tiistai 13. marraskuuta 2012

Kyyl kannatti....

Nimittäin keskittyä.....
 Keskittynyt parivalkakko!! ;)

Eilen saatiin Uunon kanssa miellyttävä maili eli päästiin mukaan etelä-hämeen nuortenkoirien tokorinkiin kahdeksi vuodeksi!! Meitä on nyt kuuden koirakon porukka jolla treenaillaan ja tullaan varmasti tekemään hienoja tuloksia!! Ihanaa kun rinki perustettiin ja ennekaikkea parasta on se et me ollaan mukana!! :)

Sunnuntaina treenailtiin aamutuimaan Tiian ja Kodan kanssa elonkierron parkissa ja Unskin kanssa tehtiin ohjatun oikeaa puolta ja se oikein nätisti, palautusta pitänee nyt treenailla erikseen ku olen paljon palkannu lennosta niin vähän on sivulletulo kärsinyt....  Ruudun keskikohta reenilistalla myös ja se löytyi hyvin ja on todella aktiivinen ruudussa, ruudussa pysymistää käskytyksestä huolimatta ja siellä pysyi nätisti häiriöstä huolimatta. Toisessa setissä tunnari ja seuraamisen perusasennot, tunnarissa laitettiin kapulat todella lähelle toisiaan ja hyvin pystyi Uuno silti tekeen töitä ja keksittyyn. Paikallaan Uuno istui tovin Kodan vieressä ja nätisti istuikin eli hyvät treenit ja hyvä mieli! Treenien jälkeen mukava lenkki vesisateessa, eipä voisi paremmin sateinen sunnuntai alkaa!! :)

Eilen koirilla oli totaalinen treeni vapaa, käytiin vaan käveleen kunnon lenkki. Tänään sitten jätettiin lenkki väliin ku mun päivä vähän venyi mutta sitten ehdittiin kuitenki reenaileen sisällä ja kaikki koiruudet pääsi osallistumaan. Tehtiin kaikkien kanssa naksun kanssa kosketusalustaa, sivulletuloja ja temppuja, sen lisäksi Uunon kanssa vielä noutojuttuja ja jääviä. Sisätreenitkin välillä mukavia kun ulkona on pimeää ja synkkää, tulispa se lumi jo maahan äkkiä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti