torstai 6. kesäkuuta 2013

Fiilistellen!!! :)

Otsikko kertookin tän kuluneen viikon touhuista paljon eli me ollaan vähän fiilistelty ja menty silleen fiiliksen mukaan ja sehän on toiminut!!! :) Edelleen koirat ovat uineet paljon kun on niin lämmin, mutta siitä ne nauttii ja polskivat ihan innoissaan vaikka kuinka ja kauan. Huomaa kyllä et tekevät uidessaan hyvin töitä kun ovat sen jälkeen aika rauhallisia kavereita!
Oben jalassa on todellakin pieni nirhauma mutta se on lähtenyt hyvin paraneen, ainut harmillinen aisa tässä on se ettei herra huu ole nyt päässy uimaan, ettei haava pahene, no ehkä Obe ehtii viel tän kesän aikana uimaan tarpeeksi!!

Maanantaina käytiin Uunon kanssa fiilistelemässä kartanon puistossa tokon ja jäljen merkeissä, tokot meni hyvin ja samoin jälki alun jälkeen. Alussa vähän haittasi tuo kuumuus ja läähättäminen kun sehän on hieman vaikeaa haistella tarkkaan samalla kun läähättää!!! ;)
Rasmus ja Rokka pääsivät myös tokoileen ja kyllähän oli kivaa, niiden kanssa on niin kiva höpsöttää vähän kaikkea pientä kun ei ole mitään suuria tavoitteita!!! Kyllä oli kooikeri pojat onnellisia ja taitavia!! :)

Tiistaina ajeltiin Uunon kanssa Somerolle ensin käytiin vähän paimentaan ja pikkasen keskusteltiin pysähdyksistä et ne voisi tehdä silleen lennosta, no keskustelua ehkä pitää viel hieman jatkaa joku toinen kerta. Pillin kanssa tein poispäin ajoa ja myös pysähdyksii, huomasin et pitää varmaan vaihtaa toinen suunta käsky kun kuulostaa liikaa aja käskyltä, olen ihmetellyt et miks Uuno niitä sotkee mutta nyt sen keksin..... Voi voi taas uusi käsky opettelemaan..... Toinen kierros paimennuksen merkeissä tehtiinkin sit vähän "oikeita" töitä eli käytiin Taran ja Tanjan kanssa siirtämässä pikku pässejä toiselle laitumelle ja kaikkihan sujuu hyvin kun on suunnitelma jolla mennään, ei haitannut vaikka koirat tippui välillä ojaan!!! :)
Paimennuksen jälkeen viel vähän aksattiin Aneten valvovan silmän alla, ensin ohjelmoitiin Uunolle keinu ja siihen tarvittiin ehkä viisi toistoa!!! ;) Miten helppoa on elämä pikku Turhapuron kanssa!!! :) Sitten tehtiin pientä kaahausrataa ja kyllähän kulkee, miten siistiä oli aksata ja kaahata nimenomaan siitä nautti kartturi ja kuski varmasti yhtä paljon!!! :) Tulihan siinä vähän juttua siitä lisenssistäkin, hui kauhia....

EIlen jatkettiin fiilis pohjalta ja käytiin vähän fiilisteleen Forssas tokokokeessa, tarkoituksena oli tehdä ehjä setti hyvällä asenteella ja mä asetin itselleni "hieman" tavoitteita et saisi vähän jännitystä aikaan kun tuollaisissa "kyläkisoissa" ei mua pahemmin jännitä ja juuri sitä jännitystä pitäisi kuitenki treenata.... Niin siis tavoitteeksi asetin et pitää saada vähintää 300pistettä!!! :)

Evl kisattiin ekana ja Uuno ekana koirana, paikalla olot ensin ja ne todella hyvät makuussa pää kaiken aikaa maassa ja istumisessa ei ollu tassut siirtyneet!!! :)
Yksilöliikkeet mentiin sekoitetussa järjestyksessä ekaksi tunnari joka ihan perussettii, hieman voisi olla paremmin töissä kapuloilla mutta muuten hyvä ja palautuksessa ei kapula pyörinyt!! Kaukot vähän vaisut, vaihdot aika siistit paitsi istu seiso joka jäi hieman vajaaksi ja sen takia seuraava maahanmeno vei koiraa hieman vinoon.... Metallinouto siisti, hieman kolisi palautus mutta vähemmän kuin ennen eli eteenpäin mennään! Luoksetulo siisti, vika osuus hieman hitaampi ku kaksi ekaa. Ruutu siisti ja kaiken matkaa tasainen vauhti. Zeta HYVÄ, kaikki asennot ihan nappiin!!! :) Seuruu sellaista perus settii kanssa, peruutus hieman huono mutta muuten ei mitään ihmeellistä. Ohjattu nätti ja kapulan pito hyvä. Liikkeiden välit oli hyvii ja oltiin Uunon kanssa yhdessä, vähän tuo kuumuus verotti vauhdissa mutta ei liikaa ja hyvähän oli testata mitä kuumalla tapahtuu.
Ja mitä tästä setistä sitten jäi käteen 308.5pist EVL1, KP & luokkavoitto!!! Kyl kannatti fiilistellä!!! :)
Fiilistellen matka jatkuu!!! :)
 
Tänään koirat ovat viettäneet totaali vapaata treeneistä kun mulla ollu taas omia juttuja niin paljon, mutta sehän tekee vaan hyvää. Huomenna kirjoitetaan treenisuunnitelma seuraaville kolmelle viikolle kuntoon ja sitten vaan fiilistellään jälleen!! :) Suunnitelman ajattelin koota aika paljon hassuttelun pohjalle eli paljon tullaan vaan leikkimään ja siinä sivussa vähän tekemään kaikkea tärkeää ja erikseen tehdään pieniä tekniikka pätkii eli nyt vaan tehdään asennetta ja asennetta kun kerran tekniikka on nyt aikas hyvin kasassa!! Näillä mennään ja katsotaan sitten minne asti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti