sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Juokse, juokse, kiri, kiri

Eilen napattiin Oben ja Uunon kanssa Jaana kyytiin Vaulammilta ja suunnattiin Paimioon kuntokoira tapahtumaan. Kaiken kaikkiaan voi sanoa et todella mukava tapahtuma, tälläisiä lisää ja paljon, Kiitos!!! :)
Maskotti Obe ja kuntoilijat valmistautuvat päivän urakkaan!
Jaanalla ja Uunolla oli ohjelmassa 6.5km hölkkälenkki muiden kuntoilijoiden seassa, Jaanahan on juossut Uunon kanssa kerran aikasemmin lenkin ja pe iltana vähän kokeiltiin kun säädettiin valjaita kuntoon. Reippaasti lähtivät matkaan vaikka lähtö tuntui hieman kaaokselta kun kaikki harrastesarjaan osallistujat lähtivät samaan aikaan. Uuno olikin ottanut vähän kierroksia alussa ja vetänyt ihan hulluna mutta kun ei Jaana voinut antaa sen mennä vaan niin Uuno oli vähän siitä ottanut nokkiinsa ja ei ihan parhaaseen vetoon ollu alussa päässyt, lenkki kuitenkin mennyt hyvin ja molemmat tulivat maaliin hyvässä tahdissa!!! :) Kiitos Jaana Uunon ulkoiluttamisesta, niitä uusia suunnitelmia sitten sulle ja Uunolle on jo tehty valmiiksi!!! :)
Harrastesarja lähdössä lenkille!!!
Sitten mennään meinaa Uuno joka vimmatusti
vaan kiskoi menemään, mutta Jaana joutui
vähän jarrutteleen alku ruuhkassa.
Loppukiri maalisuoralla!!! :) Hyvä Jaana ja Uuno!!!
Olipa kyllä hauska päivä hyvässä seurassa, ostettiin Obelle kunnom vetovaljaat talvea varten kyllä nyt kelpaa vetää kelkkaa Uunon kanssa hyvillä valjailla!! Illalla pidettiin Taijan kanssa viel kuntokoiran jatkot eli kyllä "valmentajien" pitää vähän rentoutua raskaan päivän jälkeen!!! ;)

Tänään on sitten huilattu ja tehty puutarha hommia oikein urakalla. Käytiin Katariinan ja Flipin kanssa vähän tokoilemassa tuossa kartanon puistossa, kiitos seurasta oli todella kivaa nähdä!!! :)
Ensi viikko onkin taas täynnä ohjelmaa ja menoa ja meininkiä, niistä sitten lisää ensi viikon lopulla!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti