lauantai 12. tammikuuta 2013

Lihashuoltoa

Eilen käväistiin ennen töihin menoa Vaulammilla kunnon lenkki metsässä ja pelloilla. Olipa ihanan valkoista ja lumista joka paikassa!!

Tänään vuorossa oli töiden jälkeen tokoa elonkierron parkissa ja Uunon kanssa tehtiin merkkiä, suoria luoksetuloja, tunnaria ja sivulletuloi. Kaikki sujui todella hyvin ja oli kunnon tekemisen meininkiä!!! ;) Rokka pääsi myös treenaamaan ja tehtiin samaan aikaan ku Tiia treenasi Kodan kanssa ihan vaan sen takia et saatiin häiriöö. Rokan kanssa aloitettiin ihan vaan kontaktilla ja siinä Rokka kyllä parantaa kaiken aikaa eli kyllä nuo häiriötreenit vaan tekee hyvää. Tehtiin muutama merkki ja ne oikein hyvin ja siinä olikin Rokan treenit!!
Treenien päälle kunnon lenkki mukavassa pakkas säässä, kiitos Tiia ja Koda seurasta!! ;)

Rokalla ja Uunolla oli vielä luvassa fyssari-Tanjan käsittely ja mitä luksusta kun käsittely tapahtui ihan kotona!! :) Hyvää palvelua!! ;)
Rokka ekana käsittelyssä ja muuten ukkeli hyvässä kunnossa mutta ylimeno alueilla vähän jäykkyyttä mlemmin puolin!! Rokka ei olekkaan ikinä ennen ollut näin hyvässä kunnossa, ihanaa!! Kuona-aineet myös hieman poistuneet kehosta viime käsittelyn jälkeen mutta oli niit vieläkin siellä vähäsen eli taistelu kuona-aineita vastaan jatkuu!!

Uuno sai puolestaan kehuja hienoista lihaksistaan!! ;) Uunolla pieni jäykkyyn lantion seudulla vasemmalla mutta se saatiin hoidettua hyvin. Oik takajalan reiden alue vähän junttarassa ja siihen piti käyttää vähän aikaa et se saatiin auki, mutta aukesi hyvin lopuksi!!
Olipa kiva kun molemmat koirat hyvässä kunnossa eli nyt voidaan ens viikolla aloittaa vetokausi kunnolla kun kaikki kerran kunnossa!! Kiitos Tanja todella paljon jälleen!! :)

Muutama kuva viime viikonlopun lenkiltä, vauhtia riitti:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti