lauantai 1. joulukuuta 2012

Lunta....ihanaa.....

Kyllä vaan on niin ihanaa kun lumi on maassa ja on pakkasta, ihan tämän kunniaksi mä jopa siivosin jos vaikka kämppä pysyis muutaman päivän siistinä kun sitä hiekkaa ei tule sisälle lapiokaupalla joka ulkoilu kerran jälkeen!
Koiratki olivat ihan innoissaan kun lumi oli maassa ja ulkona pakkasta, ne vaan juoksi ympäri pihaa ja touhussa ei ollut mitään tolkkua, jopa Rasmus innostui juoksemaan!! :)
Ihana lumi ja pakkanen!! <3

Torstaina käväistiin Somerolla paimentamassa ja Uunon kanssa eka kierros pellolla kaaria, jotka molemmin puolin nyt nätit ja pulleat. Tehtiin aika läheltä et saatiin vaan onnistumisia aikaiseksi ja näin kävi. Loppuun tehtiin viel yksi vasen pitkältä matkaa ja sekin oikein hyvä!!
Toinen kierros sisällä kun ulkona alkoi pimeneen ja tuo kierros oli mulle todella helppo kun vaan seisoskelin seinään nojaillen. Uuno pyöri lampaiden ympärillä ja treenattiin siis suuntia ja samalla vähän katsottiin kuinka hyvin osaa ne jo. Meni kyllä todella kivasti, Uuno oli niin taitava!! :)

Illalla koulutin viel omalla kentällä ja ennen treenejä ehdin Uunon kanssa tekemään muutaman luoksetulon loppuosa ja pari seisomaan stoppia ja nuo kyllä sujui oikein mallikkaasti. Uuno pääsi kurssille malliksi ja näytti miten tehdään merkkiä ja jääviä, olikin pätevä malli!!

Eilen perjantaina treenattiin omalla pihalla mun laiskuuden vuoksi.... Hyppynouto ihan puukapulalla ja ne hyviä eikä haitannut vaikka heitin kapulan minne!! Zetan seuraamista ja se kyllä parantunut hurjasti ja tiiviistynyt, oikealla käännöksiä pitää tehdä paljon siinä ku ne välillä vähän väljät. Kaukojen ekoja nousuja eripituisilta matkoilta seisominen joka kerta ihan super hieno mutta istuminen vähän "tahmea" kun olen kauempana eli sitä täytyy tehdä nyt läheltä kuurina et saa Uunon kunnolla pomppaamaan ylös. Loppuun suora luoksetulo jossa vauhtia oikein hyvin!!

Tänään töitten jälkeen käytiin Tiian ja Onnin kanssa lenkkeilemässä  elonkierrossa ja samalla treenailin vähän Uunon kanssa.  Aloitettiin ruudun paikan hakemisella ja paikka kyllä Uunolla selvästi mielessä, nyt vaan välillä vähän luisui kun juoksi sinne kun oli liukasta paikoittain. Ruutu pari kertaa merkin kautta ja ne hienot myös. Seuraamista ja siinä paljon käännöksiä ja pysähdyksii, Jessica oli kyllä oikeassa et ei mun tarvi kun vähän huomauttaa Uunolle niin korjaa paikkaansa ja näin se meni. Uuno teki todella hienoa seuraamista sen jälkeen ku kerran huomautin paikasta eli tuota pitää nyt treenata!! Muistin myös kehua kun tekee oikein ja sillä seuraaminen tiivistyi!! :) Kaukojen ekoja nousuja muutama ja ne paremmat kuin eilen, siis istuminen. Loppuun viel kiertämisen yhteydessä jäävät ja ei ole Uuno ikinä ennen tehty yhtä hienoa istumista, VAU!!! :)

Muutama kuva tämän päivän lenkiltä, Rasmus joutui valitettavasti jäämään kotiin ku vatsa oli ollut päivällä vähän kipeä, nyt onneksi taas kunnossa!! :)
Juoksemisen riemua Onnilla ja Obella oli niin "kivaa" keskenään.... Vähän ovat kyllä hölmöjä molemmat!!! ;)

 Onni onnellinen!! :)

Uunolle kävi hassusti kun jäi jumiin lumeen, ei päässyt ylös ojasta ilman apua....kyllä muuten nolotti sit Uunoa!! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti