lauantai 1. maaliskuuta 2014

Hieman kevyempi Obe!!! ;)

Kyllä se vaan totta ja niin ihmeellistä et täällä sitä vaan pyöräillää sulalla hiekkatiellä helmi-maaliskuussa, no toisaalta saapi koirat hyvään kesäkuntoon ajoissa kun pääsee nyt kuunon reippaille lenkeille ja Uunon kanssa päästään kickbikelle hurjasteleen!! Onhan tässä siis hyvätkin puolet mutta kyllä mä niin tykkäisin siitä talvestakin, no nyt mennään näillä eikä kitistä ja mutista enempää!! :)
Pyöräilyn lisäksi me ollaan käyty dementia hiihtämässä et saa tuon selän pysymään kuosissa edes vähäsen, se on kyllä ihan kivaa puuhaa kun saa kooikerit vetovyöhän kiinni ja Uuno voi juosta vapaana, ei me kuitenkaan tuota missään julkisilla paikoilla tehdä!!! =D

Treenattu on tiistaina häirikköryhmän kanssa ja oli kyllä taas niin hyvät treenit, häiriöö yllin kyllin ja sitähän me noissa treeneissä haetaankin!! :) Ollaan treenattu myös ulkosalla pari kertaa ja kyllä se vaan noi sisäolot voittaa, raitista ulkoilmaa ja aurinko ei sen parempaa treeni säätä olekkaan!!! :) Tuntuu että Uunokin on ihan villi kun on tilaa ja voi viilettää kunnolla pallon kanssa ympäri pihaa ja nurmikkoa!
Sisällä on tehty paljon pikku juttui ja ennenkaikkea kokeiltu saada kaukoihin uutta ajatusta ja se alkaa jo näkyä pikkaisen eli kyllä niistä vielä hyvät tulee vaikka välillä meinaakin epätoivo iskeä niiden kanssa!! Toi sisällä puuhastelu ja pikku asioiden hiominen on omalla tavallaan kyllä niin kivaa ja niissäkin huomaa ne edistys askeleen kuitenkin aika äkkiä ja niinhän se tarkoitus onkin!! :)

Tässä joku päivä tuli myös palaute valmennusrenkaan pääsykokeesta ja se oli niinku ajattelinkin eli ei paikkaa renkaaseen, mutta aika pienillä piste eroilla siellä mentiin. Kyllähän sen valinta tilaisuudessa huomasi että oli paljon taitavia koiria ja ohjaajia paikalla sillä moni koira teki todella hienot suoritukset! Meidän puolesta onnea kaikille mukaan päässeille, olette ansainneet paikkanne ja olitte kyllä hyviä!! :) Uunon palautteessa oli et osaava koira joka suorittaa kaiken, voimaa haluttiin lisää ja siitä olen ihan samaa mieltä sekä et kaukot vähän tuolla tökki ja nehän tälleen jälkikäteen ajatellen tökki ja niissä se vanha jummijumitus vähän yritti nostaa päätään! No tästä matka taas jatkuu ja katsotaan mitä seuraavaksi keksitään!!! ;)

Keskiviikkona oli tämän viikon päätapahtuma koirarintamalla eli aamusta veitiin Obelix Somerolla AB-klinikalle ja haettiin poitsu sit puolen päivän aikaan kotiin hieman kevyempänä eli Obe kastroitiin. Klinikalla saatiin oikein hyvää palvelua ja sinne varmasti tulemme suuntaamaan uudestaankin kun asiaa tohtoriin koirien kanssa on ja hintalaatu suhde musta oli todella hyvin kohdillaan. Oben parantuminen on alkanut oikein hyvin, ekan illan oli hieman kipeä varmaan kun väänsi ja käänsi menemään mutta nyt on jo ihan oma itsensä ja menohaluja olisi vaikka kuinka, nyt kuitenkin muutama päivä viel otetaan rauhallisesti ja sitten palataan normaaliin arkeen Obenkin osalta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti