sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Karsinta

Tää loppu viikko on vaan kulunut mystisesti, en oikein tiedä mitä meillä on touhuttu mutta jotain varmasti on!!
Eilen lauantaina Uunolla oli edessään elämänsä ensimmäinen karsinta, samoin myös mulla ja tällä erää karsittiin Etelä-Hämeen kennelpiirin nuorten koirien tokorinkinkiin.... Tulos selviää ensin viikon aikana, vähän jänskättää!! :)

Karsinta meni Uunon ja mun osalta ihan hyvin, paikka makuu muuten nätti mutta maahan tarvi kaks käskyä kun kai luuli et kyseessä istuminen. Seuraaminen ihan perusseuraamista, hieman seilasi oikealta paikalta eteen ja takas omalle paikalleen mutta muuten kivaa  seuraamista. Suora luoksetulo ihan Uunomainen ja hyvä. Tasamaan nouto ja kapulan pito ihan ok. Vapaa valintaisena liikkeenä me tehtiin kaukot EVL tyyliin ja ne kanssa ihan siistit, nyt vaan toivotaan et arvioijat tykkäsi musta ja Uunosta ja päästään mukaan rinkiin!! :)
 Valmiina hommiin

Kaukot
 Iloisena suoritusten jälkeen!!
Unski <3

Tänään aamutuimaan käväistiin Eijan kanssa tokoilemassa elonkierron parkissa kun meillä varsinki tuo treenaaminen jäänyt vähän vähiin tällä viikolla...
Uunon kanssa tehtiin ohjatun vasentapuolta kun meillä nyt uudet hienot kapulat käytössä, kyllä kelpasi tehdä hienoja noutoja uusilla kapuloilla!! Zetan seuraamista ihan erikseen ja se nyt oikein kivaa mutta sitä täytyy muistaa treenailla jatkossakin! kaukojen ekoja nousuja ja itten vähän tekniikkaa ja nyt alkaa ne takajalat pysymään paikoillaan jo aika hyvin, vähän vielä tekniikka treeniä niin kaukot on kunnossa. Tunnari kertaalleen ja se ihan tavalliseen tapaan eli varmasti ja tarkasti. Loppuun vielä paikalla istuminen Reiskan kanssa ja nyt ei liikkunut etutassut vaikka poistuin aika vinoon auton taakse!! Hyvät aamutreenit, kiitos Eija!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti