sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Suunnitelman mukaan etenee....

Eli meidän tokotreenit Uunon kanssa on nyt suunniteltu oikein paperille, et tulee kaikki tärkeät jutu treenattua ennen ens lauantain kisoja Vantaalla. Musta tuntuu vaan et siinä listalla on niin vähän juttui mitä pitää treenata, no mutta ollaan si tehty joka päivä vähän ylimääräisiäkin juttuja ja mulla sekä Uunolla mieli hyvä!! ;)
Uuno sanoo et lisää hommia....

Perjantaina flunssa jatkui mutta iltapäivällä lähdettiin hoitamaan muutama asia Forssaan ja samalla matkalla poikettiin Pilvenmäen parkkiin vähän treenaan, ei haitannut pakkanen meitä kun tekeminen on vaan niin kivaa!!
Aloitettiin merkillä ja ruudulla ja molemmat hyvin, ruudussa kuuntelee nyt hyvin et koska pyydän maahan ja koska vaan pyydän seisomaan, kuuntelu kyllä parantunut hurjasti. Ruudussa pysymista kerran ja se todella hyvin, sitä ei voitu toista kertaa ottaa ettei Uuno jäädy maahan kiinni! Tunnari kerran ja se ihan super hyvä ja hieno. Seuraamisen tempomuutoksia sekä käännöksiä niin et vähän vahvistin niitä vähän pienellä avulla, tempo muutokset oikein hyvin ja käännöksissä parantaa hurjasti kun vähän autan eli noin jatketaan. Loppuun viel kierrettiin autoa muutama kerta ja otettiin suoria luoksetuloja pari!!

Eilen lauantaina pakkanen sit paukkui aika kovissa lukemissa aamusta, mutta kun muutaman tunnin odotteli niin pääsi kelkkaileen Uunon ja Rokan kanssa. Kelkkailtiin Vaulammille aikas hyvää vauhtia ja matkaa kertyi reilu 8km, hyvin jaksoi molemmat ja oli todella kivaa. Vaulammilla Uunon kelkkailu sit vielä jatkui parin kilometrin verran ja opetettiin Obea vetämään eli Jaana Uunon kelkan kyytiin ja mä Oben kanssa sit toisella kelkalla perään. Obe taitaa olla synnynnäinen vetäjä sillä veti niin tasaisesti koko matkan ja mentiin aika hyvää vauhtiakin! Loppu matkasta laitoin Oben viel Uunon viereen ja sujuihan se vetäminen niinkin!! Mulla on kohta sellainen vauhtikaksikko ettei kyydissä pysy!! ;)

Iltapäivällä käytiin tokoileen Mtt:n parkissa Lennun kanssa, kiitos seurasta. Uunon kanssa tehtiin ohajtun molemmat puolet pari kertaa ja ne ihan hyvin. Zeta kävely ihan pelkästään ja jäävät sitten leikkien erikseen. Luoksetulon stopeista liikkeellelähtöjä kiertämisen avulla ja hyvin kyllä lähti liikkeelle ja myös hyvin stoppasi vaikka niit ei nyt treenattukkaan!! ;) Olipas kivat treenit!! :)

Tänään aamutuimaan matkattiin Tiian kyydillä Porvooseen Juha Korrin pitämään viettiseminaariin, mun odotukset seminaarista oli todella korkealla mutta harmikseni kyllä jouduin vähän pettymään. Odotin et olisin saanut paljon lisää saalisvietistä ja saalisleikistä mutta asiat sivuttiin aika nopeasti.... No olisi pitänyt itse kysellä mutta jotenkaan ei vaan saanut suuta auki... Seminaarissa oli myös mallikoiria mutta kaikkien koirien kanssa tehtiin aika samoi juttui ja eipä oikeastaan kenenkään kanssa käyty läpi viettien säätelyä tai niiden yhdistämistä esim seuraamiseen käytännössä.... No paljon hyvää asiaakin tuli ja varsinkin kerrattua vanhoja juttuja eli eipä se nyt ihan turha reissu ollu vaikka näin jälkiviisaana olisi kannattanut mennä Turkuun treenaan mm-porukan kanssa, mutta ens kerralla si!! :)

4 kommenttia:

 1. Hei timanttiset! ;) Me voitais lähtee tyttöjen kanssa kattoo ja moikkaa teitä lauantaina Vantaalle jos oon yhdessä koossa vielä!

  VastaaPoista
 2. Uskon, ettei teillä paljoa treenattavaa Unskin kanssa ole, hyvin se menee muutenkin! ;)

  VastaaPoista
 3. Salla: viestitellään loppu viikosta ja tosi kiva jos nähdään vois vaikka sit käydä oikein jossain kahveella tai jotain niin sais vaihtaa kuulumisia rauhassa ja Uuno haluaa tietenkin päästä vähän tyytöjä moikkaamaan!! ;)
  Sen verran tiedän päivän aikataulusta et Uuno kisaa 12. ja porukka jaettu kahteen osaan eli meidän koko suoritus ohi klo12 mennessä!

  VastaaPoista
 4. Joo viestitellään tarkemmin vielä, mut kaffilla voitais myös samalla reissulla käydä! Kiva nähdä! :)

  VastaaPoista