.

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Super viikonloppu

15.8 kisattiin Etelä-Hämeen kennelpiirin TOKOn piirinmestaruudesta Forssan pussikoirien kentällä ja tuomarina toimi Ralf Björklund. Kamalan hyvin näihin koitoksiin ei oltu Uunon kanssa valmistauduttu ja tuntui et oltais menty johonkin ihan uuteen lajiin kisaamaan kun tämä meille eka kisa uusilla säännöillä, nyt sekin sit on korkattu!
EVL aloitettiin paikalla oloilla jotka ihan ok muuten mutta maahanmenoon kaksoiskäsky ja jostain kumman syystä Uuno ahdisti toisella puolella ollut kaveri, tiedä sitten mistä tämä johtui.
Yksilöliikkeet tehtiin kahdessa erässä, eka setti aloitettiin ihanalla uudella kiertohässäkällä johon meillä treenikertoi todella vähän alla. Selkeästi liikkuri vähän hämäsi Uunoa ja merkin hahmottaminen ei oikein onnistunut eli Uuno kiersi ensin kapulan ja sitten lisäkäskyillä jatkoi matkaa merkin taakse vasta, loppu sitten oikein mallikkaasti eli tätä pitää tehdä liikkurin kanssa. Kaukot ja luoksetulo tuttuun varmaan Uuno tyyliin, niissä ei ihmeellistä ja vikana ekassa setissa ohjattu joka kanssa ihan ok.
Toinen setti aloitettiin zetalla jota itse vähän jännitin kun siinä ollut paljon ongelmii mutta nyt kaikki asennot onnistui eli seisomis treeni auttanut!! ;) Tunnarissa tarkkaa nenätyöskentelya, ruutu muuten todella kivasti mutta se merkitön merkki meinasi tuottaa isomman luokan ongelman mutta ohjaamalla Uuno rinkiin saatiin! Loppuun vielä seuraaminen joka sellaista perusettiä kanssa, peruuttaminen oli huonoa mutta eipä sitäkään olla ihan järjettömästi treenattu niinku ei mitään muutakaan!
Saa kyllä olla todella tyytyväinen Turhapuroon, treenimäärä ihan hävettävän vähäinen ja silti pystyttiin tekemään kaikki liikkeet ja viel saamaan niistä pisteitäkin sen verran et Etelä-Hämeen tokon piirimestaruus palkinto jatkaa meillä olemista ja itse asiassa tuo pokaali jää nyt meille kokonaan kun Uunolla siihen kolme kiinnitystä eli ens vuonna sitten kilpaillaan uudesta pytystä!!! :)

Seuraavana päivänä 16.8 suunnattiin sitten vepekokeeseen Maskuun katsomaan joska se viimeinen ykköstulos sieltä tulisi ja Uunon nimen eteen saisi uuden tittelin. Koe meni ihan äärettömän hyvin, Uuno teki tasaisen varmaa suoritusta ja kaiken juuri niinku pitää! Ennen viimeistä liikettä eli poikittaista vientiä alkoi vähän ohjaajaa jännittään mutta mitä turhaan jännittään kyllä Uuno hoiti homman kotiin ja nimen eteen sai liittää lyhenteen SUOMEN VESIPELASTUSVALIO!!! Yhtään virhettä ei mahtunut kokeeseen joten täydet 100pistettä saatiin saldoksi, nyt on jo kaksi hyvää tulosta kasassa ensi vuoden sm-kisoja varten, kyllähän me sinne tietenkin tähdätään ens kesänä, ei tätä mukavaa harrastusta nyt tähän jätetä!!! ;)Kuvat: Kristiina Kreula

Aikamoinen vkoloppu Turhapurolla, ensin piirimestaruus tokossa ja sitten vielä vepessä valionarvo, on se vaan mahoton kaveri!! :) Kiitos Uuno!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti