.

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Tulevat tähdet!! :)

Tänään vietettiin mukavaa päivää Somerolla Woollandiassa ja siellä paikalla myös kaikki Uunon&Wenjan lapsoset, oli kiva nähdä kaikki ja päästä vähän rapsuttelemaan pentusia ja jutustelemaan omistajien kanssa!! :) Tässä kuvat tulevista tähtösistä paimennuspuuhissa (Lotta ei näyttänyt ollenkaan taitojaan, joten kuvaa ei valitettavasti ole):
 Ninja
 Lyyti
 Grimm
 Rokka
 Rahikainen
 Hukka
Vilho

Uunokin pääsi hieman paimentaan pitkän tauon jälkeen, isukki oli aikas pätevä ja teki hyvän fiilistelytreenin! Jos nyt vaikka itse taas aktivoituisi hieman paimennuksen suhteen ja ajelisi treenaamaan säännöllisesti ja siihen pilliin pitäisi vaan puhallella ahkerasti!!!
Päivän päätteeksi Uuno pääsi vielä Tuijan taikakäsien hierontaan, KIITOS Tuija paljon!!! :) Uunolla lapojen välissä ja vähän takaosassa kireyttä mutta kaikki saatiin hoidettua hyvin eli juuri ne kohdat missä Tanjakin sillon löysi kireyttä rangasta. Nyt levätään pari päivää ja sitten päästään taas normaaliin treenirytmiin kiinni!

Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta päivästä, erityisesti Woollandian isäntäparille järjestelyistä. Toivottavasti nähdään pian uudestaan pentusten kanssa, kyllä ne on vaan hienoja lapsosia!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti