keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Pusu palkaksi hyvistä treeneistä!

Maanantaina tokoiltiin Eijan kanssa elonkierron parkkiksella, Uunon kanssa tehtiin ruutua niin et merkki hiekalla mutta ruutu heinikossa....tämä olikin todella vaikeaa tai Uuno ei jostain syystä hahmottanut ruutua kunnolla vaan meni vähän arvaillen sinne päin.... Muutama hyvä toista saatiin mutta ei sitten sitä ihmetelty enempää, siirrettiin ruutu kokonaan hiekalle niin sitten ei enään mitään ongelmaa vaan tehtiin hienoja ruutuja! :)
Eijan avustuksella tehtiin jääviä niin et mä en yhtään auttanut Uunoa vaan tsekkasin missä kunnossa ne on, sillä Eijalla oli naksu ja se naksautteli kun Uuno teki oikein. Maahanmeno ja seisominen selkeät ja hyvät, istumisen sekoitti pari kertaa seisomiseen eli sitä pitää vielä vahvistaa mutta paljon paremmaksi se on tullu jo nyt!
Kiertämisen kautta sivulletuloja ja luoksetulon maahanmenoja muutama niin et autoin reilusti, treenilistalla siis terävyyttä stoppeihin!
Eipä me muuta touhuttu vaan lähdettiin Vaulammille lenkille Äitin kanssa!!


Eilen tiistaina oli päivällä vuorossa paimennusta Somerolla ja Uunon kanssa tehtiin poispäin ajoa ja siinä suuntia, vähän vaihdettiin käskyi myös et saisi sujuvampaa poispäin ajosta. Tuota uutta käskyä täytyy viel kyllä työstää jonkin verran, mutta tässähän on talvi aikaa!! Poispäin ajo parantunut kyllä hurjasti ja Uuno malttaa siinä nykyään todella hyvin, ei tule yhtään räjähdys tilanteita!!
Toisella kierroksella tehtiin kaaria pitkältä matkaa ja niin ettei Uuno saanut tuoda lampaita vaan kun pääsi taakse niin otettiin flänkkejä eli kuuntelu treeniä. Mä menin auttamaan aina lähemmäs noissa flänkeissä ja aika kivasti niitä teki, välillä oli kyl sitä mieltä et tuon nämän lampaat nyt vaan sulle makso mitä makso.....
Kerran tehtiin haku varmaan 200m ja ei mitään ongelmaa, kaari todella hieno ja pullea ja Uuno hyvin seurasi itse lampaita matkalla!! ;) Eipä ole tuo matka mikään ongelma!! :)
Vasen kaari on kyllä selvästi parempi ja siinä seuraa hyvin lampaita, oikealta tulee vähän liian aikaisin sisään eli sitä pitää nyt viel syksyn aikana vähän treenata ennenkuin mennään sisällä tekeen tekniikka treeniä!
Kyllä oli taas niin kiva paimentaa, kiitos Marika ja Virpi! :)Iltasella tokoiltiin omassa pihassa, tehtiin kiertojen kautta stoppeja ja suora palkkasin niit et saadaan terävyyttä lisää, siinä sivussa myös sivulletuloja ja ne kyllä nopeutuneet!
Hyppyä puukapulalla muutama vauhti nouto siitä ja sitten vinoja heittoja, kivasti hakee esteen molempiin suuntiin! Jääviä kiertämien avulla muutama ja ne parantuu kaiken aikaa! Loppuun viel vähän zetan "seuraamista" kun sitä tulee kyllä tehty' todella harvoin ku se vaan jotenki aina unohtuu.....


Tänään tokoiltiin kartanon puistossa ja kylläpä oli nurmikko märkää...yök.... No mutta tehtiin seuraamista ja nyt käännökset hyviä joka askellajissa kun vähän autoin samoin pysähdykset eli oikein kivaa ja hyvä vireistä seuraamista!! :) Kaukoja liikkeenä ja onneksi tuli tehtyä myös koiran luo paluuta koska siitä Uuno vähän ihmeissään eli sitä pitäisi varmaan tehdä vähän useammin.... Mutta nyt tuli ainakin sitä myös treenattua! :) Ruudun loppuosaa kiertämisen avulla ja kokeilin vähän erijuttuja, jos lähden juoksemaan niin se ei toiminut kun Uuno täysin hämääntyi siitä ja jäi paikoilleen mutta lelulla toimi kivasti ja sekvästi toi vauhtia sivulle tuloon... En tiedä tuleeko tuolla lelulla se ongelmaksi et menee helposti mun ohi vaikka tuleekin nyt ottamaan lelun ihan melkein mun reidestä mutta tuolla ainakin saadaan vauhtia! Tunanri loppuun pari kertaa kiertämisen kautta ja kivasti siinäkin nyt vauhtia mutta silti pysyy suu hyvin kiinni niin kauan et oma löytyy! :)

Ja pusu palkaksi hyvistä treeneistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti