sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Osaahan se käyttäytyä!!! :)

Tiistaina aamulla kotiuduttiin Ruotsin reissulta ja sen jälkeen ollaan jo tietenkin treenattua vaikka mitä!! :) Tokossa ollaan menty hieman fiilis pohjalla kun ensi viikolla on edessä koe Forssassa kotikentällä, mennään sinnekin hieman fiilistelemään ennen sm-kisoi! Treenit ovat menneet hyvin ja Uuno ollut todella taitava, hieman tuo lämpö ajoittain teettää ongelmia kun Uuno alkaa läähättää helposti mutta pitää sitä kuumallakin treenata!!

Torstaina iltasella käväistiin Turkkusees BH-kokeessa ja sehän meni läpi aikalailla heittämällä eli Uuno osaa käyttäytyä!!! :) Nyt vaan matka kohti jälkikokeita jatkuu ja sinne kisatavoitteeseen ei ole enään muuta estettä kuin se kisapaikan saaminen!! ;)

Tänään oli vuorossa MM-tiimin leiripäivä Oripäässä, muut olivat tehneet hienon suunnitelman tämän päivän treenille ja neljä kehää pyöri yht aikaa ihan kuin sm-kisoi ja treenattiin kaikki läpi vuorotellen. Uunon kanssa treenit meni hyvin, tunnarissa tuli joku aivokatkos mutta muuten ei mitään suurempaa... ainahan sitä treenattavaa riittää ja se on hyvä!! Häiriö ei Uunoa pahemmin haitannut, pari kertaa katsoi toiseen kehään mutta muuten mentiin yhdessä ja tehtiin yhdessä hommia!! Paikallaolot kuului myös ohjelmaan ja niitä makuu todella hyvä, istuminen viimeisenä ja siinä pelkäsin et menee maahan mutta Uuno istui hienosti vaikka oli jo aikas kuuma!!
Lounas tauon jälkeen tehtiin viel korjaussarjaa ja me otettiin se tunnari joka nyt ihan nappiin, tehtiin myös kehääntuloja ja ne todella hyviä sekä siirtymiä ja ei niissäkään mitään moitittavaa. Tehtiin myös ruutu muutama kerran ja kaukot ja ohjatun alku, koska siinä merkki ollut vähän hidas, nyt hyvä!!!
Todella hyvät treenit hyvällä porukalla ja tulipa treenattua lämpimässä säässä, eikä se tuuli pahemmin sinne kentälle osunut eli olosuhteet ihan kuin sm-kisoissa eli kuuma, nurmikenttä ja hyvä seura!!! :)
Voisikohan nyt ilmoittaa Uunon suoraan sm-kisoissa finaaliin kun kerran tänään kisattiin ne karsinnat jo??? :)

Mitäköhä muutä me ollaan puuhattu, no koirat ovat ainakaan uineet paljon kun ei tuonne kuumuuteen voi muuten lenkille mennä päiväs aikaan. Oben jalka on parantunut hyvin ja tänään herrä pääsi jo muiden kanssa uimaan ja voi sitä riemua ja mekkalaa!!! ;) Vähän oli Oben jalkaa se viimeinen side hiertänyt mutta eiköhän tuokin tuosta parane niin sitten on Obe loistokunnossa jälleen ja pääsee tuhatta ja sataa pinkomaan eteenpäin!!

2 kommenttia:

  1. Onnea läpäistystä BH-kokeesta!! :) En tiennytkään, että te olette jo aivan kisavalmiita jäljelle! No nyt on ainakin ollut kokeissa hyvin paikkoja auki (Jerikon kokeessa oli kaksi paikkaa täyttämättä), joten ilmoa vaan kehiin! ;)

    VastaaPoista
  2. Onnesta olkoon BH:sta ja myöhemmin kisatusta toko-kokeesta huikalla tuloksella!!!

    VastaaPoista