tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kolmas kerta todensanoo!! :)

Syksyllä kun käväistiin Latviassa Riikassa näyttelyssä ja tokokokeessa Anskun kanssa niin samalla reissulla ennen kuin päästiin kotiin niin päätettiin et keväällä lähdetään taas uudestaan ja niinhän me tehtiin!!! :)
Perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut autoon ja matka alkoi, mukana kuusi koiraa ja kamala kasa tavaraa eli auto ihan täynnä jo meno matkalla ei paljoa ollut tilaa tuliaisille!!

Lauantaina aamu Riikassa alkoi kooikerikehällä jonne ekana esiintymän meidän lastista meni veteraani herra Rasmus ja saikin sen mitä haettiin eli veteraani sertti ja kaupan päälle vielä Latvian veteraanivoittaja 2014-tittelin!!! :) Mukana matkassa oli myös Rapan tyttö Yosta, neiti hienosti VSP ja samalla LV muotovalio ja voittajatitteli 2014 ja vielä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kehään veteraani narttu Yolinda joka myös pokkasi kotiin veteraanisertin ja tittelin! Lauantain kooikeri kehä meni siis aikas putkeen eli kaikki mahdollinen saatiin mitä voitiin tuolla porukalla saada, kaikille voittajatittelit ja sertit!! :)
Tuore Latvian veteraanivoittaja 2014!! :)

Heti kooikerikehän jälkeen siirryttiin vauhdilla toiseena halliin jossa alkoi melkeimpä heti kansainvälinen tokokoe, jonne olin Uunon ilmoittanut! Uunolle oli arvonnassa osunut kilpailunumero 1 eli ei tarvinut kauaa jännittää vaan pääsi heti tositoimiin! Tuomarina kokeessan toimi Carina Savander-Ranne Suomesta eli hauska tulla ulkomaille tokoileen Suomalaisen tuomarin arvioitavaksi!! ;)

Ensin tehtiin yksilöliikkeet putkeen ja lopuksi sitten paikalla olot, häiriö kehän vieressä oli jälleen aikamoinen sillä ihan kehän reunalla oli kukkoja ja kanoja kiukumassa ja toisessa päässä kehää undulaatteja ja jotain muita lintuja laulamassa. Samassa hallissa oli myös näyttelykehiä ja kissanäyttely eli häiriöö oli jälleen ihan riittävästi sekä meteliä sillä kuulutuksia tuli kahdesta suunnasta kaiken aikaa taukoamatta! Kehässä huomasi myös että siellä oli ihan tarpeeksi lämmin kun 15-20 kohdevaloa kohdistettu suoraan kehään, tuli ihan hiki tokokehässä!! :)

Muutama kuva kehästä ennen kokeen alkua.
Sitten itse kokeeseen:
Kaukot 9: Asenne oikein hyvä ja vaihtojen tekniikka parantunut hurjasti, vähän vielä takavarpaat liikkuu mutta parempaan suuntaan ollaan menossa ja kovaa vauhtia! Lopussa pieni ennakointi sivulle ja vapautukseen!
Tunnari 7: Muuten siisti ja nätti suoritus mutta vähän Uunon ajatus harhautui mattoon ja teippeihin ja lopussa pyöräytti kapulan suussa ympäri.
Ohjattu 9: Hyvä merkki ja nätti nouto, palautuksessa voisi focus olla paremmin muhun kun vähän katseli yleisöä. 
Zeta 8.5: Kaikki asennot onnistui!!!! JEEE!!! :) Käännöksissä vähän vielä epätarkkuutta ja tuntuu vaikeilta eli niitä pitää treenata.
Hyppis 8.5: Vähän voimaton suoritus, siisti kokonaisuus.
Luoksetulo 8.5: Kokonaisuutena tasainen, loppuosa voisi olla viel reippaampi mutta tämäkin mennyt eteenpäin hurjasti viime kesästä!!
Seuruu 9: Aika tasainen suoritus koko kaavion ajan, mä itse vähän sekoilin lopussa mutta se ei onneksi haitannut!! Sivuaskeleisiin toivoisin vielä hieman lisää tarkkaavaisuutta ja sellaista tekemisen meininkiä, nyt vähän vaisut.
Ruutu 6: Tasainen suoritus tämäkin, mutta harmillisesti Uuno nousi liikkurin käskystä seisomaan vaikka odottikin siinä mun käskyä. Olisko tuo kova meteli vähän haitannut ja Uuno luullut et huudan sitä jo, tästä en ole kovin huolissani kun luulen et oli vaan joku tälläinen yksittäinen juttu.
Yksilöliikkeiden jälkeen oli aika voittaja fiilis, monta asiaa onnistui paljon paremmin kuin ennen ja tuo häiriö ei haitannut Uuno vaan tehtiin tasaisen varmaa suoritusta läpi kisan jos nyt ei tuota ruudun pientä kauneusvirhettä otetan huomioon!!! Voi vitsi mikä fiilis ja eikun koirien kanssa lenkille ja vähän tuulettaan päätä ennen paikallaoloja!

Paikalla oloista tehtiin ensin makuu 10, siihen ei mulla ainakaan mitään huomautettavaa vaan hyvin maahan ja hyvin ylös ja pää oli pysynyt ihan paikallaan! Istuminen 10 ja siinä myös Uuno istunut kun tatti paikallaan!!! Voin kertoa et tämän jälkeen tuli pari onnen kyyneltä koska tiesin että pisteet riittää ja se ykkönen sieltä tulee!!! :) Äkkiä hallista ulos ja heittään Uunolle palloa ja tuulettamaan todella hienoa kisaa! Ei sitä voi ymmärtää miten upea se fiilis on kun takana on ehjä koe ja moni asia mennyt eteenpäin ja voi olla ihan super tyytyväinen uskomattoman hienoon kisakumppaniin jolla on rautaiset hermot ja joka tekee aina parhaansa vaikka ympäristö oliskon hieman haastava!!! :) Kiitos Uuno!!
 Palkintojen jakoa odottomassa koko EVL porukan kanssa!
EVL1, 270pis,t sijoitus 2/9, vara-caciob ja LV TVA!!!! :)

Sillä välin kun tehtiin paikallaoloja niin Ansku ja tytöt olivat käyneet hurmaamassa heidän tuomarin ja tyhjentämässä pöydän palkinnoista eli tiedossa pitkä päivä näyttelypaikalla kun Rasmus ja Cinco vielä jatkoivat ryhmä kehiin. Rasmus esiintyi veteraani kehässä ja Cinco ryhmäkehässä, kummallekkaan ei enään enempää mainetta mutta kyllä alkoi jalat ja selkä olemaan aika loppu siinä vaiheessa kun käännettiin illalla auton nokka kohti ruokapaikkaa ja kauppaa, ruoka muuten maistui todella hyvältä!!! :)
Rasmus veteraani ryhmässä!!
Cinco ja Ansku ryhmäkehässä!! :)
 
Illalla käytiin vielä hotellin ravintolassa ottamassa vähän kuplivaa ja jäätelöä voittojuhlan kunniaksi, kyllähän sitä neljää voittaja titteliä ja Uunon tokovalio titteliä piti vähän juhlistaa!! :)

Sunnuntaina nukuttiin vähän pidempään ja aamupalan kauttaa taas huristeltiin näyttelypaikalle ja koirat kehään, tällä kertaa kehät osui ihan päälekkäin mutta me vaan selvittiin ja saatiin kaikki koirat esitettyä kunnialla läpi. Hieno putki vaan jatkui, molemmat veteraanit nappasivat sertit kotiin ja saavat liittää nimensä eteen tittelin Latvian veteraanivalio, titteleitähän pitää olla!!! :p Rapan tyttö Yosta oli tälläkin kertaa VSP, on se vaan hieno neiti, neidistä varmasti vielä kuullaan ja paljon tulevaisuudessa!! :)
Ansku oli myös länderi neitojen kanssa kerännyt potin kotiin omasta kehästään eli ei voi sanoa muutakun ihan loistava ja täydellinen reissu Riikaan!!! Yhteensä meidän kuuden koiran kööri sai 8 titteliä/uutta valion arvoa vkolopun aikana, voisi sanoa et aika hyvin!!! :)

Kiitos Ansku jälleen tuhannesti matkaseurasta, matkaaminen tutussa porukassa on vaan niin helppoa ja rentoa ja kun on vielä tutut paikat mihin pysähdytään ja poiketaan niin ei tule mitään ylätyksiä matkaan, paitsi jos hese on siirretty niin voi vaikka kriisi iskeä, tästäkin kriisistä onneksi selvittiin ilman suurempia traumoja! Pojat lähettää tytöille paljon rapsutuksia ja suukkoja ja odotta jo innoissaan seuraavia reissuja!!! :)

Uunon kisavideo vielä tähän loppuun, kannattaa pitää äänet päälle niin kuule kun kukot kiukuu!!! :)
 

3 kommenttia: