ihan super hienosti!!! :) Kiitos Ypäjä jälleen kutsusta!! :)

Keskiviikkona touhuttiin kaiken moisii juttui koirien kanssa päivällä ja nautittiin kauniista päivästä. Iltaa vietettiin pukon kentällä pussikoirien tokokokeessa jossa myös ratkaistiin tokon seuramestaruus ja tämän takia Uunonkin kokeeseen ilmoitin. Kisattiin sellainen ihan perus EVL kisa ei mikään super hyvä mutta ihan kelpo. Tulokseksi evl1, 288pist, KP, luokkavoitto ja seuramestaruus (EVL) 2013!!!!
Kisaa en sen kummemmin nyt jaksa analisoida kun siitä on videokin olemassa eli kun saan sen koneelle niin voi olla et kirjoittelen vähän mietteitäni tarkemmin kokeen kulusta tai sit en!!!!
EVL:n jälkeen liikkuroin vielä muutaman luokan ja muutenkin talkoilin kokeessa, kiva koe ja paljon hyviä tuloksia.
Nyt me jätetään Uunon kanssa toko taas vähän tauolle ja keskitytään uusiin haasteisiin joita tässä lähiaikoina on edessä, tokoon paneudutaan taas paremmin loppuvuodesta kun ne isojen poikein kisat on edessä!!!

Eilen vietettiin laatuaikaa Saken kanssa ideaparkissa ja ihan oikeasti Sakke halusi sinne!!! :) Iltasella lenkkeiltiin koko perheen voimin vielä kunnon lenkki elonkeirrossa ja ukkelit pääsi uimaan joka olikin varmasti koko lenkin kohokohta!!! :) Voi kun oli onnellisia koiria kun juoksivat pitkin sänkipeltoja ja leikkivät keskenään!!!Tänään käväistiin Uunon kanssa paimentamassa Somerolla ja ohjelmassa oli yksi todella hieno haku, kisamatkalta ja se oli melkein täydellinen eli Uuno oli jälleen niin pätevä. Toisella rundilla tehtiin taas jakotreeniä suunnotelman mukaan ja se kyllä etenee pikku hiljaa, oikotietä onneen nyt ei vaan ole eli pikku askelin edetään ja ensi kesänä jako on valmis ja todella hieno!!!! :)
Ehdittiin Sallan kanssa touhuilla vähän muitakin juttui eli kiitos avusta jälleen, nyt vaan jatketaan treenejä niin hyvä tulee!!! ;)

Iltasella oli ohjelmassa aksaa Salossa eli oltiin talven yli pyörivän aksaryhmän katselmointi tilanteeessa ja meinasi Uunon lähteä mopo käsistä kun pääsi pitkän aikaan aksaamaan!!! :) Ohjaaja oli aikas huono mutta koira sentään hyvä!!! Nyt jäädään vaan odottelemaan talven treenejä ja et päästään treenaamaan ja kehittymään!!! 

Siinäpä ne tän lomaviikon tapahtuman pääpiirteittäin, kaiken tämän lisäksi ollaan lenkkeilti ja ulkoiltu paljon ja nautittu todella hienoista syysilmoista, kyllä nyt on ollu hyvät lomasäät ei voi yhtään valittaa!!! :)
Loppuun vielä tuplamestarin poseerauskuvat:


1 kommentti: