tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ohjelmaa riittää...

Viikonloppuna lauantaina käytiin Viitasen Sirken tokokoulutuksessa Forssassa ja vähän katsottiin Uunon luoksetuloa siis ajatellen pk-uraa eli eteen istumista ja siihen saatiinki hyvät neuvot ja ohjeet, heti sm-kisojen jälkeen lähdetään sitä työstämään urakalla!! Olipa hassua ja mukavaa tehdä jotain ihan uutta Uunon kanssa ja voi kun se oli innoissaan!! ;) Toisena juttuna tehtiin luoksetuloa ja seisomaan stoppia ja siihen sellaista kahden viikon teho treeni suunnitelmaa.... No nyt on suunnitelma ja se toimiikin aika kivasti, sit kisojen jälkeen luulen et lähden rakentaan tuota luoksetuloa aikas pitkälle uudestaan ku siin on nyt vaan juttui joista en tykkää... katsotaan si mitä saadaan aikaiseksi!
Tehtiin tietenki paikalla olot joissa makuun alussa Uuno vähän jyhmi, mutta sitä sit treenattiin erikseen ja se sen jälkeen ok. Muuten makuu ja istuminen hyvät!! :)

Sunnuntaina käväistiin Askolassa paimentamassa Woollandian sakin kanssa ja oli kyllä kivat paimennukset! Uunon kanssa hakui pitkässä heinässä ja sit perus juttui  toisessa aitauksessa ja häkitystä. Kaikki meni kivasti ja silleen ku Uuno tällä hetkellä osaa eli nyt on hyvä lähteä tulevia kisoja kohden!!!
Iltasella viel tokoiltiin Virpn ja Sabinan kanssa, Uunon tokot jatkaa matkaa eteenpäin suunnitelman mukaan ja ihan hyvinhän ne menee ei mitään valittamista ollenkaan!!

Eilen tietenki tokoiltiin ja lenkkeiltiin, alkaa iltaisin olla kiva ilma lenkkeillä kun ei ole enään niin kuuma ja onneksi löytyy hyviä lenkkipolkui joissa koirat pääsee uimaan matkan varrella ettei tuu niin kuuma!!! Kun kuuma meinaa nykyään tulla kun joka lenkillä juoksettava jotain rusakkoa pitkin peltoja.... ja kaikista hupaisinta et Obe on tässä puuhassa kaikista pahin nykyään se oikei netsii et mis ne rusakot on ja sit perään ja lujaa.... Voi tuota berniä ja sen metkuja!!

Tänään aamutuimaan lähdettiin käväisiin Alatalon Vapun luona Siuntiossa ja vähän tsekkaileen Rokan ja Uunon hyppyjuttuja. Rokan kanssa aloitettiin ja se ihan ok perussarjalla kun saatiin se jarruttaan, painaa nimittäin niin hulluna sinne lelulle... No jarrut löytyi ja sitä kautta hypyt muuttui hyviksi!! Kääntymistä molempiin suuntiin ja ne paljon paremmin kuin odotin, koska noita ei olla tehty kuin muutama kerta ja ovat olleet vaikeita.... Rokka ei päässyt sit enempää tekemään kun alkoi vähän keventään toista etujalkaa.... nyt sit huilataan!
Uunon kohdalla tehtiin ensin perussarjaa jossa voisi vään olla vähän tarkempi jaloista kun menee vähän silleen hups keikkaa.... No oksereilla tää korjaantui. Sitten päästiin pääaiheen kimppuun eli pk-hyppyyn jota haluan alkaa rakentaan Uunolle alusta asti hyvin et siit tulee kiva ja Uuno osaa hypätä sen hyvin. No sitten alettiin hyppiin, Uunon tekniikka kuulemma hyvä vaikka mä vähän epäilin osaako se edes hypätä, mutta nyt pitää vaan luoda positiivinen ja varma kuva pk-esteestä niin sitten se vaan liitää siit yli. Vapun mukaan Uunolla ei tule olemaan mitään ongelmaa sen kanssa kun on voimaa ja hyvä rakenne mutta pitää rakentaa se vaan osissa niin ei ala Uunoa huimaamaan missään vaiheessa. Nyt huomasi kun muutaman kerran hyppäsi vähän huonosti niin heti alkoi varomaan enemmän eli postitiivisia kokemuksii paljon ja hyvii hyppyi! Vappu tykkäsi Uunosta kun ei kiehu turhaan ja tekee hommat hyvin ja oppii virheistään todella hyvin eli elokuussa tämä on kuulemma kunnossa kun nyt vaan treenataan!!! ;) Loppuun viel kasvavaa muutaman kerran ja ne oikein hyvin!! Olipa kiva vähän pomppia koirien kanssa ja saada taas jatko-ohjeita miten asioiden kanssa jatketaan!

Iltapäivällä viel vähän paimentaan ja aksaamaan Somerolle, siihen se vapaapäivä sitten taas menikin joutuisasti!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti