keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Paketti saapui ja testailu aloitettu!!

Viikonloppuna hain postista paketin jonka sisältö oikein mieluinen, paketista löytyi Fitdogin palautus ja energia jauhetta koirille ja siis tämä tietää et meidän koirat niitä testailee tässä kevään mittaan ja kerromme sitten miten ne maistuu ja huomaanko koirissa jotain muutoksia jne...
Eilen Uuno tokotreenien yhteydessä aisteli vähän energia juomaa ja se maistui hyvin!! Tänään käytiin Rasmuksen, Rokan ja Uunon kanssa kelkkailemassa 40minuutin lenkki aika reipasta vauhtia kun piti vähän testailla Uunon uusia valjaita ja lenkin jälkeen tietenkin koko sakin kanssa maisteltiin palautusjuomaan.
Uuno joi juomansa lähes heti mutta kooikeri pojat vaan katsoivat että mitä ihmettä tuo nyt oiekin on olevinaa.... Laitoin joukkoon muutaman kuiva nappulan niin sitten siinä sivussa joivat myös juomansa kun onkivat nappuloita. Täytyy ens kerralla kokeilla sekoittaa jauhe vaikka piimään jos maistuisi sit paremmin kun nyt todellakin katsoivat kippojaan kun halpaa makkaraa. Voi olla että tottuvat makuun kun annan muutaman kerran juomaa mutta nyt ekalla kerralla ei ainakaan mitään suorta suosiota saanut.

Obelix pääsi kanssa maistamaan ja Obella maistui kun joukkoon laitettiin muutama nami!! Testailu jatkuu aktiivisesti ja innokkaasti!! :)
 

2 kommenttia:

  1. Vink vink, pikkiriikkinen hippunen tonnikalaa juomavedessä herättää koirien juomahimot. Reikikoiraporukoilta opittua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jaana vinkistä, täytyypi kokeilla ens kerralla!

      Poista