.

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Palauttelu viikko

Ompa viikko mennyt taas nopsaan... Mutta paljon on ehditty touhuamaan ja temmeltään kotosalla ja kylällä.
Tokossa ollaan Uunon kanssa tehty vaan kaikke kivaa ja mukavaa eli heitelty pääasiassa palloa!! :) Kaikkia liikkeitä ollaan jossain määrin tehty mutta leikin varjolla ja palautellen. Sisällä on otettu ohjelmistoon kaukojen tekniikka nyt  taas ahkerammin sekä ihan perusasiat, noudon palautus erisuunnista, perus kontakti häirittynä sekä paikalla olon pää häirittynä, luulen et kun vahvistelen noit perusjuttui nyt hetken taas kunnolla niin saadaan perustekemiseen taas siistiyttä eikä menetetä kisoissa ainakaan tyhmiä pisteitä vinoista perusasennoista tai vastaavista.

Viikon mittaa on lenkkeilty ahkerasti eripaikoissa ja erilaisilla vempaimilla, kävellen, lumikengillä ja kelkalla tietenkin. Lumikengät ovat uusi tuttavuus mutta voin todeta et aika hyvät, pääsi menemään umpihangessa pitkin peltoja, kivaa!! :)

Tänään piti mennä maneesiin tokoileen aamusta mutta siellä olikin maajoukkuevalmennus niin ei päästy sinne vaan me poikien kanssa päätettiin vähän "hullutella" ja tehdään esine etsintää tuossa lähimetsässä. Kaikki neljä koiruutta etsi hyvin esineitä ja oli innokkaita etsijöitä, hännät vaan heilui iloisesti. Obekin loisti etsijänä, palautuksen kanssa vähän vielä ongelmii mutta etsii kyllä innokkaasti tavaroita!! :)
Etsinnän jälkeen hetki tokoiltiin Uunon kanssa ja kyllä oli kivaa. Ensin luoksetulon seisomaan stoppi pari kertaa et Sakke heitti pallon Uunon jalkoihin ja se hyvin, perään pari suoraa ja niissä oli kyl vauhtia. Hyppynoutoa puukapulalla ja se ihan ok, vinot myös hienosti. Seuraamista käännöksien ja pysähdysten kanssa, jotka kyllä paranee kun treenaa, ihme juttu. Muuten nyt todella hyvin mutta oikealle käännöksessä tuppaa vähän irrota varsinki juoksussa eli sitä pitää tehdä paljon ja vähän aluksi auttaa et tietää mitä haetaan. Loppuun vielä kontakti niin et Sakke ja muut koirat häirilöi, Sakke myös vähän kokeili houkutella lihapullalla mutta Uunon kontakti piti aikas hyvin. Noita kontakti juttui täytyy kanssa vaan tehdä usein ja erilaisissa paikoissa ja tilanteissa, koska eipä sitä koskaa tule treenattua liikaa!!

Muutama kuva viikon varrelta:











Mäki pääsin vähän eilen urheileen ja ollaan vielä yhdessä kasassa eli kaikki hyvin, mutta oli kyllä kivaa eli koska vaan uusiks!!

___________________________________________________________________



Meillä on koirat nyt maistelleet ja haistelleen Fitdogin tuotteita ahkerasti viikon pari eli jokaisen rankemman treenin jälkeen olen sekoittanut palautusjuomaa (RECOVERY) koirille ja ovat juoneet sen mielellään kun olen laittanut joukkoon vähän vanhaa palautusjuomaa. Kokeilin myös pelkästään Fitdogin jauhetta mutta kooikerit jättää siinä vaiheessa juomatta, Uuno ja Obe kyllä juovat. Kooikerit ovat kyllä tunnetusti hieman nirsoja ainakin meillä ja vähän ihmettelevät jos kupissa onkin jotain uutta eli niiden vie hetken aikaa aina tottua uusiin juttuihin. Luulen et kun "maustan" nyt uutta palautus juomaa vähän vanhalla niin kohta juovat ilman tuota "maustamista". Tai sitten jos joukkoon hiettää esim muutaman nappulan niin kyllä menee juomat ja nappulat alas!


Enegia juomaa olen muutaman kerran Uunolle antanut kun esim ollaan käyty aamusta lenkillä ja sitten lähdetään vielä treenaamaan tai toisella lenkille ja se kyllä on kelvannut ja maistunut hyvin. Enrgiajuomaa on maistellut myös Obe muutaman kerran ennen pitkää lenkkiä ja kyllä on Obe ollut reipas ja enrginen sen jälkeen!! ;)
Uuno on jaksanut enrgianjuoman jälkeen mielestänit treenit tai toisen lenkin todella hyvin eli ei mitään väsymisen merkkejä näy. Jaksaa myös keskittyä treeneissä todella hyvin ja tekee kaiken yhtä innokkaasti kuin jos mentäis treeneihin niin ettei olla käyty lenkillä ennen sitä.




Testailu jatkuu ja palaan asiaan taas tässä jossain vaiheessa kun huomaan jotain juttuja tai kun kooikerti alkaa juomaan palautus juomaa paremmin ,mutta niiden kanssa kaikki uusi aina vie vaan aikansa ennenkuin tottuvat siihen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti